Перед матчем у мене була мотивація 6 (не така вже і погана), а цей рендомний розкид в мене вже поперек горла стоїть, такого нечесного початку сезону по відношенню до мої команди збоку рендома ще не було, ну ладно якби цей розкид був розкиданий рівномірно, то я би так і не злився, а то виграєш виграєш, а потім приходить четверта четверть і все гаплик. На рахунок виносливості - середня виносливість моєї першої п'ятірки становить 7,4, форми - 8,2, а середній опит - 3,6.
P.S. Ну зрозуміло ви подивитися мої повідомлення поумнічаєте - буцімто можливо те вплинуло або те, але мені від того не холодно ні жарко. Я вас розумію, але я вже не знаю що робити, копиш ті гроші, копиш, по пів сезону, нарешті купуєш того гравця якого хотів, і вроді післяматчеві рейтинги збільшуються, але програєш, а потім собі думаєш но це лише перший раз наступного разу повезе, програєш другого разу думаєш ну нічого продам 2 своїх гравців куплю ще кращого гравця, так і робиш, і знову програєш ще образливіше, а потім махаєш рукою да ну його нах*уй і все.