Dziś chciałem zwrócić uwage na bardzo ciekawa kolejkę (jak dla mnie). W tym tygodniu gram z 2 i 3 miejscem "niebieskiej" konferencji. Obie drużyny mocne i gotowe dodać "jedynke" do statystyk przegranych przeze mnie meczów w lidze. W poprzedniej rundzie z
Metod Team (36577383) nie było niespodzianki, ale tym razem przeciwnik w roli gospodarza, więc spotkanie może mieć odmienny przebieg.
Drugi mecz z nieobliczalną drużyną, której troche nie dopisuje szczęście w tym sezonie (kilka niefortunnie przegranych końcówek
(36577384)), a mimo to okupuje górną część tabeli -
Siedlce Bulls. Jak najbardziej groźny przeciwnik. Czuje sie trochę bezpieczniej niż w poprzedniej rundzie, gdyż tym razem
gbasport.com występuje w roli gospodarza. Ciekaw jestem jak zaprezentuje sie Najlepszy gracz ligi (
(11028733)), czy przedziurawi moją średnią obronę ?
U mnie jedynie cieszy fakt, że dopisała w końcu forma i to prawie u wszystkich zawodników (tylko jedna 8 u podstawowego gracza). Czekam na dobre mecze i korzystne dla mnie wyniki ;)
Jak nastawienie u innych managerów na obecną kolejkę? Zbliżamy sie powoli do PO i Baraży. Bardzo interesująca walka zapowiada sie o uniknięcie 8 miejsca w tabeli "czerwonych". Ja po cichu kibicuje De Cato, który ma troche lepszy rozkład w kalendarzu spotkań niż okupująca 7 miejsce drużyna Kosmic Team...
W tabeli G8 szykuje sie bardzo ciekawe spotkanie. W najbliższą sobotę zmierzą sie 1 z 2. Kto zwycięży w tym szlagierowym meczu? "Czarnuchy" osłabione kontuzją podstawowego podkoszowego, ale na pewno nie złożą bronie w walce o fotel lidera.
Pozdrawiam
Last edited by Joker at 9/30/2011 7:44:24 AM