KOiRR to samemu trzeba coś napisać ;) Bo ja się wkurzam, że pisze i nikt inny ;) Więc mi się odechciewa :P
A Goranja ;) Wydaje mi się, że to czy ktoś wygra czy przegra nie powinno być wykładnikiem pisania na forum :P Bo później właśnie nikt na nim nie pisze :D Tak jak u nas :(
Może jakieś typy ? Kto wygra w kolejnej rundzie ? ;)
Narew Ostrołęka < KOiRR Tarnów
Według mnie to będzie najciekawsza para następnej rundy. Bardzo dużo będzie zależało od formy zawodników... Niestety dla KOiRR-a przewaga parkietu będzie po stronie drużyny Narew Ostrołęka co w tym przypadku wydaje się mieć duże znaczenie. Gdyby nie kontuzja Golan-a z drużyny z Tarnowa to raczej postawiłbym na pewne zwycięstwo Tarnowian. Lecz teraz te szanse stają się bardziej równe. Niemniej jednak obstawiam wygraną drużyny przyjezdnej ;)
Co prawda dużo więcej da się powiedzieć po piątku ;) Ale podałem typ na obecną chwile ;)
BC Galacticos > Spartak Sankt Petersburg
Teraz kolej na meczyk z moim udziałem ;) Co prawda to nie ładne z mojej strony, że już się stawiam na wygranej pozycji ;) Lecz ten kto nie wierzy w swoje siły niczego nie wygra. Patrząc na skład Spartaka jestem pełen podziwu... 2 Miejsce ?! Po sezonie zasadniczym ?! Z 3 zawodnikami na wyższym poziomie ?! (oczywiście niczego nie ujmuje Spartakowi). Niewiem kurde jak on to robi (chyba musze poprosić Filipa o lekcje) ale takie wyniki z 3 grajkami to coś niesamowitego ! I do tego wszystko na loozie ;) Ostatnio w samej końcówce wygrałem z drużyną Filipa a oboje graliśmy na loozie ;) Coś tu jest nie tak ! :D I do tego grał bez swojego lidera ;) Który może wrócić na nasz meczyk ;) (oby nie :D) Bo wtedy może być ciężko ;) Na szczęscie ja tak samo jak i w przypadku "robo" z ostrołęki gram na własnym parkiecie ;) A z tego co szłyszałem ;) To kibice szykują coś specjalnego na ten mecz ;) I mam nadzieje, że poniosą moich zawodników do zwycięstwa !
W Barażach wydaje mi się, że będzie bez zmian ;) Wygrają drużyny, które wygrały w poprzedniej rundzie ;)
No to koniec lekturki :D
Czekam na wasze wypowiedzi ;)
Pozdro !