BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Választási vitafórum

Választási vitafórum (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
208962.87 in reply to 208962.80
Date: 2/9/2012 7:19:39 AM
Overall Posts Rated:
2323
Ok, este nekiállok......Sajna órám van 14től 20 ig, de amint visszaértem nekiállok.

This Post:
00
208962.88 in reply to 208962.82
Date: 2/9/2012 7:20:00 AM
Overall Posts Rated:
173173
Our country find managers who want to retire and sell their teams, but they was willing to take high-wage players for a while. Israel, Turkey, Chile let their "monsters" retire when they were in shape. There are a lot of options, but it seems that all of this is new for you. You're just repeating yourself and protect your position - It is very easy to say that. Big words again and no meaning. You don't know anything, you're from another country.

We also have those teams and use them for youth development. We are a step forward than what you say. I still think that the reason why you are here is to analyze the present and the past and without having any ideas about the future. We are amiming to have a better team in the future, in the long term, short term solutions are not for us.

PS: I am still looking for your program.

Hello, Hungary!

I'm Rip City Blazers manager tim, alias Mighty™ Mouse. I'm from Estonia and I've played this game since season 7. Season 12-13 I was the Estonian U21 national team head coach and also Eesti NT tactical coach many seasons.
You have Great team and I'm sure I can give You a lot of tactical and big game experience to lead Your National Team back on top.

Thank you!

Is that all you want to say? You are more experienced that anyone else here? Any ideas about our future?

Last edited by kaygee at 2/9/2012 7:20:40 AM

This Post:
00
208962.89 in reply to 208962.87
Date: 2/9/2012 7:37:49 AM
Overall Posts Rated:
411411
Ok, este nekiállok......Sajna órám van 14től 20 ig, de amint visszaértem nekiállok.

PM-be is jöhet akár, nem kell ide.

This Post:
00
208962.90 in reply to 208962.82
Date: 2/9/2012 7:49:05 AM
Overall Posts Rated:
188188
Hello

Mighty™ Mouse -nak: Hogyan kívánod megértetni magad olyan magyar szavazó választókkal mint Én? Ki tolmácsol vagy fordítja le szavaidat? Programmal, angolul írsz és vagy értem vagy nem, esetenként megkérsz valakit fordítson?

Minden kapitány jelölthöz lenne kérdéseim (Kaygee, DumBass, Pörköltszáj, Mighty™ Mouse, Laszlo27):
1. Hogyan képzelitek el a 200K feletti játékosok eltartását hosszabb távon magyar tulajdonosokkal? (fejtsd ki és ne csak a,b,c választ adj meg)
a. Első osztályú klubokkal
b. II. osztályú klubokkal
c. Olyan csapatokkal akiknek valamiért sok pénzük összegyűlt és nem költik el
2. Hogyan vennél rá egy első osztályú klubbot, hogy a magyar válogatott játékost vegye meg és ne a külföldit és szezonokon át tartsa is formában?
3.Konkrét eset. Megvenném Péter Ferling (16953590)-t. Pénzügyileg én eltartom a II. osztályban. Mennyire van maximális fizetéséhez közel és milyen edzést adnál neki a továbbiakban?
4.Mi a véleményed a mérkőzések laza-normál-teljes hozzáállás előre lekötésével kapcsolatosan?

üdv. M.

Last edited by Mikhail at 2/9/2012 8:00:33 AM

From: Mikhail

This Post:
00
208962.91 in reply to 208962.90
Date: 2/9/2012 7:50:41 AM
Overall Posts Rated:
188188
Nem lehetne a választásoknál kikötni aki jelentkezik annak egyből kellene valamilyen kampányt írnia akár csak 150 karaktert is? Mert indulnak évek óta olyanok akik egy szót sem írnak ide és nem is reagálnak? Lehet, csak részben tartozik a választási topikba. Nem tetszik itt töröld nyugodtan.

From: Chosen

This Post:
00
208962.92 in reply to 208962.91
Date: 2/9/2012 8:01:24 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Mivel jelenleg ilyen szabály nincs, hogy programot kell írni, így max javasolni lehet a fejlesztők számára. De akik nem írnak, nem reagálnak, nyilván nem tekinthetők komoly jelentkezőknek, és megkockáztatom túl sok szavazatot sem fognak kapni.

Message deleted
Message deleted
Message deleted
From: kaygee

This Post:
00
208962.96 in reply to 208962.90
Date: 2/9/2012 8:26:17 AM
Overall Posts Rated:
173173
1. Nem igazán értem a kérdés első részét. bárki vállalhatja, erre nem igazán lehet a, b, c alapon választ adni.

Egy dolog van, ami a "c" választ illeti, szerintem nem lenne jó ötlet ilyen csapatokkal felvásároltatni a monstereket, mert jobb lenne nevelésre fordítani. Több millió távozhat így a rendszerből hosszabb távú megoldás nélkül. Többször is említettem, a hosszabb távú munka érdekében áldoznék a rövidtávú eredményességből.

2. Ez viszont egyszerű. Fel kell nevelni annyi alacsonyabb keresetű multist, hogy ez megérje. A program folyamatban van, ezt ti is tudjátok, a jó és eltartható játékos megvásárlásában bármelyik magyar klubot érdekeltté lehet tenni. A formában tartás a saját csapat érdeke is, elsősorban az olyan csapatoknál gond külföldön is, akik ezt nem látják be. Többnyire nem is értenek igazán a játékhoz. Itthon azért ezzel nincs gond, azzal nyilván, hogy kevés az itthon játszó játékos, de ezt már kiveséztük párszor.

3. Fizetési alapon nem valószínű, hogy maxon lenne. Tasi is MVP és többet keres, fejlettebb is alapskillben. Az már más kérdés, hogy az eddigiek alapján nem valószínű, hogy a maxolásban kizárólag a fizetés az egyetlen döntő faktor, a skilleknek éppúgy köze van hozzá. úgy gondolom, hogy nincs teljesen maxon, néhány szint kieg még elmenne neki.

A védekezése 1 szinttel még elmarad attól, ami illdomos lenne NT-re, a többi kieg, 1-1, tempó, esetleg kinti védekezés, utóbbi zárójelesen. Ami a sorrendet illeti, először érdemes pár kieg és utána a védekezés. De Ferlingről elhangzott (az én véleményem, nem feltétlenül kell egyetérteni vele), hogy nehéz előrelátni azt, hogy NT-re milyen szerepe lehet a faultok miatt.

Last edited by kaygee at 2/9/2012 8:32:08 AM

Message deleted
Advertisement