BuzzerBeater Forums

Bulgaria - II.2 > Сезон 28

Сезон 28 (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: knave

This Post:
00
261114.89 in reply to 261114.88
Date: 8/29/2014 8:53:32 AM
Overall Posts Rated:
55
Ако ЦСКА играят финал на ШЛ срещу когото и да е, аз лично ще сложа край на живота си. :)
А ти си страшилище във форума, а не в лигата или купата. :)

From: uBAH

This Post:
00
261114.91 in reply to 261114.90
Date: 8/30/2014 12:16:34 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Без да се намесвам в спора ви само ще вмъкна, че Венко е шампион и носител на Купата за Сезон 26. Изводите и заключенията си ги правете сами.

From: direct

To: uBAH
This Post:
00
261114.92 in reply to 261114.91
Date: 8/30/2014 12:54:07 PM
PAF.bg
II.4
Overall Posts Rated:
120120
Като си най-силният отбор в страната, с класа над останалите (по едно време над милион заплати), не е голям проблем да вземеш и двете, както се е случвало много пъти. Тук говорим за другия сценарий - да си вторият най-силен и да отпаднеш в първите кръгове от първия или от някой мотсър. Както и за сценарий при който не толкова силен отбор печели или откровено слаб отбор играе полуфинал, което се случва почти всяка година. При първия си сезон в играта играх 1/4-финал с максимална заплата в отбора 6К при над 300 ативни отбора. Имало е и ботове на 1/16-финал, а може би и по-напред.

This Post:
00
261114.93 in reply to 261114.92
Date: 8/30/2014 1:29:50 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Аз лично нямам спомени за ботове на 1/16-финал, но както и да е. Аз не мисля, че Купата е по-малко авторитетен трофей от титлата в А група. Да, може шампионската титла да е много по-трудно да се спечели, но и двете са си трофеи и двете са си престижни. Когато имаш 10 равностойни силни играчи + още 3/4 с ниски заплати съвсем сокойно можеш да си балансираш минути, съответно форма и да можеш да играеш както в Турнирът, така и в шампионата. Когато си с 5 човека си преценяваш дали искаш д асе фокусираш върху Купата или шампионата. В нашия случай, турнира за купата е на много ниско ниво, защото реално нямаме 3та и 4та дивизии и съответно конкуренция. Но ако имахме 3ти и 4ти дивизии и нивото на А групата щеше да е по-високо повярвай ми.

This Post:
00
261114.95 in reply to 261114.94
Date: 8/30/2014 6:31:35 PM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Ох леле... толкоз писаници, за да изръсиш поредните глупости. За толкова сезони в играта би трябвало да знаеш, че заплатите не са крайно определящи и че определени умения вдигат заплатата, така че съвсем спокойно можеш да имаш супер играчи за клубен отбор с не толкова високи заплати. Това да имаш 10 равостйни играчи не се изразява в това да имаш 3 с 100+ заплати и 7 с по 60/70k. А за твоите невероятни постижения ми е ясно, аз дори не знам на какво се чудиш. И още 15 сезона да си в тая игра, пак файда няма да има.

Не знам дали е много удачно да се сравняваш с отбор в страна с 8 активни отбора, но все пак... всеки има нужда да се почувства велик. Така де... Не съм много сигурен, че А група е една от най-силните първи лига в света, но това сигурно е поредната ти хипербола (ако знаеш какво означава).

Нивото в БГ е крайно ниско. Аз с отбор на 2 сезона и с 3ма играчи между 40/70k заплати съм на 4то място в лига от 2ра дивизия. Направи си сметка... Е, ако почна да се сравнявам с отборите от Hanguk... тогава би било друго...

From: venko_gg

To: uBAH
This Post:
00
261114.97 in reply to 261114.95
Date: 8/31/2014 2:33:06 AM
Spartak_Plovdiv
III.1
Overall Posts Rated:
8686
Не съм много сигурен, че А група е една от най-силните първи лига в света

ако поиграеш малко във ВЗ /пожелавам ти го от все сърце/ вече ще си сигурен. там съм играл с отбори, които във вашата лига ще са в зоната на плейаута, а това са шампиони и носители на купи !!! мачовете ми в сряда обикновено бяха по-безпроблемни от тези във вторник и събота.
колкото до размера на заплатите - определено са от голямо значение. това го разбрах още в ХТ. големите заплати не ти гарантират нищо, но много помагат. отделно е удоволствието да редиш играчи с около 200 к. заплата.
наличието на силни 3-ти и 4-ти дивизии по никакъв начин не влияе на конкуренцията в А група. много е трудна адаптацията в тази лига и затова новите отбори обикновено тръгват по линията на най-малкото съпротивление и почват да тенкват, което не го одобрявам, но всеки си знае какво да прави със собствения отбор. и когато бяхме 300 узера и сега, когато сме под 170 титлата се оспорва от не повече от 5-6 отбора. подобна е ситуацията и във вашата лига. и да се качи читав узер при вас от 3-та първите 2-3сезона ще е аутсайдер, защото нито има зала, нито играчи, а най-вероятно няма да има и финанси. отделно имате 4-5 отбора, които за в бъдеще ще са фактор в А група.

From: knave

This Post:
00
261114.98 in reply to 261114.97
Date: 8/31/2014 4:31:31 AM
Overall Posts Rated:
55
Аз за това 10 сезона си дигам залата, защото не искам като дойда в А група да съм боксова круша... ама някой виждат само пред краката си...

This Post:
00
261114.99 in reply to 261114.96
Date: 8/31/2014 5:20:46 AM
Green Cats
II.4
Overall Posts Rated:
7575
Second Team:
Yellow Cats
Всеки си има някакви виждания по различните въпроси. Това, че ти се имаш за най-големия спец и си мислиш, че разбираш от всичко си е изцяло твой проблем. Уви, ти си единствения мениджър, който е 10 сезона в А група и най-голямото му постижение е подгласник. Сам си вади изводите, гадно е нали? Ама това са реалностите, толкова си можеш. Аз не знам как други, които не се бият в грдите, че са големите специалисти за много по-малко време от теб в А групата, пък и в играта печелят титли... знам де, ам хайде да не ти повтарятм или потретвам колко си можеш - не е и нужно да го правя, те фактите сами говорят.

Не знам дали само устата ми е голяма, не знам и дали си човека, който може да твърди подобно нещо. Спокойно, аз не се обиждам. Щото аз, ако ти кажа нещо подобно ще ме баннеш за 100 дни от форума, нали? Ама така е... дали са ти някакви права в една игра и хайде вече си голямата работа...

Advertisement