Τελικά 7 στα 8 είχαμε οι από'δω στην αγωνιστική αυτή, ο Βόλος το πάλεψε απέναντι στους Dadi, στο ντέρμπι τα πράγματα ήταν πιο απλά απ'ότι τα περίμενα, Μπατσμάνοβας, Σεμπού και Γουρλής οι κορυφαίοι για μένα...Ο τελευταίος παρακαλείται να αρχίσει τις προσευχές από τώρα και να φορέσει το αγαπημένο του στρινγκάκι γιατί το Σάββατο θα του το σκίσει ο Μπαλματσέντα και τα υπόλοιπα παιδιά! :-))) (χωρίς παρεξήγηση Στέφανε, να κάνουμε και λίγα mind games, όπως κάνουν στην Πρεμιερ Λιγκ ο σερ Άλεξ, ο Βενγκέρ και ο Μουρίνιο-όταν ήταν στην Τσέλσι!)
Πάντως πέρα από την πλάκα, αν κοιτάξει κανείς την κατάταξη, οι από'δω που τώρα είναι στα play-out θα μπορούσαν να είναι στα play-off στους από'κει...Μεγάλες διαφορές για όμιλο της ΙΙΙ, το έχω ξαναπεί και συγνώμη αν γίνομαι κουραστικός, ο μεγαλύτερος ανταγωνισμός μας ωφελεί όλους!Πέρα από τις νίκες-ήττες και την πρόκληση για βελτίωση της ομάδας του καθένα, μια πιο ανταγωνιστική ομάδα θα φέρνει και πιο πολλούς θεατές στα εντός έδρας του καθένα...Με πρόχειρους υπολογισμούς, στα 11 εντός μάτς της ομάδας μου, στα 9 είχα (και θα έχω) κάτω από 90% πληρότητα, κάτι που μεταφράζεται χονδρικά σε απώλεια 30.000 $ ανά αγώνα και περίπου 300.000 την σεζόν! Τις προηγούμενες σεζόν δεν θυμάμαι να είχα τόσες απώλειες στην ΙΙΙ και στην ΙΙ, ανάλογες απώλειες φαντάζομαι έχετε και οι υπόλοιποι, γιατί λοιπόν να μην ασχοληθούμε όλοι λίγο παραπάνω προς δολαριο-όφελος όλων??? :-))