BuzzerBeater Forums

Hrvatska - III.4 > Nova sezona

Nova sezona

Set priority
Show messages by
From: DomiM

This Post:
00
148845.86 in reply to 148845.84
Date: 9/14/2010 6:35:36 PM
Overall Posts Rated:
1818
sad bi ti rekao da nikada nije prekasno,ali mi se čini da ovaj puta malo je jer će se lako moguće jedan od nas 4 ove sezone preseliti u 2. ligu.
dobrodošao na forum lige III.4. :)

za mou1:
onaj post je bio plod dosade i glavni zadatak mi je bio zakuhati i oživjeti ovaj forum,da se i vi uključite u raspravu oko raspleta ove sezone.ali,možda zbog prebahatog načina na kojim sam ga napisao,nije bilo baš neke rasprave.ovim se putem ispričavam svima koji su se osjećali uvrijeđeno i podcjenjeno zbog onoga posta. :)
ideja je bila da to bude post optimizma uz malu dozu bahatosti i puno zezancije,ali na kraju je možda drugačije ispao.
nakon poraza od prikaza sam vidio da nemam šanse za bolju poziciju pa mi je bilo svejedno hoću li te dobiti ili ne jer sam igrao laganicu.a iskreno sam se nadao da ćeš igrati normalu,ali si me pročitao. :)
znam da za one poraze od -3 i -2 nmisu krivi suci nego je kriva ona banda koja je napravila igricu i koja se urotila protiv mene. ;)
a ako nije to razlog,može biti i da su niska izdržljivost i loše bacanje slobodnih mojih igrača prouzročila te poraze.ali mislim da je ipak ono prvo razlog.
čestitke na pobjedi sa više od 3 koša razlike,jedan si od rijetkih.
nadam se da ćeš ipak pobijediti prikaze i da te neću morati gledati više ove sezone. ;)
i opraštam ti zbog ozljede damjana.nisi namjerno,barem mislim.

i sada moje skromne prognoze:

PLAVI:
-tu vidim sesvete kao pobjednike jer su se pojačali zvjerkom sa 50-ak k plaćo i imat će domaću prednost.

NE PLAVI:
-mislim da će igrati prikaze protiv cibone,a svjetlost protiv mene.iz zadnjeg posta koji je poslao moa1 vidljivo je da se već sada oprostio od 1. mjesta i vjerujem kako će igrati laganicu protiv prikaza.
-tu je svašta moguće i tko god bude na kraju pobjednik osim mene bit će nezasluženo. :)

FINALE:
-tu dajem malu prednost našoj strani jer tko god dođe do tu,ako to ne bude cibona,imat će prednost domaćeg terena.

i ovoga puta očekujem da se baš svi članovi ove lige jave i iznesu svoje mišljenje i prokomentiraju moje. hvala. :)

i za kraj vam želim reći da ovaj poraz nije kraj za mene nego je to tek početak.sezona je dugačka,ima još utakmica za igrati i budite sigurni da će te još čuti za mene. :D

-ovaj post je bio duplo duži,ali nakon dugog pisanja mi je izašlo iz buzzera i nisam mogao vratiti i kopirati onaj stari,pa sam napisao novi nešto kraći.

Last edited by DomiM at 9/14/2010 6:38:33 PM

This Post:
00
148845.87 in reply to 148845.86
Date: 9/15/2010 5:48:30 AM
Overall Posts Rated:
55
a, eto, kaj reć...zadnje kolo prije play offa, većinu tekmi sam igrao normal (nažalost), pa mi entuzijazam i nije nešto visoko...tu dajem prednost moi, jer ni ja ne stojim dobro, a i daleko najbolji igrač mi je ozljeđen, tako da...prosudite i sami.

playoff bi trebao biti jako zanimljiv i nisam baš siguran da ćemo se moa i ja naći u finalu, jer ni vas dvojica niste loši, dapače, Cibona Knin me pobjedila prije par kola, tako da i to nešto govori!

u svakom slučaju, čeka nas zanimljiv svršetak sezone! bez ozljeda i puno sreće! naravno, osim protiv mene! ;)

From: Moa1

This Post:
00
148845.88 in reply to 148845.86
Date: 9/15/2010 7:51:05 AM
Overall Posts Rated:
637637
ma znam ja da si ti to u zezanciji podbado pa sam ja namjerno čekao ishod da vratim istom mjerom. a nisam ništa komentirao jer je moglo biti bilo kako. bilo je i previše kombinacija za konačni redosljed i svatko se nadao najboljem.

doigravanje će najvjerojatnije biti prikaze-cibona i svjetlost-real, što se naše divizije tiče i mislim da će ipak cibona do finala unatoč nedostatku domaćega terena. prikaze su u malim problemima radi ozljede najboljega igrača tako da mislim da će teže protiv cibone proći ali tko zna. možda prikaze imaju asa u rukavu.

suprotna divizija, mislim da će se za finale boriti sesvete i bakreni. a bakreni je pokazao snagu već pobjedivši dva puta sesvete ove sezone i ima dobru ekipicu. ali prednost domaćeg terena mislim da će donjeti sesvetama finale.

sesvete su u nedostatku domaćega terena tko god da dođe do finala s naše strane osim ako se ja ne pojavim tamo. mene je porazio trgaonom tako da on sigurno navija za mene. bar imam navijača više i nadam se da će kupit karte za one tri lože što mi ni svakoj tekmi ostanu prazna.

eto moga mišljenja.

From: Ekser
This Post:
00
148845.89 in reply to 148845.88
Date: 9/15/2010 10:19:09 AM
Overall Posts Rated:
00
eh sad šta komentirat, tolko ste se raspisali da ne znam od kud počet. sva četvorica ste otprilike iste jačine tako da se to fakat ne zna tko će koga na kraju da natakne.
ja bih dao prednost ciboni iako to tako za sada ne izgleda, ali mislim da su oni trenutno korak ispred pogotovo nakon ozlije de kod prikaza. Uostalom smatram da im je to zadnja prilika da odu u 2. ligi jer će od slijedeće sezone biti korak iza svih vas.

I tako je Moa, tvoj sam veliki obožavatelj u play offu, jer mislim da mi ti od ove četvorki najbolje ležiš, smatram da protiv tebe, kako sada stvari stoje ne bih imao nikakvih poteškoća u finalu(ali opet tko zna, u sportu je sve moguće).

Ja sam sve do jučer odlučno napado prvo mjesto, pogotovo uz Massu moje novo pojačanje, te mislim da bih u tome i uspio, da se eto baš pred play off ne ozlijedi Šojat (za moju ekipu najvažniji igrač, bez obzira na plaću, jer za njega nemam niti blizu kvalitetnu zamjenu). Mislim da od danas nisam više favorit za prvo mjesto, al malih šansi još ima, pa ćemo vidjet.

Moram naglasit da je i ovdje kod mene konkurencija ojačala, uz pojačane Lakerse, te svakako Barene koje još nisam tuko nije više tako jednostavno kao prije doći do finala.
eto zasad toliko od mene:)

From: Ganinho

This Post:
00
148845.90 in reply to 148845.89
Date: 9/15/2010 11:40:15 AM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
Ne zelim nikog omalovazavat niti vriđat ali ja u jednu ruku prizeljkujem da igram protiv prikaza....najbolji igrac mu je ozljeđen, a ostali su u rangu sa mojima ako ne i malo losiji.

Ne zelim igrat protiv svjetlosti prije polufinala zato sta me je 2 puta dobija vec, mislim da bi mu to i 3 put proslo za rukom, jos imat nekoliko planova do pocetka playoffa i ako se sve odigra kako treba to ce bit super :D

This Post:
00
148845.91 in reply to 148845.90
Date: 9/15/2010 3:54:08 PM
Overall Posts Rated:
55
Ne zelim nikog omalovazavat niti vriđat ali ja u jednu ruku prizeljkujem da igram protiv prikaza....najbolji igrac mu je ozljeđen, a ostali su u rangu sa mojima ako ne i malo losiji.

Ne zelim igrat protiv svjetlosti prije polufinala zato sta me je 2 puta dobija vec, mislim da bi mu to i 3 put proslo za rukom, jos imat nekoliko planova do pocetka playoffa i ako se sve odigra kako treba to ce bit super :D

priželjkuješ mene zbog pune dvorane, točene pive i zgodnih cheerleadersica? ;)

bit će žestoko u playoffu, al iskreno, ni nebi htio ići gore sad kad sam konačno našao ligu s aktivnom konfom! :)

This Post:
00
148845.92 in reply to 148845.91
Date: 9/15/2010 4:04:17 PM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
Priznajem piva i cheerleadersice su prevagnule :)

e vidis ja bi bas htio opet se okusat u drugoj ligi, zadnji put sam ispa nesretno nakon odlicnog pocetka, ima sam 5:0 i do kraja sam uspia jos samo 3 dobit zato sta nisam ima pristup netu xD

This Post:
00
148845.93 in reply to 148845.86
Date: 9/17/2010 11:52:42 AM
Overall Posts Rated:
22
sretno u playoffu, al pripremi se da cu trgat protiv tebe :D

This Post:
00
148845.94 in reply to 148845.93
Date: 9/17/2010 7:04:21 PM
Overall Posts Rated:
706706
Evo mali preview za playoff - prva runda. Ako se pitate - tko je pak sad ovaj i zašto pobogu prati našu ligu - kolega iz Svjetlosti mi tu igra. Zbog njega sam počeo ovo igrati.

Sesvete - Lakers 1
Sesvete su kvalitetnije, igrat će doma, a i ent će presuditi.

Bakreni - Ciglenica 1
Bakreni će pomesti Ciglenicu koja nema nikakve šanse ako Bakreni nešto ne bude eksperimentirao.

Svjetlost Brod - Cibona Knin 1
Ovo je teško za predvidjeti jer Cibona Knin igra toplo-hladno s puno oscilacija. Ent i domaći teren bi trebali presuditi u korist mog kolege.

Prikaze - Real Doni 2
Najizjednačeniji dvoboj prve runde. Postavke stava za utakmice će presuditi, ali trenutno zbog enta dajem prednost Doniju.

Pozz :)

This Post:
00
148845.95 in reply to 148845.94
Date: 9/18/2010 6:30:33 AM
Overall Posts Rated:
22
slazem se sa svime, jedino mislim da u zadnjem dvoboju prikaze ipak imaju malu prednost zbog domaceg terena,a dobio je vec real doni u gostima bez kramarica (igrao je samo 8 minuta)

From: Ganinho

This Post:
00
148845.96 in reply to 148845.94
Date: 9/18/2010 6:55:08 AM
Cibona Knin
III.3
Overall Posts Rated:
6262
Glupo je jos ista prognozirat kad se ni konacan raspored nezna.... al eto, ako bude tablica ovakva i nakon posljednjeg kola onda mislim da sve stoji sta si prognozira....mislim da je svjetlost trenutno ispred nas sviju, jaci su trenutno i od plavih i od crvenih i najblizi su prolazu dalje. Ako budem igra protiv njega prvu utakmicu neka se pripremi na jos jedan presing, i tonu izgubljenih zivaca :D

Advertisement