co Ty gadasz, Look Inside to super taktyka. ja gram tylko taką i to z sukcesami, jest to taktyka bardzo trudna do obrony, ponieważ mało kto ma zawodników z dobrą obroną pod koszem na każdej pozycji.
rzuciłem okiem na twój team, jesteś nowy i masz jeszcze nieogarnięty zespół...grałeś natomiast z drużyną bardzo mocną jak na 5 ligę z dobrymi grajkami praktycznie na każdej pozycji...szczególnie dobrych ma podkoszowych (ponad 20tys pensji), twoich grajków póki co dzieli przepaść w stosunku do jego i tego szybko nie przeskoczysz - wg mnie on jest kandydatem na wygranie ligi, więc nie łam się i nie oceniaj słabo taktyki z takim rywalem. skuteczność jak na waszą różnicę klas miałeś przyzwoitą. piszesz, że masz grajków ze słabym rzutem (szczególnie zasięgiem)...faktycznie zawęża to pulę taktyk, które warto w twoim przypadku wykorzystywać.
patrzę kupiłeś grajka podkoszowego...reszta jest taka sobie...może faktycznie póki co najlepiej wyjdziesz grając Look Inside lub Low Post (gdzie masz trochę wolniejsze tempo akcji i teoretycznie lepiej przygotowane rzuty - lepsza celność), ew Push the ball czy Patient. musisz próbować...po meczu z najlepszą drużyną nie możesz od razu wyciągać jakiś wniosków.
co do obrony to faktycznie strefy 2-3 nie polecam, każdy swego jest zazwyczaj najbardziej bezpieczną opcją.