Dzieki za wskazanie drogi Panowie, wszak nic innego nie moglem sie spodziewac. Pokazalem Wam moj mecz raczej jako ciekawostke i info ze kazdego moze to spotkac.
Nie przekonaliscie mnie do swoich rad i ja jednak bede sie trzymal swojej teorii.
Oczywiscie moj blad byl z taktyka i to widze
odpowiedzi do postow
Bylem w IV lidze z wlasnego wyboru (teraz wlasnie spadam do V) gdyz najwazniejsze jest wprowadzenie Fedyszyna do repry U21. Nie zalezalo mi na awansie a wrecz wolalem zajac jak najnizsze miejsce aby miec szanse na draft ktory pomoze mi utrzymac mojego C. Niestety sparawa sie skomplikowala gdyz spadek spowoduje mniej kibicow, mniej kasy i najprawdopodobniej bede musial redukowac trenowanych a tego na razie nie bylo w planach. Stad moje rozczarowanie tym meczem
Tak moj C jest najlepszy w druzynie, specjalnie trenuje go aby zagral w U21, co nie zmienia postaci rzeczy ze jeszcze 3 pozostalych grajkow PF,SG i PG tez daja rade i gralem z druzyna z konca tabeli a nie z liderem wiec moj jeden C powinien sam z nimi wygrac.
Dwoch spadlo za faule, ale to bylo dwoch najgorszych, wiec zaden argument
To ze mieli troche miejsca obwodowi przeciwnika to wcale nie znaczy ze nauczyli sie rzucac. Idac tym tropem nie powinni oddac zadnego celnego rzutu z trumny
To na tyle
Kozlik 4 to Ty wiecej sie spozniles niz tylko troche :) nick kozlik2 i kozlik 3 ktos zajal? ;)