Αγαπητοί μου φίλοι,
Θα ήθελα να προτείνω κάτι και να ακούσω τις απόψεις σας για το θέμα (ιδίως του Johnny που είναι Κυπριος/Μακεδόνας). Λέω να δημιουργήσει κάποιος κομπιουτεράς ένα λίνκ ή κάποια επιστολή που θα υπογράφεται απο όσους θελήσουν να συμμετάσχουν και να το αποστείλλουμε στο υπουργείο εξωτερικών ή σε κάποιον άλλον αρμόδιο φορέα. Φυσικά θα μου πείτε (και δίκιο θα έχετε) οτι δεν θα φτάσει ποτέ εκεί που πρέπει. Γιαυτό θέλω και εσείς να σκεφτείτε κάποιον τρόπο να γίνει θέμα και να φτάσει εκεί που πρέπει, ώστε να δείξουμε οτι πλέον σαν ελληνικός λαός έχουμε δυσανασχετήσει με την εξωτερική πολιτική (άλλωστε στο "πακέτο" θα περιλαμβάνεται διαμαρτυρία για όλα τα θέματα που οι πολιτικοί μας και καλά ασχολούνται όπως: Κύπρος, Μακεδονικό, Αιγαίο, Θέμα Ανεξαρτησίας Κρήτης, Τσαμουριά, Δυτ. Θράκη κτλ.) . Ίσως άν έχουμε 2500 διαμαρτυρίες να πετύχουμε κάτι (δύσκολο, αλλά όχι ακατανόητο). Με λίγα λόγια να ευαισθητοποιήσουμε είτε μόνοι μας, είτε με κάποιους (αναλόγως σκεπτόμενους) ανθρώπους την ευρύτερη ελληνική κοινωνία που δυστυχώς κοιμάτι τον ύπνο του δικαίου. Περιμένω με ανυπομονησία τις απόψεις σας.
Φίλε Johnny, Άν το έλεγες για μένα "Όπως και να έχει θεωρώ άρρωστο να κρίνεται κάποιος για την καταγωγή του και όχι για τις πράξεις του", απλά παρέθεσα γεγονότα λέγοντας οτι δεν μπορούμε να λέμε οτι οι Εβραίοι σφάζονται, όταν σφάζουν επι δεκαετίες χειρότερα. Οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει μίσος εναντίον τους, δεν τους φταίει κανεις.
ΦΙΛΙΚΑ - ΔΗΜΗΤΡΗΣ
Last edited by Δημήτρης at 1/8/2010 4:24:56 AM