Ma jaaaaa....kakšno sankcionirati...
Ma kje imaš obraz, da izjaviš da ti Koperboy ni všeč zaradi drugačnega pogleda v razumevanju taktik, kjer ni kaj dosti za razumet...Če bi igral buzzerbeater par let, ali bi imel 14 let in nikoli gledal košarko, ne bi rekel nič, tako pa se mi zdi moja izjava čisto na mestu. Če analiziraš tekmo podrobno je vse jasno, ni da je nekaj dosti za filozofirat ali "razumevat"...
Ta izjava ni bila žaljiva (bolj poučna, vsaj moj namen ni bil te užalit), se je pa spustila na osebno raven in ne zaradi drugačnega mnenja (to kar ti pojmuješ ni drugačno mnenje, ampak neka pavšalna izjava, brez logike in pretekle prakse). To so tiste izjave kot jih je imel Gover ("jaz sem taktično superioren" in "igramo malo rizično taktiko") in potem igra cono 2-3 proti Izraelu
(17241) (kjer nas je potem pri Look Insidu njihov SG pojedu žive in njihova PG in SG sta imel skupaj 12 assistov) v prvi uradni tekmi U21 in naredi košarkarski samomor. Če bi to napisal Goverju ali selektorju Nemčije U21 ali Grčije U21, ki igrajo Motion in Patient proti (po mojem mnenju) najboljši zunanji obrambi lige, bi še raumel, tako pa...