BuzzerBeater Forums

Βοήθεια – Ελληνικά > small f

small f

Set priority
Show messages by
This Post:
00
120149.86 in reply to 120149.83
Date: 2/12/2010 5:42:04 PM
Overall Posts Rated:
6565
tha mporousa opws les na parw kapoion 18xrono alla logw aytwn
Isiodos Doulopoulos
Fabrizio Ughetto
pou apoteloun k tis treles mou kapsoures den tha mporousa na tou dosw xrono proponishs...opote epsaksa na vrw mia sevasth allagh gia triari an k ton proorizw akoma k gia vasiko 3ari se eswteriko systhma...ton dokimasa malista k se filiko me asxetous pg k sg k ta phge arketa kala...apla to mono pou me parakseneyei einai oti oloi lete pws einai polla ta xrhmata...entaksei den lew tha mporousa na ton parw 50 xiliarika ligotera alla epeidh parakolouthw syxna thn agora tetoioi paixtes kymainontai se ayta ta lefta....thanks gia thn symvoulh sou k tha se enhmerosw gia thn apodosh tou se 2 me 3 vdomades

This Post:
00
120149.87 in reply to 120149.86
Date: 2/12/2010 5:45:20 PM
Overall Posts Rated:
113113
entaksei den lew tha mporousa na ton parw 50 xiliarika ligotera alla epeidh parakolouthw syxna thn agora tetoioi paixtes kymainontai se ayta ta lefta

Ακριβώς αυτό.Ρε παιδιά, όσοι ισχυρίζεστε ότι είναι πολλά τα λεφτά, παρακολουθείτε την αγορά?Τέτοιοι παίκτες τόσο κυμαίνονται.Και ούτε για πέταμα είναι ο παίκτης.Απλά δεν είναι τόσο για προπόνηση.

This Post:
00
120149.88 in reply to 120149.86
Date: 2/13/2010 12:34:02 AM
Overall Posts Rated:
303303
Να πω δυο λογια γιατι διαβαζω πραγματα που δεν στεκουν και λεγονται χωρις στοιχειωδες ψαξιμο.
Πρωτα εμενα βγαλε με απεξω στο ολοι (οπως και τον τζωννυ) εγω μιλησα για 1 μυριο οχι για 360 χιλ.
Τωρα αυτο περι προοπτικης ειναι τελειως λαθος , ο παικτης σου εχει μια χαρα προοπτικη κανενα προβλημα εκει αστους να λενε διαφορα , πιθανον αυτοι που τα λενε εχουν σκοπο να φτασουν ολους τους παικτες τους σε μισθους με εξαψηφιο αριθμο.
Ο παικτης εχει ενα προβληματακι στον χειρισμο και ενα μικροτερο στην αντοχη αλλα ειναι και τα δυο ευκολοπροπονησιμα. Θα σου προτεινα αυτη την σεζον αν μπορεις να του ανεβασεις περιφ. αμυνα 1 σκιλ μετα τα αλλα και πιστευω οτι θα σου φανει χρησιμος ειδικα σε ορισμενα συστηματα και περισσοτερο στην αμυνα.
Για το αν εδωσες πολλα και επειδη με ρωτανε καμμια φορα ο ταδε παικτης μεχρι ποσο αξιζει , θα σου πω οτι εσυ ξερεις καλλιτερα , αγοραζεις εναν παικτη για να σου κανει μια δουλεια αν νομιζεις οτι θα στην κανει και να δωσεις κατι παραπανω δεν τρεχει και τιποτα (οχι βεβαια πολλα παραπανω ) εχω δωσει και 200χιλ. μινιμουμ παραπανω για παικτη αλλα την συγκεκριμενη εποχη και για αυτα που ηθελα να κανει δεν το εχω μετανοιωσει και ας μην παρω ποτε τα λεφτα μου πισω .
Ετσι το βλεπω εγω και για να κλεισω στο ξαναλεω θα σε βοηθησει ο παικτης ειδικα αν τον βοηθησεις και εσυ..

From: JohnnyB

This Post:
00
120149.89 in reply to 120149.88
Date: 2/13/2010 1:09:47 AM
Overall Posts Rated:
343343
Πολύ καλά το έθεσες. Εγώ το να δώσω κάτι παραπάνω για 1 παίκτη το ονομάζω κόστος ευκαιρίας. Τώρα τον θέλω, δεν υπάρχει κάτι φθηνότερο οπότε πληρώνω το ''τώρα''. Επίσης πολύ καλά το πες πως δεν μετράς 1 παίκτη μόνο με την μεταπώληση του, αλλά και την προσφορά του στην ομάδα σου

This Post:
00
120149.90 in reply to 120149.89
Date: 2/13/2010 1:28:27 AM
Overall Posts Rated:
77
paidia egw sumfwnw oti einai kalos alla eida thn omada tou kai den eida na ton xreiazete polu kai mou fanhke para3eno...tecpa kai epoidh den tou kanei kai proponhsh den 3erw kata poso xrhsimos 8a tou einai...