πάμε να ρίξουμε μια ματιά σε όλα τα ματς.
Aris b.c.t εν. Agor Aegean 67 - 114 ((45674294))αναμενόμενη νίκη μεν και χτίσιμο ηθικού από ΑΓΟΡ,αλλά 2 παρατηρήσεις γενικά μπορούμε να τις κάνουμε.
ας ξεκινήσουμε από τον Στέφανο.
στην επίιθεση επέλεξε υπομονή στο 4 με τον Γκαλντόν που σημείωσε 50 πόντους και πέρασε στην ιστορία του αυτή η εμφάνιση.αλλά από τα 28 εύστοχα του Άρη,τα 22 τα πέτυχε αυτός.όλοι οι άλλοι μαζί μόλις 6 καλάθια.
συμπέρασμα λοιπόν να στήνουμε υπομονετική με 2 πατήματα και όχι μόνο ένα.
αμυντικά τώρα η πρέσσα εκτός έδρας μπορεί να αποδειχτεί καταστροφική.χθες αυτό έγινε.η περ.άμυνα του Άρη ήταν χαμηλότερη από την αποτελεσματικότητα επίθεσης του Γιώργου.αποτέλεσμα οι 114 πόντοι.το ίδιο έπαθα κι εγώ απέναντι στον Στέφανο εκτός έδρας.
από τον Γιώργο κρατάμε τις αναφορές του.σούπερ άμυνες μέσα-έξω,καλό σκορ,μια χαρά αποτελεσματικότητα επίθεσης(από τις υψηλότερες που έχουμε δει στον όμιλο μας) και υπαρκτός στα ριμπάουντς.ουσιαστικά μιλάμε για αναφορές πρότυπα για όσους θέλουν μελλοντικά να διεκδικήσουν άνοδο.
GOLD STARS εν. Nerds Volos 88 - 98 ((45674295))δεν ρίσκαρε με κανονική ο Βόλος,αλλά αν είχε ρισκάρει ίσως και να είχε χάσει.το παιχνίδι ήταν κλειστό από την αρχή μέχρι το τέλος.
ο Βαλάντης διάβασε την πιθανή 2-3 και αντί για κοίτα μέσα,πήγε σε λόου ποστ με 3 ψηλούς.όμως εσωτερικά έκλεινε ο Βόλος.έτσι πήρε σκορ μόνο από την ρακέτα.στην άμυνα τώρα ο Βαλάντης πήγε σε 3-2 με 2 κοντούς έξω με αποτέλεσμα να μην κλείνει.
για εμένα έπρεπε να νικήσει πολύ πιο εύκολα ο Βόλος με τις αναφορές που βλέπω.για να μην σας πω ότι και με χαλαρή θα έπρεπε να νικήσει.
κρατάμε την προσαρμοστικότητα του Στέφανου στον αντίπαλο και τη τρελή εμφάνιση του
Μαλαφάια με 38 πόντους.
δίκαιο αποτέλεσμα.και σε επίθεση και σε άμυνα υπερτερούσε ο Βόλος.
Red Legionaries εν. PANTOKRATORAS 72 - 101 ((45674297)) 2-3 από τον Θοδωρή απέναντι στην αναμένομενη κίνηση του Γιάννη.αποτέλεσμα κανένα.
άκοπα νίκησε ο Γιάννης εδώ και μάζεψε και ηθικό που το χρειάζεται,αφού αν φτάσει τελικούς με μειονέκτημα έδρας απέναντι στον ΑΓΟΡ,θα είναι το αουτσάιντερ αν κρίνουμε από τις χθεσινές αναφορές.
PLAGIARI FORCE εν. Great Alexander 97 - 82 ((45674296))το μοναδικό σπάιμο έδρας εδώ.
η διαφορά διάθεσης,ο τραυματισμός του Χασιώτη,και η φτωχότατη αποτελεσματικότητα του Μέγα τον έριαξν στο καναβάτσο.η επίθεση του περνούσε μεν,αλλά έφτανε συχνά η μπάλα μέσα.οι περιφερειακοί έσπασαν τα στεφάνια και έτσι έμεινε χαμηλόστο σκορ.
ο Πλαγκ τώρα νίκησε επιθετικά με την κίνηση που περνούσε και σκόραρε πολύ.
μεγάλη νίκη για τον Γιάννη.είχα πει ότι ευχάριστη έκπληξη ήταν που δεν τα παράτησε.και χθες δικαιώθηκα απόλυτα.για τον Μέγα θα πω ότι άμα μπορέσει να στηρίξει καλύτερα το εσωτερικό του παιχνίδι με τους περιφερειακούς,θα γίνει ανίκητος.μέχρι τότε κάποιες εκπλήξεις που και που είναι αναπόφευκτες.
Ατσαλακωτοι εν. JK69ER 98 - 113 ((45674301)) ματς επιθέσεων.άμυνες δεν υπήχαν.οποιος έπιανε καλύτερα ποσοστά θα έπαιρνε και τη νίκη.οι συγκρίσεις επίθεσης -άμυνας ήταν καλύτερες για τον Γιάννη τον Τζόκερ και έτσι δίκαια νίκησε και έκανε το πρώτο βήμα για την παραμονή.
ίδια διλαθεση,άρα ο Γιάννης μοιάζει το μεγάλο φαβορί.
BetTravel εν. fay_stelaios 96 - 108 ((45674298)) εδώ θα γίνει τρελή μάχη.ζήτω και επιθέσεις εδώ.δλδ και οι 2 περνούσαν.
ο Παντελής έπαιξε κανονικά και καλά έκανε.με την δυνατή τη δική μου πλέον το ηθικό είναι με το μέρος του.
χθες λοιπόν το ματσάκι πήγαινε για περίπατο.ήμουν στο +20 και είχα και μεγαλύτερη διάθεση.περισσότερες επιθέσεις από εμένα δεν έβγαλε από επιθετικά και λάθη.κι όμως το ματς πήγε στους 2 πόντους.
εύλογα αναρωτιέμαι τι θα είχε γίνει αν έπαιζα κι εγώ κανονικά.
Μπάιλο και Κράφτ έκαναν περίπατο,ενώ αξιοσημείωτο είναι ότι στα τρίοντα είχε μεγαλύτερο ποσοστό από τα δίποντα!και με πολλές επιθέσεις πάνω σε άμυνα!
σκούρα τα πράγματα λοιπόν για εμένα πάρα πολύ.κι όλα αυτά ενώ οι αναφορές μου