Ох леле... толкоз писаници, за да изръсиш поредните глупости. За толкова сезони в играта би трябвало да знаеш, че заплатите не са крайно определящи и че определени умения вдигат заплатата, така че съвсем спокойно можеш да имаш супер играчи за клубен отбор с не толкова високи заплати. Това да имаш 10 равостйни играчи не се изразява в това да имаш 3 с 100+ заплати и 7 с по 60/70k. А за твоите невероятни постижения ми е ясно, аз дори не знам на какво се чудиш. И още 15 сезона да си в тая игра, пак файда няма да има.
Не знам дали е много удачно да се сравняваш с отбор в страна с 8 активни отбора, но все пак... всеки има нужда да се почувства велик. Така де... Не съм много сигурен, че А група е една от най-силните първи лига в света, но това сигурно е поредната ти хипербола (ако знаеш какво означава).
Нивото в БГ е крайно ниско. Аз с отбор на 2 сезона и с 3ма играчи между 40/70k заплати съм на 4то място в лига от 2ра дивизия. Направи си сметка... Е, ако почна да се сравнявам с отборите от Hanguk... тогава би било друго...