BuzzerBeater Forums

BB Türkiye > NBA

NBA

Set priority
Show messages by
From: Guzzz
This Post:
00
131983.89 in reply to 131983.88
Date: 12/19/2010 4:23:32 AM
Overall Posts Rated:
255255
Aslında bakıldığında bench derinliği fazla olan bir takım;
İlk beşe;
Nelson
Arenas
J-Rich
Bass
Howard

dersek ,Hidayet,Quentin Richardson,Malik Allen,Ryan Anderson,Earl Clark,Chris Duhon,Jason Williams,JJ Redick,bir de Daniel Orton denilen çaylak var.

Burada en önemli nokta pota altı.Artık Anderson veya Hidayet ya oralarda çok oynayacaklar ya da Earl Clakr ile Daniel Orton hayatlarının fırsatını bulacaklar.

Ayrıca bence Nelson'u takas etme düşüncesi biraz saçma çünkü Arenas her an sorun çıkartabilir üstelik Howard'ın da Nelson'ın gidişinden hoşlanacağını düşünmüyorum.İçinde Quentin Richardson,J-Willams veya JJ Redick olan bir takas daha yararlı olacaktır.

This Post:
00
131983.92 in reply to 131983.91
Date: 12/25/2010 5:53:57 PM
Overall Posts Rated:
1313
Maçın son ceyregini izlerken hidayet in 3 sezon önceki boston a attığı o son saniye basketini tekrarlar mi diye aklımdan çok geçti . Maçın gidisatida aslında benzer di . Ama nelson ın son saniyelerdeki oyunu maçı getirdi resmen . Hidayet de süperdi . rondo gibi ok gerçekten Nba de az rastlanır adamlardan . onun olmayışı boston i çok etkiledi . 2. Yarıda topu fazla döndüremediler bile . Howard in bloğu olağanüstüydü . Orlando ışte bu

I Play Every Game Like As My Last Game
This Post:
00
131983.93 in reply to 131983.92
Date: 12/25/2010 8:47:45 PM
Overall Posts Rated:
1111
rondo gibi ok gerçekten Nba de az rastlanır adamlardan

nate robinson gibisi de az ama)

hidayet gerçekten şaşırttı beni, özellikle ölü geçen 1.5 sezonun ardından... sanırım sadece beni değil tüm amerika'yı da şaşırtmıştır. en azından tek değilim bu konuda

This Post:
00
131983.94 in reply to 131983.91
Date: 12/26/2010 2:44:08 AM
Overall Posts Rated:
6565
gm hatası demek zor hocam, sonucta adamlar gecmısınde oynadıgı oyunu referans alarak takıma katıyorlar oyuncuyu. garıplık hıdayette bence. toronto turk nufusu acısından olsun, avrupalı nufusu acısından olsun, takımda oyuncuların mıllıyet cesıtlılıgı olsun, pek cok acıdan ıdeal sehırdı. zaten torontonun yapılanma seklı su an avrupalılar uzerınden gıtmek. tamam, sıstem ona uymamıs olabılır falan ama bu sevıyeye geldıysen bıraz da sen ayak uyduracaksın. phoenıx ıcın de farklı dusunmuyorum, hıdayet mecbur kaldıgı donemde spurs ıle cok ıyı yaptıgı gorev adamlıgı ısını orada da beceremedı. orlandoda cok ıyı sutor ve howard var, oyun kurabılmek ıcın gereken boslukları bu sayede buluyor ve top da ona verıldıgınde her zaman kı gıbı yaratıcı rolunu oynayabılıyor. aynı sey mesela jrıch ıcın bıraz terse ıslıyor. hep kosan takımlarda oynayan bı oyuncu ıken sımdı once howarda bakıp sonra sutuna oynamak onun ıcın alısılması zor bı ıs.

nate robınsonla rondo arasında buyuk bı fark var ama robınsonun dun yasadıgı cok ekstra bı durumda ve acıkcası ben dogruyu sectıgını dusunuyorum. tabı kı rondonun onda bırı etmez oyun kurucu olarak ama ondan fersah fersah ıyı bı sutor olarak bombosken attıgı sutlara laf soylenmemelı. sonucta bu adamlar en ust sevıyede oynuyor ve egolarını bellı bı sevıyeye kadar ayakta tutmak zorundalar. o adama guvenmessen o sutları kullanmaması ılerıde takımı daha kotu etkıler. zaten pas vermeyı beceremeyen bı adam, barı sut atsın. :)

This Post:
00
131983.95 in reply to 131983.94
Date: 12/26/2010 3:47:28 AM
Overall Posts Rated:
255255
Semih'in bir sakatlığı mı vardı hiç oynamadı?Faul probleemi olmasına rağmen...

Ben de saat 19'da Chicago'nun maçını seyrettim NBA TV'den Ömer Aşık 6 dakikada 3 ribaunt 1 de güzel blok yaptı.Ama Derrick Rose'un ona atmaması gereken rezalet pasları yüzünden oyundan çıktı..Bence coachun Kurt Thomas yerine Ömer'i oynatması daha iyi olur ilk beşte Chicago açısından...

Hidayet'e gelince eski günlerine dönmeye hazırlanıyor diyebiliriz.Orlando içn iyi bir galibiyet fakat Boston'da Pierce ve Garnett dışındakilerin (belki biraz da Glen Davis) berbat oyunu mağlubiyeti getirdi...

This Post:
00
131983.97 in reply to 131983.96
Date: 12/30/2010 7:14:35 AM
Overall Posts Rated:
77
yanılmıyorsam delonte west sakatlanmıştı bostonda belki o geri dönerse oyunkurucu rotasyonu daha iyi olur.
Orlandonun da boston, new jersey, cleveland maçlarını izledim hidayete oyuncular tekrar güvenmeye başlamış bence diğer takımlarda hidayetin çektiği sıkıntı buydu.
Arenas ve j-rich içinden sanki arenas daha yararlı olacakmış gibime geliyor.J-rich sanki biraz kendini ispatlamak eğiliminde, çok bencil oynadı cleveland maçında.Arenas ise görevini benimsemiş gibi görünüyor böyle oynarsa birkaç haftaya jamerden formayı alır.

This Post:
00
131983.98 in reply to 131983.97
Date: 12/30/2010 4:30:33 PM
Overall Posts Rated:
4141
Garnett sakatlanmış, kırık varmış.. Semih için bir şans daha.. Aldığı sürelere göre başarılı denebilirdi aslında.. Bu şansta da kendini kanıtlarsa iyi olur onun adına.. Gerçi kimi kaynaklar sakat, kimi kaynaklar ise hasta diyor Semih İçin

This Post:
00
131983.99 in reply to 131983.98
Date: 12/30/2010 5:01:25 PM
Overall Posts Rated:
6565
agır bi grip olmalı, ust solunum yolu enfeksıyonu dendıgıne gore.

Advertisement