zadziwia mnie "głębokość" odpowiedzi używanych przez Ciebie. Chwytasz się cząstki faktów i je eksponujesz
powtarzasz jak mantrę o graczu chille
Czyli, że jak mam słuszny argument, to mam przestać go używać, bo wtedy staje się mantrą?
a przecież chyba Mati sprawdzał tych samych graczy??
Część sprawdził, część nie. Poza tym bardzo mi zależało na sprawdzeniu akurat w tym tygodniu, bo wszyscy zawodnicy mają równą formę. A więc ich DMI niesie dodatkową informację. Sprawdzanie zawodników w innych dniach nie da już tej informacji, bo DMI jest zniekształcone przez formę (a konkretnie jej podpoziomy).
a jeśli nie - to i tak bez jaj że 28 lat pozycja domyślna C może być w jakikolwiek sposób porównany do gracza z Chile.
Gracz Chile ma napisane przy nazwisku PF. C to jest dosyć zbliżona pozycja. Zwłaszcza, że zawodnik może być na granicy między tymi pozycjami (np. jeden trening JS może mu zmienić pozycję).
wybierasz odpowiedzi i eksponujesz to co Ci akurat pasuje. Całość wygląda tak:
Są różne zarzuty, na wszystkie nie ma jednej odpowiedzi.
1. pomimo swojej przeszłości i pokazywaniu na forum graczy pompujesz balon podejrzeń
Akurat Ty pompujesz. Ja realizuję swoje obietnice wyborcze. Ci, którzy na mnie głosowali, mieliby prawo czuć się oszukani, gdybym teraz zaczął robić coś innego, niż zapowiadałem.
(nie widzę tu chęci zamazania poprzedniego wybryku
Nie zgadzam się, że to był wybryk. Zdemaskowałem oszusta oraz wałki w skautingu.
2. Wciąż nie potrafisz ogarnąć całości tu pisanych tekstów jedynie wybierając to co pasuje w danej chwili.
Odpowiadam po kolei.
3. Pisałem, ze jesteś Selekcjonerem i mam (przynajmniej ja) nadzieję, że nie będziesz działał nieetycznie - mam teraz wątpliwości. Ale w końcu mogę je mieć co nie?
Twoja sprawa. Ale takie podejście do niczego nie prowadzi. Ja też mam nadzieję, że nie jesteś gwałcicielem i mordercą. Mogę mieć takie wątpliwości? I co? Mamy wszyscy o takich nadziejach tutaj pisać? Przecież pisanie coś takiego od razu świadczy, że się kogoś podważa.
4. Nie widziałbym problemu, gdybyś wykazał minimum samokrytycyzmu...niestety nie widzę go bo przecież pod szyldem selekcjonera wykonujesz doskonałą robotę (gracze za 4 koła?? bez jaj i to wychowankowie??)
Uważam, że nie wyrządziłem tym nikomu szkody. A moi zawodnicy w kadrze byli przez kilka minut.
jak to się ma do tego samozaparcia by pomimo przeszkód jedynie dobrą robotę wykonywać?? znaczy...jak Ci się zechce to działasz jako selekcjoner (nie przegapić domniemanych bardziej lub mniej gwiazd) - a powołania swoich to już jako zabawa (czyli powaga jak zechcesz?) czy Twoi gracze z 4 koła pensji to dobra robota selekcjonera?
Powołałem swoich zawodników gdy już skończyłem dobrą robotę selekcjonera. I zrobiłem to tylko dla zabawy. Jest czas na dobrą robotę jak i dobrą zabawę.
Wiesz dobrze, że praktycznie można tylko o SF mówić przy pensji gracza z Chile... pokaż w następnym sezonie, że to co mówisz jest prawdą i ograniczaj bazę...liczę na to
Tamten zawodnik ma przy nazwisku napisane PF.
p.s. szkoda, że zostając selekcjonerem olałeś również prośby kilku tylko osób o szanowanie tajemnicy skilli i chociaż pytanie by wiele zmieniło.
Sztab jeszcze nie jest skompletowany i na razie nawet skautom nie przekazałem zebranych skilli. Więc żadnej tajemnicy nie złamałem.
patrz kozlik i Twoje intencje
Moimi intencjami było dobro kadry. I to już zrealizowałem - tacy słabi zawodnicy jak Węgrzyn nie grali już w kadrze w drugiej połowie kadencji Matiego.