mislis u ispijanju pive? :)
Haha, to sam i ja govorio dok nisam probao. Ne znate vi šta je upala mišića dok ne probate badmington. Tuc izborniku za izbor sporta :) Istina, rijetko gadni muskulfiber se javi, onaj kad skoro nemreš nizbrdo stepenicama :DAli šalu na stranu, sport nema veze sa curicama, fakat je ultra zanimljiv, a i drugi po brzini sport (300 km/h ide loptica) sa nekim oblikom lopte, samo je squash brži :PKojim se još sportićima bavite vas dvojica? Aerobic, Pilates?Mogli bi baciti jedne parove protiv Cigija i Mačka. :)Naravno, sve to objaviti na fejsiću. :P
Haha, to sam i ja govorio dok nisam probao. Ne znate vi šta je upala mišića dok ne probate badmington. Tuc izborniku za izbor sporta :) Istina, rijetko gadni muskulfiber se javi, onaj kad skoro nemreš nizbrdo stepenicama :DAli šalu na stranu, sport nema veze sa curicama, fakat je ultra zanimljiv, a i drugi po brzini sport (300 km/h ide loptica) sa nekim oblikom lopte, samo je squash brži :P
Haha, to sam i ja govorio dok nisam probao. Ne znate vi šta je upala mišića dok ne probate badmington. Tuc izborniku za izbor sporta :)
a ovi zagorski homofobi se samo boje svog pravog ja :p
Haha, to sam i ja govorio dok nisam probao. Ne znate vi šta je upala mišića dok ne probate badmington. Tuc izborniku za izbor sporta :) Istina, rijetko gadni muskulfiber se javi, onaj kad skoro nemreš nizbrdo stepenicama :DAli šalu na stranu, sport nema veze sa curicama, fakat je ultra zanimljiv, a i drugi po brzini sport (300 km/h ide loptica) sa nekim oblikom lopte, samo je squash brži :PKojim se još sportićima bavite vas dvojica? Aerobic, Pilates?Mogli bi baciti jedne parove protiv Cigija i Mačka. :)Naravno, sve to objaviti na fejsiću. :PIz tvojih mi.se riječi da zaključit da imaš ti tu već dosta iskustva u ovim stvarima o kojim pišeš. :) a ovi zagorski homofobi se samo boje svog pravog ja :p
Iz tvojih mi.se riječi da zaključit da imaš ti tu već dosta iskustva u ovim stvarima o kojim pišeš. :) a ovi zagorski homofobi se samo boje svog pravog ja :p
Iz tvojih mi.se riječi da zaključit da imaš ti tu već dosta iskustva u ovim stvarima o kojim pišeš. :) a ovi zagorski homofobi se samo boje svog pravog ja :pKlasična zamjena teza. Znam ja takve ko ti. Nije ti dosta da igraš badminton i pilates, negoi si i urbani Jugoslaven. :P :)
a kaj ti znaš kaj su to urbani Jugoslaveni...