BuzzerBeater Forums

BB Magyarország > Kérdés és csevegő XIX.

Kérdés és csevegő XIX. (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
33
225657.88 in reply to 225657.84
Date: 8/27/2012 7:12:41 PM
Overall Posts Rated:
6060
Végigolvastam, de nagy kár volt. Szánalmas ez a vita. A magyar politikai élet leképeződése kicsiben. Együttműködés hiánya, nacionalista felhangok, stb. A mostani hozzászólások alapján lesújtó véleményem kezd kialakulni olyan emberekről, akikre eddig tisztelettel gondoltam. Tényleg megéri egymást köpdösni? A saját jó híreteket eltékozolni? Nézzetek tükörbe, srácok! De legalább egy kicsit hátralépve olvassátok már el, hogy miket írkáltatok össze!

Hajrá magyarok!?!

From: Chosen

This Post:
00
225657.89 in reply to 225657.58
Date: 8/28/2012 12:13:15 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Én magyar vagyok és itt is élek, ha nem itt élnék, nem lennék az. Mindenkinek meg van adva a lehetőség. Ennyire egyszerű. Ha meg ezt törlik, akkor gratula.

Ez nagyon elegáns volt... Végülis csak pár millió emberbe rúgtál bele és köptél szembe. Úgyhogy a gratuláció neked jár.
Lehet bírálni szakmai, vagy emberi alapon a megválasztott kapitányt, de állampolgárság, vagy nemzetiség alapján NEM! Szóval a hasonló kikívánkozó megjegyzéseket mindenki tartsa meg magának!
És nagyon remélem tényleg aludt rá mindenki egyet...

This Post:
22
225657.90 in reply to 225657.89
Date: 8/28/2012 12:47:55 AM
Carpathian Bears
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
942942
Second Team:
Carpathian Cubs
Úgy olvastam végig a dolgot, hogy a nem ide való részeket (magyarság stb) kihagytam, mert azok nem idevalók.

Pörkölt: Most, hogy már megnyerted a választást, amiért hosszú szezonok óta kaparsz a politika gusztustalan módszereit is bevetve, benne vagy az áhított székben, már csak kapaszkodnod kell bele, igazán megérdemelne a közösség annyit, hogy válaszolj arra a kérdésre, ami többször elhangzott, ami miatt el is tűntél napokra, hogy nehogy válaszolnod kelljen, és most újra megemlítettek páran. Ha véletlen tanáscstalanul ülnél a képernyő előtt, hogy mire gondolok, akkor a Fazekas féle témára.
Jah és elég vicces, hogy semmi szakmai témában nem válaszolsz, ha van 20 hozzászólás egyedül arra reagálsz, amiket első soromban kizártam.

kaygee: annak ellenére tudlak maximálisan megérteni és támogatni a továbbiakban is, hogy annak is valahol igaza van, aki azt mondja, hogy azzal, hogy nem osztasz meg minden infót hátráltatod a válogatottad. DE! Végig új rendszerről beszélt, ahhoz úgysem a régi kell, meg amúgy is olyan hosszú a stáblista, hogy minden válogatott játékosra jut egy segítő

From: vendabal

This Post:
00
225657.91 in reply to 225657.89
Date: 8/28/2012 1:06:57 AM
Májköldzsordön
II.1
Overall Posts Rated:
175175
Second Team:
Babszinyúl
Magamról írtam adatokat. Már azt is tilos?

HUNGARY!
Message deleted
This Post:
11
225657.93 in reply to 225657.91
Date: 8/28/2012 2:17:55 AM
Overall Posts Rated:
188188
Szép felhangok vannak a választás körül.
Gratulálok Pörköltszájnak és Köszönöm Kaygee eddig munkáját.

Kérdéseim (Pörkölszájhoz amikre kérném válaszoljon):
Kik lesznek a segítőid? Miért nem válaszolsz a Neked feltett kérdésekre?(Azt hirdetted jó nagy kommunikáció lesz részedről.) Milyen együttműködést reméltél kaygee-től, amikor Ő keresett meg ezzel kapcsolatban Téged akkor elzárkóztál előle? (Lásd Fazekas esetét.) Fazekas ezek után egyből be fog kerüli a keretbe és kezdő is lesz?

Véleményeim és hozzászólásaim:
Kicsit rossz szájízzel nyert a kapitány. Ő rá szavaztak a legtöbben, akár tetszik akár nem el kell fogadni. 2 szezon vezeti a Magyar Nemzeti csapatot. Magyarság ide vagy oda akár ki gondolhat amit akar. Melléklesen mindenki azt tekint Magyarnak akit csak akar. (Az én álláspontom Vendebal felé hajlik. Adott a lehetőség mindenkinek aki magyarnak vallja magát és az is szeretne lenni. ...)

Pörköltszáj úgy hitegette a választásában a BB közösséget ahogy akarta. Nincsen szabályzatba foglalva. Az más kérdés, hogy olyat írt ami nem valós. Kaygee jogosan nem adja át az adatbázisát amit 8 szezon óta készítget és gyűjtöget. Se nem kötelessége és nem elvárható tőle. Lehet ez rossznak és széthúzónak tőnő döntés, viszont senkinek semmi köze hozzá. Ki lenne az aki odaadná azt a saját maga által készített szellemi terméket, hogy más publikálja és szerezzen előnyt belőle? Egyik megsüti a gesztenyét és kikaparja a másik meg elveszi és megeszi. Így érzem ezt.

Nem mellesleg, minden jóérzésű válogatottban úgy adják át tudomásom szerint a posztot a kapitányok egymás között, hogy a régi megosztja az újjal az információkat, ez esetben a leendő válogatott játékosok névsorát, mert a munka megkezdéséhez ezek a dolgok nagyon fontosak. Aki nem így tesz, az a saját hazája válogatottjának okoz károkat.

Ezt honnan tudod? Voltál már kapitány valahol? Ismersz kapitányokat személyesebben mint névről? A munka megkezdése ott kezdődik a választási gombra kattintás előtt megszerzed a leendő segítőid bizalmát. Példával élve: még emlékszem mikor Gila lett az U21 kapitánya. Jóval az indulása előtt megvolt a stábja és nem utólag keresgélt és várta azok jelentkezését akik segíteni szeretnének. (Azért is ezt hoztam fel, mert megkeresett engem is, illetve tudtommal a segítőd lesz.)

Természetesen jó a vérfrissítés mindenhol még a válogatottnál is. Akár személyi akár játékoskérdés. Remélem eredményes munkát tud végezni majd a Kapitány. Az idő igazolni fogja a gondoltait amiket leírt. Én támogatni fogom a magam lehetőségeihez mérten. Ez lenne a célja a legtöbb magyar menedzsernek akkor, a válogatott még sikeresebb lehet. Bízom benne ez így is lesz. Nézeteltérés, egymásra mutogatás, összetartásról beszélés, stb... ide vagy oda.

Last edited by Mikhail at 8/28/2012 2:21:23 AM

From: Chosen

This Post:
00
225657.94 in reply to 225657.91
Date: 8/28/2012 2:28:41 AM
West-Buda
Magyar Kosárlabda Liga
Overall Posts Rated:
274274
Nem adatokat írtál, a nézeteidet fejtetted ki egy olyan kérdésben, aminek semmi köze a BB-hez, inkább a politikához. A politikai nézetek kifejtésének pedig itt nincs helye. Ajánlom a fórumszabályzatot tanulmányozásra.
Ami az egyéb nézetek kifejtését illeti, nem tilos, addig nem, amíg nem sért másokat.

This Post:
00
225657.95 in reply to 225657.94
Date: 8/28/2012 2:42:12 AM
Overall Posts Rated:
2222
emberek,ez még mindig egy JÁTÉK,olyan dolgok kerültek itt elő,amiknek semmi közül a BB-hez,tudom,hogy sokan vannak akik rengeteg időt öltek bele és ezért az érzelmeik sokkal jobban befolyásolják őket,de mindenki vegyen egy nagy levegőt és gondolja át,hogy mi a jó a válogatottnak és próbáljon meg úgy cselekedni

From: kaygee

This Post:
00
225657.96 in reply to 225657.90
Date: 8/28/2012 2:44:42 AM
Overall Posts Rated:
173173
Ezzel csak egyet tudok érteni.

Hozzáteszem, hogy nem lesz szakmai kérdésekre válasz olyan csapattól, akiknél szakmaiság sincs...

Last edited by kaygee at 8/28/2012 3:10:08 AM

From: Dawa
This Post:
11
225657.97 in reply to 225657.91
Date: 8/28/2012 2:49:54 AM
Overall Posts Rated:
106106
Sziasztok,

Sokan sokfélét írtak a kapitányválasztási történésekhez, ami szerintem jó hír. Ez azt jelenti, hogy sokaknak fontos a válogatott és most már nem csak jó játékosokból van merítésünk, hanem menedzserekből is. Ami jót tesz hosszútávon a válogatottnak.

Nem kis meglepetés volt számomra a választási eredmény, én kaygee-ra szavaztam, és biztos voltam benne, hogy simán nyerni fog.
Ezek fényében viszont azt gondolom, hogy Pörköltszáj megérdemelten nyert. Valami olyat tudott, ami fontos és amit más nem, pedig a lehetőség ott volt mindenki előtt.

Egy kapitányt az eredményei és részben az utána következő ~2-4 szezon minősítik, nem más.

Ez nem jelenti azt, hogy tetszik ez a fajta a történés. Nem szimpatikus ez a fajta stílus, amit képvisel a kapitány. Szubjektív véleményem, hogy a jelölés motivációja egy bizonyos Gyula Fazekas és nem a közösségi siker elérése. Ami szerintem nem jó irány és bízom benne, hogy csak csalódottság beszél belőlem.

Egyetértek azzal, hogy egységben az erő, ez viszont nem jelenti azt, hogy mindenről egyet kell értenünk.
És, hogy egy emberként kéne egy ember mögé odaállnunk és azt tenni, amit ő mond. Épp attól válik erőssé egy közösség, hogy képes a különböző - helyes - elképzeléseknek teret adni és azokat megvalósítani, a károsnak véltek ellen pedig fellép. Ettől lehetünk igazán erősek.

Gratulálok a kapitánynak és sikeres munkát kívánok!
Köszönjük kaygee-nak és az NT-csapatnak az eddigieket!

Hajrá Magyarország, hajrá magyarok!

Last edited by Dawa at 8/28/2012 2:56:57 AM

From: gecsega
This Post:
00
225657.98 in reply to 225657.97
Date: 8/28/2012 2:56:52 AM
Overall Posts Rated:
4141
Nekem is sikerült végigolvasnom a fórumot, ami kicsit nehéz szívvel ment mert nem gondoltam volna, hogy egy JÁTÉK fórumon ilyen sárdobálás alakulhat ki... Mindenesetre többedmagammal szerintem egyetértünk abban, hogy kaygee-nak nem kevés munkája volt a válogatottban, amit köszönünk neki!!

Természetesen az új kapitánynak meg sok sikert várom a válaszait az eddigi feltett kérdésekre és az új edzésrendszert...

Advertisement