Ναι εσείς αγαπάτε το κύπελλο και το κύπελλο δεν αγαπάει εμάς... Όσο για την δυνατή από την στιγμή που δεν έχεις βλέψεις για άνοδο και έχεις εμπιστοσύνη στην ομάδα σου ότι θα μείνει χτυπάς μέχρι όσο πάει.. Και τον Ασιγκράτητο χτυπάς στην τελική.. Τι έχεις να χάσεις?50.000 είναι αλλά ξέρεις πως τα 50 γίνονται 250? και αν το κάνεις αυτό 2-3 σεζόν θα πας και για 1Μ σε σχέση με το περσινό σου budget.. Γενικά είναι πολύ σημαντικότερο το γήπεδο από το πρωτάθλημα ακόμα και αν θες να ανέβεις.. Φαντάσου να βγάλεις 250-300 χιλιάρικα και αντί για πρώτος να τερματίσεις 4ος.. Θα πάρεις έναν παίχτη σου που κοστίζει 500.000 ξέρω γω έναν Center θα τον πουλήσεις και θα πάρεις έναν με 800.000.. Τι είναι συμφέρει να πάρεις έναν παίχτη 2 φορές καλύτερο στο ρόστερ σου ή να παίζεις εντός? Εξάλλου έδρες βλέπουμε κάθε χρόνο να σπάνε στα play-offs αλλά ομάδες με καλύτερο ρόστερ σπάνια βλέπουμε να μην ανεβαίνουν. Θυμηθείτε εγώ πέρσι είδα ότι ο Tool θα έχει καλύτερο ρόστερ με την μεταγραφή στο τέλος που έκανε και είπα ότι θα ανέβει και πράγματι.. Τι έδρες μου λέτε τώρα? Οι έδρες μετράνε μόνο στην Α1..