BuzzerBeater Forums

BB Slovensko > Návrhy/Pripomienky

Návrhy/Pripomienky

Set priority
Show messages by
From: symbi

This Post:
00
117462.9 in reply to 117462.8
Date: 10/31/2009 12:41:31 PM
Overall Posts Rated:
100100
No ja som tu od 7 sezóny a budem velmi rád ak by sa mi podarilo za 2-3 sezóny postúpiť do I. ligy

Po finančnej stránke je to ťažké a možno ešte ťažšie po časovej (trvá to niekolko sezón) :-)))

This Post:
00
117462.10 in reply to 117462.9
Date: 10/31/2009 2:52:46 PM
Overall Posts Rated:
154154
S tím, že je jednodušší postoupit, než se udržet nemůžu souhlasit. V play off stačí jednou prohrát s přispěním enginu a pokud nejsou udrživší se boti ve vyšších ligách, je po postupu (sám jsem toho živým příkladem, já tam ale bota ještě měl). To platí i pro nižší stupně, na těch nejnižších to sice může být jednoduché, ale i ty se postupně zapňují solidními týmy, postup zpátky do druhé ligy po sestupu už není v každé lize tak automatický, i když exdruholigista většinou patří ke kandidátm postupu. Ve vyšších ligách sice bývají kvalitnější kádry, ale stále se tam najdou tací manažeři, co je nedokáži mc dobře využít a nechávají tak nováčkům prostor k záchraně. Specifikum pak je (alespoň v Čechách) první liga, kde už se ustálilo několik pendlujících týmů a obměna je minimální. Teoreticky by tenhle proces měl postupně prostupovat i do nižších soutěží, ale v dohledné době to hned tak nebude.