BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Apoxorisi

Apoxorisi (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
11
211815.88 in reply to 211815.87
Date: 3/4/2012 8:06:21 AM
Overall Posts Rated:
186186
Εν μερη συμφωνω με την τοποθετηση του Ματσα και του Δον ,

απλα το μονο που εχω να πω και αυτο ειναι που μου εκανε
να κανω την ερωτηση

για το αν θεωρει τον εαυτο του μεσα στους 2-3 μανατζερ

οτι ειναι πολυ ευκολο οταν παιζουμε ενα παιχνιδι , αποχορωντας απο αυτο στο ζενιθ μας να ισοπεδωνουμε τα παντα και να μειωνουμε τους παντες, η καταστροφολογια ειναι ευκολη, το να μπορεσεις ομως να δημιουργησεις απο το τιποτα κατι και ενω οι αλλοι ειναι φτασμενοι καπου ειναι πολυ πιο δυσκολο απο το να ξεκινησεις να ζεις ταυτοχρονα με την

παρθενογεννηση

και μετα να το παιζεις εκ των εχωντων !

Πολυ πιο δυσκολο ισως ειναι να ξεκινησει καποιος τωρα και να ανεβει σε 6 σεζον στη δευτερη παρα να εισαι στην Α1 7 σεζον και να πηγαινεις τελικο 2 φορες... ισως λεω και παλι

Το ιδιο εγινε και με τον Ασυγκρατητο ηταν ενα βημα μπροστα απο ολους σε οικονομικα θεματα και αλλα και ετσι καποιοι οπως ο Ματσας μοχθισε για να μπορεσει σαν θαυμα να τον υπερπιδησει...

Τεσπα εγω αυτο που πιστευω και που χαιρομαι γιατι ειμαι σε μια ομοσπονδια (ονομα και μη χωριο) ειναι οτι υπαρχουν αξιολογα ατομα τα οποια μεταλαμπαδευουν τις γνωσεις τους (παλι ονοματα και μη χωριο) και συζηταμε με ισους ορους και μαθενουμε ο ενας απο τα λαθη του αλλου....

και ολα αυτα με πολυ χαβαλε!

This Post:
00
211815.89 in reply to 211815.88
Date: 3/4/2012 8:26:46 AM
Overall Posts Rated:
5050
Έχω την εντύπωση οτι απάντηση απ'τον αποχωρήσαντα δε θα παρεις. Η όλη φάση μου θυμίζει βάζω βομβα, πετάω και μια βαρύγδουπη προκύρηξη και μην τον είδατε τον παναή...
Αν έχεις να πεις κατι το λες φάτσα φόρα κι όχι απο 'απόσταση ασφαλείας' μη σε παρουν τα σκάγια. Γιατί ακόμα και δίκιο να έχεις το χάνεις!

From: kavala44

This Post:
55
211815.92 in reply to 211815.91
Date: 3/4/2012 12:55:25 PM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Εαν στείλουμε e-mail θα μας πει τι έχει γίνει από την μία πλευρά ????

Από την άλλη πως θα το μάθουμε ????

Μετά αν μάθουμε θα κλείσει το θέμα συζήτησης ???

Μπορεί όμως κ να ξέρουμε τι έχει γίνει ώστε να δούμε πόσο μας κοροιδευουν μερικοί χρήστες στην κοινότητα....Παίζει κ αυτό σωστά ????

Καλή εβδομάδα σε όλους...Οποιος θέλει ας ρωτάει κ εμένα τι έγινε ίσως απαντήσω γρηγορότερα.....

This Post:
00
211815.93 in reply to 211815.90
Date: 3/4/2012 2:35:15 PM
Overall Posts Rated:
186186
συμφωνω και γω αλλα ακομα και για τους αμπαλους της Α1 αν ισχυει ειναι στην Α1 επομενως γιατι ανεβηκαν τοτε που ξεκινησε το γκειμ,
απλα και παλι ο κατζαμπαρ που ειναι απο τους τοπ μανατζερ και ισως ο τοπ προπονησης και ξερει και απο οικονομικα και ξερει και απο αγοραπωλησιες δεν ειναι κριτηριο γιαυτο που ειπα,

γιατι ο Αρης οταν ξεκινησε απλα δεν ηταν ο κατζαμπαρ και κανενας δεν ειναι ...

ολοι ειναι αμπαλοι σε ¨γνωσεις ¨ , αν τις εχουν και αυτες καποιοι στο μπασκετ και προσπαθουν να τις προσαρμοσουν στο παιχνιδι...

το σημαντικο ειναι να μπορεσεις να συνδιασεις για παραδειγμα την εμπειρια τη δικια σου με τη γνωση του σαριθιν και τη δουλεια του κατζα τις τακτικες του μαμου , το ροστερ του δον και οτι καλυτερο γενικα απο τους αποδεδειγμενα καλους μανατζαρεους για να μπορεσεις να πετυχεις!!!

και παλι το αποτελεσμα δεν θα ειναι το ιδιο σε πολλα ατομα ,γιατι ολοι οι μαθητες του ιδιου δασκαλου δεν εχουν τα ιδια αποτελεσματα....

και εδω μπαινει και το ποσοστο του παραγοντα τυχη... που εχει το παιχνιδι!

This Post:
00
211815.94 in reply to 211815.83
Date: 3/5/2012 3:45:26 AM
Overall Posts Rated:
303303
Είχαμε χάσει και μία εξαιρετική περίπτωση, επειδή ένα παληκάρι αγόρασε την ομάδα που μας ενδιέφερε να μετατρέψουμε σε φάρμα.

δηλαδη ξερατε (ο πληθυντικος χρησιμοποιηθηκε απο σενα ) περιπτωσεις αγοραπωλησιας ομαδων ? και τι κανατε?

This Post:
00
211815.95 in reply to 211815.94
Date: 3/5/2012 5:11:44 AM
Overall Posts Rated:
231231
Να το κάνω ενικό τότε, όχι γιατί ο πληθυντικός δεν ισχύει, αλλά γιατί δεν έχω ρωτήσει για να τον χρησιμοποιήσω.

Συγκεκριμένα για κείνη την εξαιρετική περίπτωση θεώρησα χαζό να μπω στη διαδικασία πραγματικών χρημάτων.

Ήταν πιο εύκολο για μένα να φτιάξω μία ακόμη φάρμα, παρά να αγοράσω μία.

Βέβαια ήταν πιο χρονοβόρο και ο χρόνος ως γνωστό είναι χρήμα, αλλά δεν καιγόμουνα και τόσο.

Το συγκεκριμένο παληκάρι τσέπωσε 500 ευρουλάκια (δεν τον χάλασε), ήταν και φίλος, οπότε τι να κάνω?

Το παληκάρι που πήρε την ομάδα δεν τον ξέρω και δεν με ενδιαφέρει να τον μάθω, αλλά ούτε και να τον τιμωρήσω.

Θεωρώ τιμή μου, που μπορώ "τσάμπα" να κάνω αυτό που ο άλλος θα πρέπει να πληρώσει.

Πάντως εγώ τις φάρμες που έφτιαξα και έδωσα, τις έδωσα ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ τσάμπα, γιατί το καλό της Εθνικής μας δεν θα πρέπει να έχει τιμή.

Το τελευταίο για μένα θεωρείται δεδομένο, απλά το έγραψα, γιατί το παιχνίδι μπορέι να έχει και κανά δυό γραμματείς και φαρισαίους που ψοφάνε να διαστρεβλώνουν τις προθέσεις μου για να κρύβουν τα δικά τους καμώματα, από τους τρίτους βέβαια, γιατί καλώς ή κακώς, αργά ή γρήγορα είναι η θέση μου στην κοινότητα τέτοια που τα μαθαίνω, θέλοντας και μη.

This Post:
11
211815.97 in reply to 211815.96
Date: 3/5/2012 6:12:51 AM
xorafa-4-
III.1
Overall Posts Rated:
9797
Κάναμε αυτό που πρέπει Νικόλα...Οταν υπάρχουν στοιχεία δεν κάθεσαι στο φόρουμ να τα γράφεις....Υπάρχουν κανόνες κ τους ακολουθείς....

Προσωπικά μιλάω πάντα...

This Post:
22
211815.98 in reply to 211815.95
Date: 3/5/2012 8:27:22 AM
PAOK BC 2007
III.8
Overall Posts Rated:
7979
πειτε οτι μας κανετε πλακα παιδια!!!σταματηστε τα αστεια κ πηγαινετε την συζητηση στα ανεκδοτα.γιατι ανοιγετε αλλο θεμα που μονο καλο δεν κανει ..

κ αφου μπηκα στο τρυπακι να γραψω ας πω κ κατι για τον μυκονο-σαντορινη-κω-60152..η καπως ετσι..
αλλα τι αμπαλος που ειμαι???!!!αφου αποχωρησε..ααα!!!να στειλω e mail!!!νασι!!!το παιδι ειναι υψηλου επιπεδου...
οχι σαν εμας τους αμπαλους...

ματσα επειδη εσενα δεν σε πηραν τα σκαρια ( αμπαλοι ) κ επειδη προτεινεις οποιος θελει να του στειλει email , δεν τον στελνες εσυ??

Advertisement