Wg mnie też można wymyślić lepsze rozłożenie tych skilli Hiszpańskiego SF-a. Ale jednak 23 oczka straty, ciężko nadrobić lepszym rozłożeniem.
Ze skili jakie mi się podobają to ma dwa OD i IS , a to jak na gracza reprezentacyjnego dużo za mało .
Co to znaczy za mało? Jeśli masz takie kryteria to w Polsce wszyscy mają za mało. Czyli co? Mam oddawać walkowery, bo nie ma w kadrze nikogo, kto się nadaje?
Może ten Zuya i słaby. Ale gdyby miał polski paszport, to by był najlepszym PG, SG oraz SF w naszej kadrze.
Na początku kadencji pisałeś, że jest super z SF-ami bo przecież jest Warchałowski. Ale Warchałowski na początku kadencji miał SS=104. I od tego Hiszpana lepsze tylko bloki a cała reszta gorsza, dużo gorsza. I co? Bloki zrekompensują 20 poziomów straty w JS/DV/HN, nawet jeśli to są najłatwiejsze skille?
I jeszcze jedna rzecz do przemyślenia. W 18 tygodni Warchałowski zrobił 5 skoków. Fakt, że 6 ostatnich tygodni miał zmarnowane, ale to i tak wychodzi 5 skoków w 12 tygodni. U 23-latka. I co? 27-latek ma robić średnio 8 na sezon, żeby dogonić Hiszpana?
Widocznie mamy różne spojrzenia na poszczególne umiejętności graczy Ty patrzysz na SS , ja aż takiej uwagi na to nie zwracam .
Jeśli suma się nie liczy tylko rozłożenie to wiesz, kto jest najlepiej rozłożonym zawodnikiem w Polsce? Wisniewski ;-)