Понеже влязох в серия, продължавам.
Има една група динозаври ,властелини на играта най-знаещи и разбиращи нещата.
В цял свят е така - правителство и опозиция, ако мога да направя такъв паралел. Ако така наречените "динозаври, властелини на играта" са достатъчно компетентни, не виждам проблем да си властват. Освен егото на опозицията де. А компетентността лесно се познава. Аз като нов потребител хвърлих едно око на това от кога "властва" Минков и ми показа 9 пълни сезона и изкачване с 13 места в ранглистата след, като сме имали за треньор французин....Явно е нямало подходащи кандидати от България, което ми се вижда повече от странно, но сигурно не знам някоя подробност. Да не говорим, че от "властването" на Радомир сме изкачили невероятните 26 позиции!
1) влизаш в техния отбор и повтаряш като папагал заучени фрази за 4 сезона, и това всеки път отначало
Това, като новак не го разбрах. Би ли пояснил, какви заучени фрази се повтарят?
2) Изразяваш различно мнение и биваш оборван едновременно от 5-6 едни и същи хора и накрая се отказваш
Е, ако 2+2 го изкарваш различно от 4, разбира се, че ще бъдеш оборен
Тя материята не е чак толкова сложна макар, че има моменти в които трябва да се вземат "тънки" решения във воденето на един национален отбор. И точно в това е разликата между един обикновен мениджър и един наистина добър такъв