Не було останнім часом натхнення щось писати, але треба підвести підсумки відбору.
Зіграли весь цикл відбору, перемогли Шотландію та Вірменію і програли три останні гри, на виїзді норвежцям, там пік на мотс, думаю можна було виграти, можливо я тактику вибрав не правильну, а ще обвалив форму Ініхов і не зміг допомогти, а це ключовий гравець, як і Кондратенко, дуже важко рівноцінно замінити кимось. І у Терещенка був спад форми. Як результат -2, трішки не вистачило для перемоги. Потім програли вдома болгарам -3, у Ініхова форма була 7, а у Терещенка провал, знову приходилось викручуватись. Перед останньою грою я розумів що ми проходимо далі і були варіанти або грати з вищим настроєм і не факт що перемогли б, або поборотись на нижчому настрої, все одно перемога нам не надавала б перевагу домашнього майданчика, ну і був варіант що бразильці не зіграють вдома з вищим настроєм, але зіграли. Весь матч була рівна гра, до останніх секунд, але я не зровумів двигун гри... 29сек до кінця, ми програємо -2, атака суперника максимум 24сек, захищаємось, підбір і у нас 5сек на атаку як мінімум, але ми фолимо чомусь. Дивне рішення. Як результат -10.
В плей-офф ми попали на боснійців, міцна збірна, але будемо боротися. Переможець виходить на переможця пари Румунія-Філіпіни.
По гравцям, у нас нема можливості для ротації майже взагалі, то у нас маленькі топ є, а великих нема, то великі вже майже топ, але ще сируваті і не на піку, як мінімум через досвід, а малих що зараз топи вже через пару сезонів на пенсію, а далі провал.
Ну і моє фе особисто одному юзеру команди, менеджером або тренером його важко назвати.
(44216) у складі 3 українця з потенціалом 10, різного віку, кому цікаво можете подивитись як надаются хвилини, Рубінський взагалі половину сезону тренувався тиждень через тиждень, власник перестав відповідати в пм, мабуть образився, каже не хоче продавати гравця в Китай))) цікаво, яка різниця куди? хоть тренуватись буде кожного тижня, а не просто висіти у ростері, від того що потенціал 10 він краще грати не буде, якщо не тренувати. А потім, чому у нас грають 25річні і 34річні разом і нема результату? Бо так і випадають цілі покоління, тому що комусь по фану тримати у себе гравців з високим потренціалом і нормально не тренувати.
Для прикладу якщо зайти в збірну Іспанії, там гравці віком 30-34, докачані і з досвідом і вибір у тренера величезний. А у нас один склад на всі тактики))