1. Nem igazán értem a kérdés első részét. bárki vállalhatja, erre nem igazán lehet a, b, c alapon választ adni.
Egy dolog van, ami a "c" választ illeti, szerintem nem lenne jó ötlet ilyen csapatokkal felvásároltatni a monstereket, mert jobb lenne nevelésre fordítani. Több millió távozhat így a rendszerből hosszabb távú megoldás nélkül. Többször is említettem, a hosszabb távú munka érdekében áldoznék a rövidtávú eredményességből.
2. Ez viszont egyszerű. Fel kell nevelni annyi alacsonyabb keresetű multist, hogy ez megérje. A program folyamatban van, ezt ti is tudjátok, a jó és eltartható játékos megvásárlásában bármelyik magyar klubot érdekeltté lehet tenni. A formában tartás a saját csapat érdeke is, elsősorban az olyan csapatoknál gond külföldön is, akik ezt nem látják be. Többnyire nem is értenek igazán a játékhoz. Itthon azért ezzel nincs gond, azzal nyilván, hogy kevés az itthon játszó játékos, de ezt már kiveséztük párszor.
3. Fizetési alapon nem valószínű, hogy maxon lenne. Tasi is MVP és többet keres, fejlettebb is alapskillben. Az már más kérdés, hogy az eddigiek alapján nem valószínű, hogy a maxolásban kizárólag a fizetés az egyetlen döntő faktor, a skilleknek éppúgy köze van hozzá. úgy gondolom, hogy nincs teljesen maxon, néhány szint kieg még elmenne neki.
A védekezése 1 szinttel még elmarad attól, ami illdomos lenne NT-re, a többi kieg, 1-1, tempó, esetleg kinti védekezés, utóbbi zárójelesen. Ami a sorrendet illeti, először érdemes pár kieg és utána a védekezés. De Ferlingről elhangzott (az én véleményem, nem feltétlenül kell egyetérteni vele), hogy nehéz előrelátni azt, hogy NT-re milyen szerepe lehet a faultok miatt.
Last edited by kaygee at 2/9/2012 8:32:08 AM