Racja - powinny. O sposobie tym poinformował mnie MiG dwa dni temu. Żaden z Polaków nie pomógł mi po tym, gdy napisałem o problemie. Nie znałem tego sposobu, bo nigdy w ten sposób nic nie zapisywałem. Nie wpadłem na to. Bazy wcześniej były robione co sezon w dwa dni po updajcie - teraz z różnych powodów, o których pisałem (zdrowotne i pracowe) tego nie zrobiłem. Za co już przepraszałem.
Tym sposobem sprawdzenie około 500 zawodników (cały rocznik 18) zajęłoby około 2h.
Równie dobrze możesz napisać, że zajmuje to 5 minut - pewnie ktoś uwierzy, że to takie proste. Może jestem mniej sprawnym w obsłudze BB od Ciebie, ale niestety sporządzenie listy 18-19-20-21-latków przez NTScaut (po 4-5 krajów na raz, bo inaczej przepuszcza sporo zawodników) samo w sobie zajmuje kilka godzin. Powoływanie i zwalnianie po 18 zawodników to również samo w sobie zajmuje mi dużo więcej niż 2 godziny. Tak jak napisałem wcześniej - szczegółowe zrobienie całej bazy w poprzednich sezonach to w najlepszym wypadku około 10 godzin. Oczywiście gdybym dostał informację o sposobie, o którym napisał MiG - zrobiłbym to jak obiecałem po powrocie pod koniec poprzedniego tygodnia. Aktualnie jestem w rozjazdach i bazę będę robić w czwartek. Pewnie wieczorem wyślę ją do zainteresowanych.
Ps. Strasznie podoba mi się jak zwykle to, że krzyczeć każdy może, ale gdy prosiłem o pomoc w odpowiednim wątku, to jakoś tak "po polsku" cicho się zrobiło. Na szczęście pojawił się Litwin (DZIĘKUJĘ BARDZO!!!). No ale kwestia przyzwyczajenia do naszego piekiełka.
POLSKA U21: złoto ME (sezon 26), brąz MŚ (sezon 27), złoto PP (sezon 25)