A ja pozwolę sobie się nie zgodzić. W/w gracz zarabia jakieś 750$/tydzień i jak najbardziej jest słusznym wzmocnieniem dla drużyny (jej finansów).
I dlatego transfer został obcięty zapewne "tylko" do 109k a nie do zera (bo taka by była faktyczna wartość skilli) ;-)
Do tej pory ciągle możesz mieć (gdy potrzebujesz) zawodnika do składu za tysiąc. Co prawda to więcej niż 750, ale za to nie zawsze potrzebujesz zapchajdziury do sparingu.
A nawet jeśli, to i tak (gdyby taki zawodnik był kupiony za milion) to ta kasa będzie się zwracać 4.000 tygodni (cztery tysiące). A więc 76 lat kalendarzowych ;-)
Mogę się zgodzić, że zawodnik z niską pensją ma pewną wartość, ale nie zgodzę się, że to jest nie wiadomo jak wielka wartość.
P.S. Jak sobie kupię grajka ze wszystkimi skilami = 1 za 1.000.000 to mogę się potem zwrócić do GMa o hmmm...refundację?
Nie, nie dostaniesz żadnej refundacji. Możesz dostać dotacje do upraw od unii, ale nie dostaniesz dotacji do głupich decyzji w BuzzerBeaterze ;-)
Twoja kasa przepadnie, bo niby dlaczego miałaby nie przepaść? Natomiast sprzedający otrzyma korektę. Bo taka bańka ze zerowe skille to by była niezasłużona kasa i to by było niesprawiedliwe wobec jego rywali ligowych.