BuzzerBeater Forums

Poland - II.4 > Sezon 66

Sezon 66

Set priority
Show messages by
From: Przemo
This Post:
00
325190.87 in reply to 325190.86
Date: 11/13/2024 8:28:57 AM
Przemo z Niemiec
II.4
Overall Posts Rated:
111111
U mnie plan na puchar w 100% zrealizowany i to na spokojnie bez szaleństw, teraz to ja tylko mogę mecz wygrać
W lidze nie idzie po mojej myśli tak jak bym chciał, ale patrząc na mój skład to nie ma co się dziwić moim osiągnięciom. Niby można było dwa mecze więcej wygrać, ale niestety błędy taktyczne się zdarzyły i jest jak jest.
Tak patrząc na tabele mojej konferencji, może jak by się okupił, to jeszcze bym powalczył w barażach. Ale czy to ma sen?, to już nie wiem.

This Post:
00
325190.88 in reply to 325190.87
Date: 11/14/2024 9:49:45 AM
The Cavy Squad
II.4
Overall Posts Rated:
7878
U mnie na dniach może (nie musi) się nowy gracz pojawić, zależy, czy dobrego znajdę, w dobrej cenie (choć kasy mam dużo) i czy uznam, że takowy będzie mi potrzebny do utrzymania się. Z wynikami bez niespodzianek (może poza BullzEye), wygrałem to, co miałem wygrać, przegrałem to, co miałem przegrać, teraz czeka mnie porażka w TV (smuteczek) oraz zwycięstwo z Saneikiem, a o miejscu w lidze zdecydują przyjazd Stokersów (pewnie powinienem wygrać, co? :P) i wyjazd do Matrixa (drżę ze strachu :P). Trochę w planach namieszał mi manewr Przema - podwałka z Matrixem w celach pucharowych, przez co ma on nade mną nieznaczną (ale trudną do nadrobienie) przewagę punktową, w dodatku do lepszego bilansu. Wobec tego chyba z tego 6. miejsca się już nie dźwignę i zobaczymy, z kim się zmierzę - mnie intryguje wizja baraży z Jumpersami ;-)
Tak w ogóle, co się stało z BullzEyem? Taki świetny start a z ostatnich 7 meczów 6 porażek...