Matma to moja ulubiona nauka :-) zastanawiam sie czy nie powinienem byl isc na wlasnie taki kierunek :-) dlatego tez lubie ta gre - koszykarze koszykarzami - to tylko liczby graja :-) szczerze jak miałbym wybierać sport zespołowy do managera to wybrałbym piłkę ręczną :-) acz kosza też lubię :-)
@MuzG wydaje mi sie ze przeczytalem taka informacje w FAQ - jestem teraz mobilnie wiec nie mam jak sie upewnic :-)
Sam też lubię matematykę i cieszę się, że ten przedmiot łatwo i przyjemnie uczę się. Bo teraz na rynku pracy potrzeba więcej studentów z kierunkami technicznymi niż humanistycznymi.
Matmę trzeba umieć wszystko po kolei zaczynając od podstaw. Matma nie jest przedmiotem, gdzie trzeba się wykuć na pamięć np. j.polski> Dlatego za j.polskim nie przepadam i raczej siebie w tym nie widzę.
Teraz jesteś w klasie maturalnej? ;)
Co do sportu moją jedyną pasją od dziecka jest piłka nożna i czynnie ją uprawiam, grając w IV ligowym ekipie kujawsko-pomorskim. Jak na razie udaną jesień zakończyliśmy na II miejscu ze 3pkt stratą do lidera. Oczywiście walczymy o III ligę i ti jest naszym jedynym celem. :P