BuzzerBeater Forums

BB Bulgaria > [U21] Season 62/63

[U21] Season 62/63

Set priority
Show messages by
From: nikito

This Post:
00
320350.88 in reply to 320350.86
Date: 9/13/2023 7:29:15 AM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
Привет,

Да, моя грешка, че не съм споменал за трениране на Пас.
Но не е препоръчително да се тренира много пас преди това, защото яде от потенциала. Особено за играчи под 8 потенциал.

За стрелци (АЗ) е достатъчен и 10 пас, а за типични ПМ трябва да е 12.
Но се вдига доста бързо, за това ако играчът е с високи стартови и има 7 пас в началото на 20г., може да почне да се тренира последните 3-4 седмици в края на 20-тата година.
Така до първите 2 седмици от 21-вата година ще е готов за официалните мачове.

From: nikito

This Post:
00
320350.89 in reply to 320350.87
Date: 9/13/2023 7:36:30 AM
BALKAN Botevgrad
II.2
Overall Posts Rated:
137137
Second Team:
BALKAN Botevgrad II
центровете с доста висок пас са зададени и дефанзивния и офанзивния?
Да, за офанзивния Ц е малко прекалено. И там трябва да е 6-7.
7 не е висок пас за тежки играчи. Така ще са полезни в мачовете, защото играта се промени, не е както преди 30 сезона - да можеш да играеш и с 1 пас и защита, а вътрешните умения да са по 17-18, и да няма разлика.
Вече такива центрове много рядко се използват за основни играчи в отборите.

но как би изглеждало типично леко крило за у21?
И по втория ти въпрос - не е нужно да тренираме и ЛК за У21, тъй като такива ще дойдат от играчите, които се тренират за мъжете. ЛК трябва да има Стр.от близо, Пробиви, ОД и всичко друго в повече каквото е възможно.

From: Zars

This Post:
00
320350.90 in reply to 320350.79
Date: 9/14/2023 5:11:10 AM
Los Angeles_Lakers
II.1
Overall Posts Rated:
99
Т.е. ако играч с 4 форма има 50-60% по-високи умения - той все пак ще е по-полезен от този в 9 форма.

Лол! Не знам дали говориш за двама играчи извикани в отбора или чисто хипотетично, но в мен веднага би възникнал въпроса "Какво прави играч с 50-60% по-ниски умения в отбора та дори в 9 форма?!" Надявам се да си сбъркал процентите и да не е чак, чак толкова зле положението с играчите.

На Огризко щях да отговарям, че един играч в 4 форма може да я вдигне и то сравнително лесно, ама един играч с 20% да кажем по-ниски умения, като му падне формата няма как да навакса уменията.

From: ogrizko

To: Zars
This Post:
00
320350.91 in reply to 320350.90
Date: 9/14/2023 6:26:33 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Не знам какво да кажа, тук 90% от хората изглеждат твърде праволинейни. Така че донякъде ти разбирам мнението за по-ниските умения и формата. И все пак играта и националния е за хората. В момента нямаме капацитета да се борим за нещо голямо, за да следвам правата линия и просто да избера по-добрия играч - така или иначе си падаме редовно. В тоя смисъл предпочитам в националния да играе такъв играч, чиито потребител се кефи от участието му в националния и полага повече усилия да го държи в добра форма и т.н. В случая както виждаш дори с този ултра невероятен играч, трениран от някакъв бойкотиращ националния ни отбор поляк... пак си имаме 2 загуби :) Но това е мнението ми в момента. След 3-4 сезона ако имаме по-качествени играчи и реално може да се борим за нещо и такъв играч действително ни е необходим - тогава с цел постигане и гонене на резултат ще съм склонен да взема дори някой като играча на поляка стига да е наистина мн по-добър от другите...

И пак казвам, това си е мое мнение, Никито сам си решава той е у21 селекционер в момента :)

From: mink0ff

This Post:
11
320350.92 in reply to 320350.91
Date: 9/14/2023 6:47:31 AM
BC Vitosha Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
821821
Second Team:
Sofia Alpha Dogz
След 3-4 сезона ако имаме по-качествени играчи и реално може да се борим за нещо и такъв играч действително ни е необходим - тогава с цел постигане и гонене на резултат ще съм склонен да взема дори някой като играча на поляка стига да е наистина мн по-добър от другите...
А склонен ли си да инвестираш в сгради и персонал и да тренираш трима играчи от 18г възраст, за да са по-добри от другите?

Last edited by mink0ff at 9/14/2023 6:48:02 AM

BBB: 2 (S37 S38); Top tier: 7 (S35 S36 S37 S38 S39 S41 S63); Cup: 9 (S25 S35 S36 S37 S38 S39 S40 S41 S61)

This Post:
00
320350.93 in reply to 320350.91
Date: 9/14/2023 7:53:06 AM
Los Angeles_Lakers
II.1
Overall Posts Rated:
99
И пак казвам, това си е мое мнение, Никито сам си решава той е у21 селекционер в момента

Така е, той е треньор и той взема финалните решения. Ние като общество можем да даваме идеи, да питаме, защо така, а не иначе, да водим дискусии иначе казано. Защото напредък се постига само така. После някой трябва да свърши "черната работа". А тя е да направи организацията по тренирането(оптимални тренировъчни планове), да води комуникация с много мениджъри, което от опит знам, че не винаги е приятно.

Може би ти тук малко се надценяваш, като казваш, че би водил отбора не по-зле от Никито, но може и да бъркам, такова ми е мнението в момента. Аз например съм нов потребител и нямам увереността и самочувствието, че мога да водя адекватно У-21 въпреки приличния старт на личния ми отбор, да не говорим за големите. Направо си казвам, че в момента не мога. Но ти явно за 1-2 сезона повече от мен в играта си натрупал достатъчно знания и умения за да имаш тази увереност.

This Post:
00
320350.94 in reply to 320350.92
Date: 9/14/2023 8:53:02 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Като си развия отбора съм склонен, сега още не съм достигнал до там и съм му казал на Никито на лични, че засега няма да тренирам 18 годишни, по-натам евентуално като си направя сградите, арената и си развия чат-пат сегашните играчи :)

Вече имам 2 нива на сградата за допълнителна тренировка. Остава ми 1 ниво и 2 нива за наказателни сграда. И още 700к за арената. Ама си купих 19 годишни с цел да давам пари за младежки треньор само 1 сезон и да го уволня следващия сезон да може да събирам повече пари :)

Принципно стратегията на отбора ми е дългосрочна :)

From: mink0ff

This Post:
00
320350.95 in reply to 320350.94
Date: 9/14/2023 8:59:21 AM
BC Vitosha Sofia
A Grupa
Overall Posts Rated:
821821
Second Team:
Sofia Alpha Dogz
и 2 нива за наказателни сграда.
Това не го вдигай, няма смисъл. От 18г до 30г с 1-ви лвл вдигат 15+ нива фалове

BBB: 2 (S37 S38); Top tier: 7 (S35 S36 S37 S38 S39 S41 S63); Cup: 9 (S25 S35 S36 S37 S38 S39 S40 S41 S61)

This Post:
00
320350.96 in reply to 320350.93
Date: 9/14/2023 9:05:59 AM
B.C. Ambidexter
II.1
Overall Posts Rated:
7070
Ами говоря относно резултатите, че няма да съм много по-зле. В момента да речем, че сме последни - с мен начело нямаше да сме по-надолу :) Освен това съм сравнително активен във форума и идеята ми беше да се вдигне интереса към отбора и на нови потребители като теб и други да им е по-интересно примерно и да са по-въвлечени в нещата, а не като преди това - някаква мъгла и дори не знаеш, че има национални отбори, особено ако си с късото меню :) Ако имаме силни играчи, които могат да постигнат нещо по-съществено, тогава ще преценя според тогавашната хипотетична ситуация дали да се кандидатирам. Всъщност, дори изборите ми изглеждаха малко по-интересни от обикновено :) Така че донякъде моите цели съм си ги постигнал независимо, че не съм спечелил.

И нямам повече сезони от теб всъщност :)

Иначе и аз мога да съм неприятен на лични ...примерно, за изборите се опитах да подкокоросам всичките потребители в моята дивизия да гласуват за мен. Само един ми отговори, но същото мога да направя и да ги карам да тренират играчи да речем :) Както и да скоча към 2 дивизия и да обходя отборите и там :) Всъщност, идеята на моята кандидатура като цяло беше да приобщя повече хора към играта дори от новите потребители, да увелича интереса на потребителите към националните отбори, както и да раздвижа форума. Някакви блестящи резултати едва ли щяха да се получат, но те и сега не се получават тъй или иначе. И все пак щях да си играя за победа във всеки мач с каквито и играчи да разполагам и да рискувам на макс за постигане на резултати, 2-2-1 + прогнози да речем и т.н. В смисъл, че без смели решения няма как да стане. Иначе след 3 сезона с други играчи е друг въпроса какво би било подходящо :)

This Post:
33
320350.97 in reply to 320350.84
Date: 9/14/2023 9:40:53 AM
Los Angeles_Lakers
II.1
Overall Posts Rated:
99
Понеже влязох в серия, продължавам.

Има една група динозаври ,властелини на играта най-знаещи и разбиращи нещата.

В цял свят е така - правителство и опозиция, ако мога да направя такъв паралел. Ако така наречените "динозаври, властелини на играта" са достатъчно компетентни, не виждам проблем да си властват. Освен егото на опозицията де. А компетентността лесно се познава. Аз като нов потребител хвърлих едно око на това от кога "властва" Минков и ми показа 9 пълни сезона и изкачване с 13 места в ранглистата след, като сме имали за треньор французин....Явно е нямало подходащи кандидати от България, което ми се вижда повече от странно, но сигурно не знам някоя подробност. Да не говорим, че от "властването" на Радомир сме изкачили невероятните 26 позиции!

1) влизаш в техния отбор и повтаряш като папагал заучени фрази за 4 сезона, и това всеки път отначало

Това, като новак не го разбрах. Би ли пояснил, какви заучени фрази се повтарят?

2) Изразяваш различно мнение и биваш оборван едновременно от 5-6 едни и същи хора и накрая се отказваш

Е, ако 2+2 го изкарваш различно от 4, разбира се, че ще бъдеш оборен Тя материята не е чак толкова сложна макар, че има моменти в които трябва да се вземат "тънки" решения във воденето на един национален отбор. И точно в това е разликата между един обикновен мениджър и един наистина добър такъв

From: Dodor

This Post:
77
320350.98 in reply to 320350.97
Date: 9/14/2023 11:09:31 AM
Dodor Utd
A Grupa
Overall Posts Rated:
513513
Second Team:
Dodor Inc
Долните опресори на ББ. Хванали сме здраво кокала и не пускаме!

Ако така наречените "динозаври, властелини на играта" са достатъчно компетентни, не виждам проблем да си властват.

Именно, с изключение на това, че никой не властва над нищо. Хора които не са положили достатъчно усилията да научат играта, недоволстващи когато някой им каже обратното. Детска работа.

Advertisement