BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > A Milli Takım Seçimleri - Tartışma

A Milli Takım Seçimleri - Tartışma (thread closed)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
93335.88 in reply to 93335.2
Date: 6/3/2009 10:18:21 PM
Overall Posts Rated:
1515
oy oy oy
yorgun geldim,uykusuzluktan ölüyorum ama güzel tartısmalar olmus
hareketli çık taktiğiyle bombalamıssınız üçlükleri,karavana olmus cogu ama olsun,iyi savunmayla şimdilik kurtarmıssınız
bende samimiyetle birkaç soru soracağım...sadece MT adaylarına değil,MT takipçilerinede...
hem msn ltd.şti. ortak yapımı değil,birinci ağızdan,doktordan temiz;

1-tek sesli bir solo mu yoksa muhalefetinde oldugu,yüzlerce kişinin katılabileceği bir koro mu istiyorsunuz?

2-belediyecilikten mi -eş,dost,ahbapa öncelik verme-
yada
vasıftan mı-ehliyetli,sahaya hakim-
yana olacaksınız?

3-tüm adaylar çift yönlü oyuncudan bahsediyor...bu konuyu iyice açın..
-çünkü çift yönlü olmasını savunan bir adayın korkunç iç şutlu şutörünü mt kadrosunda görünce gülermisin,sabaha mı bırakırsın moduna girdim,kafam karıstı iyice-

4-sürekli forumda olmalı mı?yoksa belli zamanlarda olsa yeterli mi?

5- alt seviyedeki takımları yendiğimiz zaman yine geleneksel özelliğimiz haline getirdiğimiz dalkavukluk devam mı etmeli yoksa bizden biraz güclü olan takımları yenmek için elbirliği mi verilmeli?

6- bir ego tatmini olarak mı yoksa uluslarasarı alanda oynanan sanal bir oyunu Türkiye açısından iyi oynanabileceğini göstermek için mi burdasınız?

7- kimilerinin 'yahu bu oyun alt tarafı' dediğini duyar gibiyim...evet bu oyun-komplike- ama oyuncak değil-zati-
oyun mu oyuncak mı istiyorsunuz? -bu son soru sadece mt takipcilerine-

eger cevap verecekseniz şıkları atlatıp kaynatmaya calısarak değil,hepsine --içtenlikle-- tek tek cevap verirseniz sevinirim...

This Post:
00
93335.89 in reply to 93335.88
Date: 6/4/2009 12:51:18 AM
Overall Posts Rated:
1313
hocam benim neden tüm ülkelerin seçim sayfasında adaylığı iptal et yazıyor ben aday olmadan nie böle yazıyor her ülkenin seçim merkezinde

I Play Every Game Like As My Last Game
This Post:
00
93335.90 in reply to 93335.88
Date: 6/4/2009 5:53:43 AM
Overall Posts Rated:
00
1)muhalefetinde olduğu
2)vasıftan
3)Çift yönlü oyunucu=Hem savunmada Hem hücumda iyi iş yapabilen oyunculardır.
4)Belli zamanlarda olsa yeter
5)Bizden biraz güçlüleri değil en iyileri yenmeliyiz.
6)Uluslararası bir oyunda ülkemi ve bayrağımı iyi temsil etmek için burdayım.

This Post:
00
93335.91 in reply to 93335.90
Date: 6/4/2009 5:55:18 AM
Overall Posts Rated:
6565
kac yasındasın?

hatta diger adaylar da yazarlarsa güzel olur.

Last edited by left hand path at 6/4/2009 5:56:46 AM

This Post:
00
93335.92 in reply to 93335.91
Date: 6/4/2009 5:57:10 AM
Overall Posts Rated:
00
15

From: pLay

This Post:
00
93335.93 in reply to 93335.92
Date: 6/4/2009 6:26:59 AM
Overall Posts Rated:
00
aslında ben bu konuda fazla yorum yapmak istemiyorum zaten bizden daha tecrübeli olan hocalarımız en güzel soruları sormuşlar ve cevaplarınıda almışlar milli takım seçmelerinde tüm hocalara başarılar.

This Post:
00
93335.95 in reply to 93335.94
Date: 6/4/2009 8:44:34 AM
Overall Posts Rated:
1515
--gayet net ve dürüst yazmıssın...tesekkürler...
--yine efeye gelmiş laf?? aday olan herkesin kadrosuna baktım,mt seviyesinde oyuncu var mı diye?...sende vardı,U21 oyuncu önerileri kısmından da buldum,yazdım...ilk ve son defa yazdım oyuncun hakkında...sanırım baskasıyla yasanan eski bir diyalogtu bu..
--iç sutu korkunc olan oyuncuları en azından 2-3 seviye üste cekmek,uzaktan sutu 2-3 seviye üste cekmekten daha iyi olabilirmi?neden olur yada neden olmaz?mesela içeriye bak taktiğinde bu oyuncu iş yapabilir mi?bildiğim kadarıyla turnike ve smaclarda iç şut aranmıyor,onun dısında yüzdesi ve oyuna katkısı nasıl olur?

This Post:
00
93335.96 in reply to 93335.95
Date: 6/4/2009 10:54:34 AM
Overall Posts Rated:
88
umutcan hocaya bir soru sormak istiyorum..

1- Eğer seçilirsen ilk planda takıma kaç oyuncu almayı düşünüyorsun ?
2- Herkes gibi çift yönlü takım demişsin peki bu çift yönlü takımın üyelerinden kastın her özelliği en az iyi/vasat olan oyuncular mı ?

Avrupa ligleri için o ülkede takip ettigimiz oyuncu sayısı 5in üstündeyse ayrı bi scoutun görev alması gibi bi düsüncem var

Bu cümleni biraz açarmısın..

This Post:
00
93335.98 in reply to 93335.96
Date: 6/4/2009 11:04:14 AM
Overall Posts Rated:
198198
1-Hocam öncelikle son güne kadar kimsei almaıp iice arastırıp karar verdikten sonra 18 oyuncunun tamamını alıp bu sezonu onlarlar kapatmayı düsünüyorum
2-Benim konusmadada söledigim gibi bi sutorden hem iç hem dıs sutunun devasa olmasını beklemiorm ama dıs sutu iyiyse içerden oynıcagım maclarda bu adamı bence cekip dıs sutu daha kötü ama pas verme ve dıs defansı daha iyi olan bi adma tercihim olcaktır ama tabikide her oyuncumun az cok her özelliginin bulunmasını isterim secilirsem ama elimizdeki mazemeyi tam olarak bilmedigimden tam olarak bisey söleyemicem her özelligi olan oyuncularımız varsa tabiki isterim onların takımda olmasını
3-hocam bu konuyla sen daha hasır nesirsin atıyorum italyada milli takım için izledigimiz oyuncu sayısı 7 ozaman sadece bu 7 oyuncuyu izliycek bi gönüllü arkadas bulmak istiyorum hem hocamıza yük olmaz hemde oyunculardan atladıgımız olmaz yakından ilgilenme fırsatı buluruz bu arada zaten senin yetistirdigin jenerasyon oldukca iyi bu cift yön problemini heralde onlar cözcektir zaten hangimiz secilirsek secilelim

Advertisement