1) Przegląd TL i wynajdowanie ciekawych graczy
2) Obietnice gry w kadrze ( choćby w sparingu ) na razie selekcjoner powiedział że to fajny pomysł ale myślę że potwierdzi gdy znajda się chętni.
3) Osobiście ułożę plan treningu na 3 sezony dla podkoszowych jeśli ktoś będzie sobie tego życzył.
4) vinnie_jones ułoży trening dla obwodowych ( wieloletni skaut itp szef wielu szefów :)
Co to kuźwa ma znaczyć?
sry ale już nie mogę, teraz co drugi post o tym jak nasza repra nie funkcjonuje tak jak powinna, dużo 'o zgrozo' o przyszłośći repry, taktykach, treningu itp ...
Po drugie co drugi piszący jest mądrzejszy od porzednika, ocipiali ludzie do reszty...
Kto może mi udowodnić to, że gracze trenowani przez' szaleńców' będą grać w sparingach kadry? Przy tym nie interesuje mnie w ogóle to, że będzie trenowany, że trenują go dobrzy managerowie czy też nie ... Jebneło Was do reszty, no sry za takie słowa ale naprawdę albo kogoś z trenerów kadry mogę totalnie wyśmiać bo primo dlaczego Ci którzy mają się zajmować skautinkiem graczy teraźniejszych nie ma takich przywilejów a ich gracze nie odstają? Za każy razem jak pisze ktoś do mnie o tym to piszę, że to narazie nie możliwe ... niech trenuje. a tu już z góry mają być jakieś założenia ?
Suma tego wszystkiego albo robi się grupka graczy dla towarzystwa, bo nie tędy droga ... a przynajmiej nikt mi tego w tym poście nie wyjaśnił...
Do tego ... jak zmieni się trener skąd wiadomo, że on też to będzie popierał ? Zalatuje mi tu towarzystwem i koleżeństwem, przywileje na bok i zajmować się graczami jak z Was tacy 'szaleńcy' A wytyczne dla każdego zawodnika też można ustalać w swoim gronie, nie trzeba specjalnego systemu. Ci co mogą i będą mieli chęć, a zawsze się tac znajdą mogą trenować gracza na 1 pozycji, główne skille ze specjalizacją ... nic nowego nie wymyśleliście. To nie żadni szaleńcy tylko normalni trenerzy/managerowie którzy później przestraszą się salary i albo sprzedadzą, będą drużyną jednego gracza, lub dadzą sobie spokój z grą.
//eof