BuzzerBeater Forums

Lietuva - II.1 > 51 sezonas

51 sezonas

Set priority
Show messages by
This Post:
00
306519.89 in reply to 306519.88
Date: 12/11/2020 3:01:13 PM
Overall Posts Rated:
377377
O man visad buvo įdomu, kas per žmonės kabinėjasi prie pavadinimų. Maniau, kad jie iš kitos visatos, kartu su tais, kurie dalyvauja visokiose poltinėsė apklausose ir pan. Bet pasirodo klydau, ir net ir čia jų galima sutikti. Pati tema sena kaip pasaulis, tačiau viskas atsisuka į pinigus. Pirmenybė tam pavadinimui, kuris pritrauks daugiau žiūrovų. Sostų žaidimas? Kas čia toks? Kažkoks naujas vikingų teleloto? Meh net nežiūrėsiu tos nesąmonės. Pala sakei sostų karai? Tai bus daug smurto, kovų ir gražių panų? Ko lauki, varom žėt! Ir viskas. Nesvarbu, kaip toli tai nuo originalo, jei padeda pritraukti daugiau žmonių, vadinasi tiks. Dėl manęs filmus gali pervardinti aa01, aa02 ir t.t. Visai vienodai groja ar tai sostų karai ar sostų žaidimas ar aa01. Turinys>viršelis.

This Post:
00
306519.91 in reply to 306519.90
Date: 12/11/2020 5:51:37 PM
Overall Posts Rated:
377377
Taip, toks pavadinimas daugiau turi šansų pritraukti žiūrovų, nei kad originalas. Ford v Ferrari. Kas eis žiūrėt? Vyrai, kurie domisi automobiliais. Kaip pritraukti ne tokią tikslinę auditoriją? Pvz.: moteris arba vaikus/pauglius? Le Manas' 66 Plento karaliai. Ir problema išspręsta. O dėl pavadinimo, tai kino teatrai pasilieka teisę pakeisti pavadinimą tam tikrais ("išskirtiniais", o gal ir bet kuriais atvejais priklauso nuo sutarties). Nepatinka kas nors? Nerodys to tavo filmo ir kur tu jį tada kiši? Nemokamai į Youtube kelsi? Filmų ir taip eilės siekiančių pakliūti į didįjį kiną, niekam neįdomu, kas ko nori. Pinigai diktuoja sąlygas. Nebent esi kiečiausias kūrėjas ir pataikavimas tavo norams ateityje atneš daugiau pinigų. O ir didžiajai dalei kūrėjų visiškai neįdomu kaip jų filmas vadinamas bananų respublikose. Ne jos generuoja pelną, tai ir dėl jų sukti galvos visiškai neverta. Atributika ir visa franšizė statoma ant angliakalbių arba kitos milijardinės rinkos.
Jei atmintis neapgauna, tie patys "iškraipyti" pavadinimai yra suderinti su filmo kūrėjais maždaug tokia seka:
Kino teatras įsigyja teises rodyti filmą. Kol vyksta vertimo/garsinimo darbai yra derinamas pavadinimas. Originalus pavadinimas pakeičiamas kitais (labiau patraukliais tai rinkai). Visi galimi variantai išverčiami atgal į anglų kalbą ir persiunčiami filmą platinančiai kompanijai. Ji pasirenka ir persiunčia atgal 1 ar kelis variantus iš kurių kino teatras jau pats pasirenka galutiniam variantui.
Taip kad nėra taip, jog nusiperki teises ir pervardini filmą kaip nori. Negi jūs iš tikrųjų galvojat, kad tie patys vertėjai sugeba išversti visą filmą, o pavadinime tai kažkaip ima ir susivaro?

This Post:
00
306519.92 in reply to 306519.90
Date: 12/11/2020 6:10:04 PM
Overall Posts Rated:
377377
Kas liečia Ford v Ferarri (nors apskritai turbūt apie visus filmus galima būtų tą patį rast paskaityt) pats režisierius paaiškina:
“As I understand it, there's just some kind of issue of some sort with using trademarks in titles in the UK,” Mangold told Yahoo Movies UK. “So it just became not as viable an answer.”
He added: “I also think some European territories felt that Le Mans would be a more identifiable thing in Europe than it is in the US where, unfortunately, I think only one out of every 10 people would know what Le Mans is.”

Taip kad rinka ir pinigai yra viskas. Prieš tai nepapūsi. Daugiau populiarumo ir pinigų išspausi, daugiau ir geresnių filmų ateityje sukurti galėsi. Principams vietos šiame pasaulyje praktiškai neliko.

From: Wazoo

This Post:
00
306519.95 in reply to 306519.94
Date: 12/13/2020 10:08:56 AM
BC Wazoo
LBBL
Overall Posts Rated:
396396
Second Team:
BC Nikita
Na ką, lemiamos. Labai keista matyti kad toks žaidėjas kaip Radovanović, lemiamam tokiam mače iš vis nežaidė, rodo jūsų komandų lygį.

Laukiu jau dvi savaitės šitų varžybų. Pirmose nežaidė nes aš pasidaviau, antrose per pirmą minutę traumą gavo, bet gerai kad turiu daktarą 6 lvl pasiėmęs dėl viso pikto. Tai dėl to jis ir nežaidė. Biški čia negerai gavosi kad finansų nėra, tai teko įmesti greit jį į rinką ir atskleist kortas biški. Čia aš ant pabaigos nepaskaiciaves perdaug į minusą ėjau.

This Post:
00
306519.96 in reply to 306519.95
Date: 12/13/2020 10:33:33 AM
BC Wazoo
LBBL
Overall Posts Rated:
396396
Second Team:
BC Nikita
Nu ką, prasidėjo. Labai įdomu kodėl nusprendei žaisti Run and Gun taktika? Paveikė sprendimą jog pamatei mano centrą rinkoje? 😃

From: L ove

This Post:
00
306519.97 in reply to 306519.96
Date: 12/13/2020 11:03:27 AM
StreetWalker
II.1
Overall Posts Rated:
1717
Nea tiesiog jau buvau nusprendes sia taktika zaisti... Bet pakolkas atrodo ji nepasiteisino... :DDD...

This Post:
00
306519.98 in reply to 306519.97
Date: 12/13/2020 11:14:22 AM
BC Wazoo
LBBL
Overall Posts Rated:
396396
Second Team:
BC Nikita
Nea tiesiog jau buvau nusprendes sia taktika zaisti... Bet pakolkas atrodo ji nepasiteisino...DD...

Atvirai pasakysiu, būtent tą žaidėją imečiau kad pagasdint savo vidine nes labai nenorejau tavo artimų atakų. Kažkaip galvoju kad ji tau gerai veikia. Na žiūresim ar mano nuomonė teisinga. 🤣

Advertisement