BuzzerBeater Forums

Hellas - III.14 > Season 17

Season 17

Set priority
Show messages by
This Post:
00
190776.86 in reply to 190776.85
Date: 8/2/2011 4:16:19 AM
Overall Posts Rated:
3535
Κοίτα φίλε δεν θα ήταν σωστό και για τους άλλους να αλλάξω τις προβλέψεις τώρα απ'την στιγμή που τις έχω δώσει.Καταλαβαίνεις.....Στην πρόβλεψή μου περίμενα 2 μεταγραφές αλλά αυτός ο παίχτης φαίνεται αρκετά καλός για να πω οτι δν χρειάζεσαι άλλη μεταγραφή...Όσο για την πρόβλεψη παραμένει ίδια οπότε στείλε με κουβά...;)

This Post:
00
190776.87 in reply to 190776.86
Date: 8/2/2011 4:31:12 AM
Overall Posts Rated:
3535
Λοιπόν θα ήθελα να σας ενημερώσω ότι θα λείψω διακοπές στη Σαλλόνικα και θα γυρίσω την επόμενη Πέμπτη απλα δν θα έχω πρόσβαση στο παιχνίδι μεχρι τότε οπότε δν θα μπορώ να γράφω στο φορουμ και ολα τα υπόλοιπα....

This Post:
00
190776.88 in reply to 190776.87
Date: 8/2/2011 6:58:27 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Απο το μηνυμα σου βλεπω πως η 1η προτεραιοτητα ειναι το φορουμ και μετα "ολα τα υπολοιπα". Μπραβο παιδι μου, αξιος, και εις ανωτερα. Τετοιους παικτες ζητησε ο επιτιμος στην κατηγορια και η ΠΟΥΛΗΜΕΝΗ λιγκα τους εστειλε απλοχερα. Ολα για τα ματια του προεδρου, μια σαπιλα με μποχα που φτανει εως εμενα στα νοτια...

From: marko#8
This Post:
11
190776.89 in reply to 190776.88
Date: 8/2/2011 7:24:54 AM
Overall Posts Rated:
33
ΓΕΙΑ ΣΑΣ ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!!ΕΙΜΑΙ Ο ΜΑΡΚΟΣ ( http://www.facebook.com/profile.php?id=1363326904 )!!ΕΧΟΥΜΕ ΚΟΡΥΦΑΙΟ ΦΟΡΟΥΜ ΚΑΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΓΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΚΑΙ ΚΥΡΙΩΣ ΓΙΑ ΤΟ ΧΙΟΥΜΟΡ!Ο ΘΕΟΣ ΜΟΥ ΕΦΕΡΕ ΕΝΑ ΠΟΛΥ ΩΡΑΙΟ ΔΩΡΟ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΠΟΥ ΤΟ ΛΕΝΕ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ ΚΑΜΑΡΕΣ(ΗΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΞΑΔΕΡΦΙΑ) ΚΑΙ ΑΝΥΠΟΜΟΝΩ ΝΑ ΤΟΥ ΔΕΙΞΩ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΑΦΕΝΤΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ!ΧΑΙΡΕΤΩ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΑΓΟΡ ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ ΠΟΛΥ ΚΑΛΟ ΠΕΛΑΤΗ ΚΑΙ ΜΟΥ ΦΕΡΕΤΑΙ ΑΨΟΓΑ ΚΑΙ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΕΞΩ!ΕΠΙΣΗΣ ΚΑΙ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΓΝΩΣΤΟ ΤΟΝ Great Alexander ΠΟΥ ΚΑΘΕ ΣΕΖΟΝ ΕΡΙΧΝΑ ΚΛΕΦΤΕΣ ΜΑΤΙΕΣ ΝΑ ΔΩ ΑΝ ΑΝΤΕΧΕΙ ΑΚΟΜΑ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΟ ΡΟΣΤΕΡ ΤΟΥ ΜΟΝΟ ΕΛΛΗΝΕΣ..ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥ!!ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 15 ΕΠΕΣΑ ΑΝΕΤΑ ΣΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ ΑΦΟΥ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΣΑ ΝΑ ΠΑΙΞΩ ΣΕ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ,ΤΗΝ ΣΕΖΟΝ 17 ΞΑΝΑΗΡΘΑ ΚΑΙ ΒΛΕΠΩ ΟΤΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΕΧΟΥΝ ΣΚΟΥΡΙΝΕΙ ΑΚΟΜΑ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ...ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΧΕΤΕ ΟΛΟΙ!ΦΑΒΟΡΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΑΓΟΡ ΚΑΙ ΣΤΟΧΟΣ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΕΙΝΑΙ Η ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΧΡΕΙΑΣΤΙΕ ΝΑ ΠΟΥΛΙΣΟΥΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΒΑΣΙΚΟ ΣΤΕΛΕΧΟΣ...ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΑΙΔΙΑ!!!
ΥΓ1ΑΠΟΣΤΟΛΑΚΟ ΣΤΙΣ 6/9 ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΑΓΡΙΟ..ΜΠΑΣΚΕΤ..ΠΡΩΤΑ ΑΛΩΝΙ ΚΑΙ ΜΕΤΑ BUZZERBEATER!!

This Post:
00
190776.90 in reply to 190776.89
Date: 8/2/2011 7:30:37 AM
Ionikos Lamias
IV.20
Overall Posts Rated:
9999
Καλως ηρθες μαρκο στην παρεα μας κ ελπιζω φετος να σπασεις το ροδι με τον AGOR1978 για να χαρουμε κ εμεις μαζι σου χιχιχιχι

From: wud1976

This Post:
00
190776.91 in reply to 190776.89
Date: 8/2/2011 7:36:09 AM
Overall Posts Rated:
180180
Γεια σου Μάρκο, καλώς μας ήρθες στον ΙΙΙ.14... εξαιρετική η ομάδα σου, ανεβάζει και άλλο τον πήχυ του ομίλου.

Αφού έχεις και facebook σε περιμένουμε και εδώ https://www.facebook.com/groups/BuzzerGR/

Υ.Γ. Αργότερα, ίσως λίγη ώρα πριν την έναρξη των αγώνων, να προλάβω να δώσω και τα προγνωστικά μου.

Υ.Γ.2: Χρήστο, αφού θα πας Σαλόνικα, φρόντισε να συναντηθείς με τον παρολίγον εθνικό μας προπονητή Κωστάκη απο τα Tsitax. Πιστεύω ότι αφού παίζεται τρέξε και οι δύο θα έχετε πολλά κοινά.

Υ.Γ.3 Το απόγευμα ραντεβού στο chat

This Post:
00
190776.92 in reply to 190776.91
Date: 8/2/2011 7:59:31 AM
Overall Posts Rated:
5757
Εγω δυστυχως θα λειπω μεχρι την παρασκευη καθως θα αλονισω ολη την χαλκιδικη μηπως βρω νεα ταλεντα για την ομαδα μ....ελπιζω για ολους νικες σμρ...

Υγ:Προεδρε κοιτα να μ πεις καμια τακτικη γτ σμρ βλεπω να γινεται το 0-2 για την ομαδα μ!

This Post:
11
190776.93 in reply to 190776.91
Date: 8/2/2011 9:05:51 AM
Minoan Bulls
II.4
Overall Posts Rated:
6868
Για να συναντηθει καποιος με τον Κωστα, πρεπει να παιζει παραδοσιακα υπομονετικη. Κανενα αλλο συστημα δεν ειναι δυνατον να προσεγγισει τον παρα κατι προπονητη της εθνικης. Μου θυμιζει το ανεκδοτο με τον κοκκορα και τη ζεβρα στο δωματιο μεσα και τους επιστημονες να τους κοιταζουν. Ο κυριος με την υπομονετικη στη μεση να παρακολουθει υπομονετικα και ο Κωστας να τρεχει σαν τη ζεβρα με το τρεξε... :):):)

This Post:
00
190776.94 in reply to 190776.93
Date: 8/2/2011 9:46:36 AM
Overall Posts Rated:
180180
Μήτσο πάλι εμείς θα την πληρώσουμε για το 0-2 που έρχεται....

This Post:
00
190776.95 in reply to 190776.80
Date: 8/2/2011 10:43:22 AM
Overall Posts Rated:
180180
Kamares Parou - Aetos Anogeion B.C. : Περίεργο παιχνίδι, οι Καμάρες μου άρεσαν στην πρεμιέρα πάρα πολύ, ο Αετός λογικά θα έχει το + του ενθουσιασμού και την έδρα. No bet, σίγουροι οι +230 πόντοι.

B.A. Polikastroy - basilissa 21 : Ακόμα είναι νωπές οι μνήμες απο το 192-188 στη σεζόν που μας πέρασε. Και εδώ δύσκολη η πρόβλεψη και λογικά +220 πόντοι.

Cholargos Legends - TWINS SALONIKA B.C. : Τον Twins Salonika πολύ τον υποτιμήσαμε ρε παιδιά και μας έβαλε τα γυαλιά στην πρώτη αγωνιστική. Ο Κλαούντιο θα δυσκολευθεί να πάρει το διπλό, άσος και under 175 πόντοι.

Great Alexander - nikolas2007 : Οπως έγραψε και ο Χρήστος ο Great έχει το καλύτερο βάθος στον πάγκο και δεν θα δυσκολευθεί να αποκαταστάσει στο τερέν τον τραυματία Κατσογιάννη. Παιχνίδι τακτικής, με παράδοση συγκλονιστικών αγώνων τις τελευταίες σεζόν στα μεταξύ μας παιχνίδια.

Ionikos Lamias - Autokratoras : Ο Θάνος συνεχίζει απτόητος τις διακοπές του και δεν λογαριάζει τα 0-11 τα οποία έγραψα. Ευκαιρία για διπλό για τον Θανάση, έχει πέσει η τιμή στο εξωτερικό για να τραυματίσει παίκτη του αντιπάλου ο Θανάσης.

panionios - Crop Dusting : Αφού μας έδωσε τις πληροφορίες απο μέσα ο Χρήστος, θα πάω με το διπλό.

AGOR1978 - pamesa valencia bc : Δεν ξέρω τις τεχνικές γνώσεις του Κωνσταντίνου στο παιχνίδι, αλλά αν καταφέρει να δέσει το σύνολο του σε λίγες ημέρες μπορεί τη νίκη. Αν όχι, πάω για το διπλό.

ARIS SALONICA3 - Olympiakos Kamarwn : Ο Αρης όσο δεν έχει κύπελλο θα κερδίζει. Οι νεοφώτιστοι δεν είναι κακή ομάδα και το σημερινό ματς είναι ένα κρας-τεστ για το τι μπορούν να πετύχουν.

This Post:
00
190776.96 in reply to 190776.95
Date: 8/2/2011 6:53:14 PM
Overall Posts Rated:
4141
Να καλοσωρίσω και εγώ τον Μάρκο στον όμιλο, όντως έχουμε καλή ιστορία στα ιδιωτικά, αλλά απ'οτι βλέπω η παρέα του Καμαρινόπουλου έχει εξελιχθεί αρκετά από την τελευταία φορά που παίξαμε, θα τους περιμένω με ανοιχτές αγκάλες στο καυτό Μελίνα Μερκούρη!

Θανάση κοίτα να δείς τι θα κάνεις εσύ στο τηλεοπτικό ματσάκι που έχουμε παραμονή 15αυγουστου μαζί και μην βασίζεσαι σε τρίτους! Μας εξεπληξες πάντως σήμερα, υπάρχει και άλλο σύστημα εκτός από το κοίτα μέσα???Τώρα που πήρες φόρα με το τρέξε, πάμε για εξωτερική απομόνωση, πρίνσετον και δεν συμμαζεύεται! :-p

Κοσμά αυτό είναι το link για το φατσοβιβλίο?Την τελευταία φορά που μπήκα έψαχνα για γκρουπ της ΙΙΙ.14, έκανα αίτημα τώρα που ξαναμπήκα, απ'οτι βλέπω είχα όντως πέσει παντελώς έξω όταν έκανα αναφορές στο τριχωτό της κεφαλής σου... :-)))

Από τους νέους σήμερα μόνο ο Ολυμπιακός τα κατάφερε, ο Άρης μάλλον άρχισε τα χαλαρά από την αρχή τις σεζόν και θα πάει play-off με διάθεση γύρο στο 250! :-p
Ο Νικόλας έκανε μεγάλη και δίκαιη νίκη απέναντι στον περσινό μπλε φιναλίστ σε ένα μάτς που αν κρίνουμε από τελικό σκόρ κακοποιήθηκε το μπάσκετ προς όφελος των στοιχηματικών επιδιώξεων που δεν μας αποκάλυψε ο ...μοναχοφάης πρόεδρας!
O Χολαργός με μεγαλύτερη προσπάθεια και απέναντι σε αμυντικό σύστημα που τον ευννοούσε καταφερε να νικήσει στην παραταση τον σαλονικιό (τον Μυριούνη με τους 58 πόντους τον θυμάμαι όταν έπαιζε στον Μώλος Σίτι, πολύ καλός!)
Ο έτερος σαλονικιός συνεχίζει το αρνητικό καλοκαιρινό σερί όπως σωστα αναφέρθηκε και απέναντι στην Λαμία, στα Ανώγεια λύγισαν και οι ξεμπέτηδες μαυροπουκαμισάδες με την αγωνία στο τέλος, ενώ το περσινό ρεκόρ δύσκολο να συμβεί ξανά ανάμεσα σε φαντασματάκι και Πολύκαστρο...
Τέλος, ο Πανιώνιος συνέχισε την καλή αρχή που έχει κάνει, ενώ στα δικά μου βλέπω νέοι και παλιοί με υποτιμήσατε...Ο πέλεκυς του αγορίνου θα είναι βαρύς! Προς το παρόν δώσαμε μια βδομάδα ρεπό στον υπερμέγιστο Μπαλματσέντα-και καλά λόγω τραυματισμού-για να δοκιμάσει την νέα βοηθό της γιατρού μας! http://1.bp.blogspot.com/_tc9oo6_F30g/TNwsG9gGV_I/AAAAAAA...

Advertisement