Já bych nepoužil, že je to zajímavé, to je skandál!
Snažil jsem se dohledat starý případ na bug foru, ale tam to není. Nejspíše jsem to řešil na foru pro NT/U21 trenéry (kam už ale nyní nemám přístup), tak to tam zkus dohledat. Pokud si dobře pamatuju, několikrát se řešila situace, že na přelomu sezony týmům zůstaly na soupiskách 22 letí hráči. Nakonec BB sami souhlasili, že implementují, že v rámci sezonního updatu automaticky vyřadí ze soupisek všechny starší hráče. A hlavně na starých stránkách nebyla jiná možnost (než to, že tam zůstal hráč od svých 21 let), jak dostat staršího hráče do U21. Zkus se, prosím, podívat např. u mého Marvana (nebo jakéhokoli jiného 22 letého a staršího čecha, který není v NT), jestli na nových stránkách u něj máš tlačítko pro pozvání do U21 a taky se podívej na starých stránkách, jestli tam je to tlačítko. Má hypotéza je, že na starých to nepůjde a na nových ano.
Jinak už mě fakt dochází trpělivost s BB-manama. Asi budu v Report Suspected Cheaters pravidelně hlásit Charlese a Forrest s komentářem, že cheatujou pravidla apod. :-)