BuzzerBeater Forums

BB Hellas > Oμιλίες Yποψήφιων

Oμιλίες Yποψήφιων (thread closed)

Set priority
Show messages by
From: χχ1
This Post:
00
136166.9 in reply to 136166.7
Date: 3/23/2010 10:49:02 AM
Overall Posts Rated:
11
Καλησπερα σας,

Το ονομα μου ειναι Νικος και ειμαι 23 ετων.Κατοικω στην Αθηνα απο οπου και καταγομαι.Θελησα να δηλωσω συμμετοχη κατι(το οποιο εκανα εντελως αυθορμιτα λαθος μου αλλα θελησα να το δοκιμασω)Ειμαι 4 σεζον στο παιχνιδι και η 12 σεζον θα ειναι η 5η μου.Ειμαι στην κατηγορια της IV.36(θεωρω πιο σωστα οτι ενας προπονητης για να δηλωσει συμμετοχη θα πρεπει να ειναι τουλαχιστον στην ΙΙΙ.Αλλα αν το μοναδικο κρητιριο για την εκλογη εθνικο προπονητη ειναι η κατηγορια νομιζωθα ηταν χαμενη υποθεση οι εκλογες.Οπως καθε υποψηφιος(θεωρητικα)εχει ενα πλανο να παρουσιασει.Εγω εχω ενα πλανο ετοιμο το Οποιο θελησα να σας παρουσιασω,για να σας πεισω να με ψηφησετε(χωρις να μειωνω καποιον υποψηφιο στα ματια σας κατι το οποιο δεν θελω και δεν μ"αρεσει να κανω)

Ο ΛΟΓΟΣ ΓΙΑ ΤΟΝ ΟΠΟΙΑ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ:
Πριν το τελος της σεζον ειχα αποφασισει να δηλωσω συμμετοχη,ειχα την ευκαιρια να ερθω σε επαφη με τον πορηγουμε εθνικο μας προπονητη τον γιαννη(γνωστο ως kavvala44),εναν ανθρωπο που ανεκαθεν εκτιμουσα απεριοριστα και του οφειλα πολλα ευχαριστω γιατι μας ανεβασε την εθνικη μας,μετα απο αυτη την επαφη τον εκτιμισα ακομη περισσοτερα.Λεγοντας του τις σκεψεις για να λαβω μερος στις εκλογες της εθνικης μου ειχε πει"αν εμπιστευεσε τις ικανοτητες σου καντο"(αυτη η σκεψη στριφογυριζει στο μιαλο μου ακομα:-).Ενας 2ος λογος ειναι η αγαπη μου για βοηθεια προς την εθνικη μας ομαδα,ανεκαθες δηλωσα την προθυμεια μου για βοηθεια και θα το κανω και μετα ανεξαρτητως τους ποιος θα βγει ο επομενος κοουτς.

Ποιος ειμαι;

Ξεκινησα στο ΒΒ την 8οη σεζον,ξεκινωντασ απο την V κατηγορια.Στη πρωτη μου σεζον κατεφερα να ανεβω κατηγορια τεμρτιζοντας πρωτος με συνολικα ρεκορ 23-2.Την σεζον 9 με φιλοδοξιες και πιστη στους παικτες μου,καταφερα να σταθεροποιηθω στην κατηγορια,χωρις καποιο συμαντικο γεγονος.Την σεζον 10 μια κακη σεζον χωρις παικτες καλους και προσπαθεια ωστε να φερω εναν μεγαλο παικτη μαζευοντας χρηματα τα playout εκανα την εμφανηση της,ωστοσο καρδισα την παραμονη μου με ανετη επικρατηση 3-0.Την περσινη σεζον ηταν η πιο ατυχη σεζον.Κανοντας μια πολυ καλη πορεια στην κατηγορια και διαθετωντας το καλυτερο ροστερ με τον καλυτερο παικτη,ο οποιος τραυματιστικε στον τελευταιο αγωνα της κανονικης περιοδου(40000 μισθ0)πλεον τα πλαυ οφ ηταν διαδικαστικου περιεχομενου ωστοσο το παλεψα και εμεινα ικανοποιημενος.Αυτα για εμενα και τις σεζον μου στο ΒΒ.

Προσωπικο

Αν βγω ο προπονητης θα ηθελα να διαθετω ενα προσωπικο απο παικτες με ορεξη και με πολλες ωρες για δαπανη προσπαθωντας για το καλυτερο.Σε αυτους θα ειναι φυσικα ο γιαννης ο ανερχομενος κοουτς που θα εχει τον πρωτο λογο.Η πολυτιμη βοηθεια του τυφωνα ευπροσδεκτη και πολυ χρησιμη.Η συνεργασια με τον καχαμπαρ.Και απο εκει και περα η πολυτιμη βοηθεια(αν εχουν ορεξη να μου δαπανησουν λιγα απο τα λεπτα τους για να δουμε για την εθνικη μας)Οι:γιαννης(με την ομαδα τους ασυγκρατιτου),ο φιλος νικολας,Ο φιλος ροτοντο,και ο φιλος με την ομαδα(των ταυρων(χεχεχεχε)).Απο εκει και περα θα διατεθουν και θεσεις οπως για την τρανσφερ λιστ,για σκαουτινγκ αντιπαλων και μεγαλη προσοχη θα δοσουμε στα δραφτ αλλα και 19αρηδες και 20αρηδες,με σκοπο να φτιαξουμε μια μεγαλη μελλοντικη ομαδα με πλυθωρα επολογων.

Κριτιρια επιλογων παικτων

Τα κριτηρια μου για την επιλογη των απικτω ειναι απλα.Οι ικανοτητες καθε παικτη ειναι το πρωτευον στοιχειο φυσικα.Ωστοσο η αγωνιστικη καταταξη θα ειναι εξισου σημαντικη οπως καιη αντοχη και υπολοιπα δευτερευοντα στοιχεια.

Θελω να ευχηθω τα καλητερα και αυτος που ειναι στην αρεσκεια σας ας κερδισει.Εγω θα βοηθησω και μετα τις εκλογες και ειμαι προθυμος εχωντας αφθονο χρονο.Καλη επυτιχεια.Ελπιζω να σας επεισα με τα επειχηρηματα μου.Οποιαδιποτε ερωτηση εχετε ειμαι προθυμος να απαντησω στο καταλληλο ποστ.Καλη επυτυχεια σε ολους και παλι :-)

Νικος

This Post:
00
136166.10 in reply to 136166.9
Date: 3/23/2010 10:55:16 AM
Overall Posts Rated:
00
Με λενε Ιορδανη και δηλωσα υπψηφιοτητα γιατι :
1. Μου αρεσει το παιχνιδι πολυ
2. Ειμαι στο buzzerbeater τουλαχιστον 6 ωρες την ημερα
3. Πιστευω πως ειμαι καλος προπονητης καθως η ομαδα μου μεχρι στιγμης δεν εχει ουτε μια ηττα!(αν θελετε ελεξτε το )
4. ΑΓΑΠΑΩ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΠΑΝΤΑ ΝΑ ΤΗΝ ΕΚΠΡΟΣΩΠΩ ΣΟΤΙΔΗΠΟΤΕ ΑΚΟΜΑ ΚΑΙ ΣΕ ΕΝΑ ΠΑΙΧΝΙΔΙ!!!!!ΕΛΛΑΣ ΟΛΕ ΣΕ ΑΓΑΠΩ!!!!!
5. Ας νικησει ο καλυτερος για να παει η ΕΛΛΑΔΑ μπροστα (ακομη και αν δεν ειμαι εγω αυτος)

This Post:
00
136166.11 in reply to 136166.10
Date: 3/23/2010 2:06:57 PM
Overall Posts Rated:
4646
Γεια σας.
Το όνομα μου είναι Παναγιώτης και είμαι 14 ετών.
Εδώ και 10 μήνες περίπου είμαι στο παιχνίδι που το ''κόλλησα'' από συγγενικό μου πρόσωπο.
Η υποψηφιότητα μου είναι μόνο για να διαμαρτυρηθώ και όχι για να βγω Εθνικός προπονητής.
Διαμαρτύρομαι λοιπόν γιατί οι έμπειροι χρήστες έχουν γραμμένη την Εθνική/ες στα παλιά τους τα παπούτσια!?

Κύριοι ''βολεμένοι'' στην Α1 και ΙΙ κατηγορία το μονό που κάνετε μέχρι τώρα είναι κρητική,φιγούρα, κόντρες , προσωπικές επιθέσεις και τίποτα άλλο, σεβαστείτε λοιπόν τον δικό μου αγώνα και των άλλων παιδιών που έχουν παίχτες στις Εθνικές και αναλάβετε τις ευθύνες σας.

Φίλοι μου δεν ζητώ την ψήφο σας , αλλά ζητώ να ευαισθητοποιηθούν αυτοί που πρέπει στο θέμα του προπονητή τις Εθνικής και εγώ υπόσχομαι να ακολουθήσω πίστα τις οδηγίες τους όσο αφορά τον παίχτη που έχω στην Εθνική.

Αυτά ήθελα να πω σύμφωνα με το μικρο 14χρονο μυαλό μου, και ελπίζω να δω δυνατές συμμετοχές από αύριο.

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!

Παναγιώτης

Last edited by panoukos at 3/23/2010 3:03:33 PM

From: geopal
This Post:
00
136166.12 in reply to 136166.3
Date: 3/23/2010 2:45:49 PM
Overall Posts Rated:
5050
Γειά σας και από μένα, με λένε Κώστα και είμαι κι εγώ υποψήφιος για την εθνική ομάδα.

Στόχος μου είναι να φτιαχτεί μία ομάδα τέτοια ώστε ο επόμενος από μένα προπονητής να είναι σε θέση να διεκδικήσει την διάκριση. Θα ήθελα να σας πω ότι θα κυνηγήσω την διάκριση από τώρα, αλλά η «κατασκοπεία» μας δυστυχώς δεν συμφωνεί. Και με αυτό δεν εννοώ ότι δεν έχει γίνει καλή δουλειά από τον προηγούμενο προπονητή, κάθε άλλο μάλιστα. Άλλωστε και εγώ έχω συνεργαστεί παλιότερα με τον Γιάννη καθώς και αρκετοί από το team που θα με βοηθήσει. Δυστυχώς όμως, ξαναλέω η «κατασκοπεία» μας δείχνει παίκτες άλλων εθνικών σε τρομερό maximum σε σχέση με την ηλικία τους. Πράγμα το οποίο μας οδηγεί στο εξής συμπέρασμα και το λέω ασχέτως με το ποιός θα βγεί:
Οι χρήστες των οποίων οι παίκτες θα κληθούν στην εθνική οφείλουν να ακολουθούν πιστά τις εντολές του προπονητή.
Θα εξηγήσω κι εγώ προσωπικά στον κάθε χρήστη (ειδικά στους καινούργιους) τις δυσκολίες ώστε να ξέρει τι τον περιμένει, γιατί η αρχή είναι εύκολη αλλά το τέλος είναι δύσκολο. Είναι δύσκολο για παράδειγμα να βάζεις προπόνηση σε μια θέση προκειμένου να πάρει βελάκι ένας 20χρονος της εθνικής και από το 15 να πάει στο 16 και να περνάνε 3 και 4 εβδομάδες και ο παίκτης να μην παίρνει. Εκεί θα πρέπει να επιμείνει ο χρήστης και να μην κάνει πίσω. Σε τέτοιες λεπτομέρειες θα παιχτεί η διάκριση. Όσοι δεν θέλουν να το κάνουν ας το δηλώσουν από την αρχή, ώστε να μην κυνηγάμε φρούδες ελπίδες.
Όσο για μένα είμαι κάμποσες σεζόν στο παιχνίδι και από την μεριά μου αυτό που πρέπει να κάνω θα το κάνω.

Δεν σας κουράζω άλλο, θυμηθείτε όποιος και να βγει, οι χρήστες παικτών θα πρέπει να τον βοηθήσουν και να μην χάσουν ούτε μισή εβδομάδα.

Αυτά, καλή συνέχεια σε όλους.

This Post:
00
136166.13 in reply to 136166.12
Date: 3/24/2010 7:00:05 AM
Overall Posts Rated:
00
Γεια σας και απο μενα παιδια και καλη επιτυχια σε ολους..με λενε ορεστη και ειμαι απο παρο..παιζω buzzerbeater 5 σεζον (απο την αρχη τησ 7 σεζον) και παιζω απο τη σεζον 9 στην ΙΙΙ κατηγορια..αυτο που θα ηθελα να παρακαλεσω ολους οσους ψηφισουν να ψηφισουν σοωαρα με βαση το πιοσ θα εκτελεσει πιο πολυ εργο και οι με βαση φιλιες η στην ''τυχη'' απλως για να ψηφισει..δεν λεω ,γιατι λογικα θα πω ψεματα, οτι ειμαι ο καλυτερος για να αναλαβει την εθνικη αλλα πιστευω πως θα κανω οτι μπορω..αυτη ειναι η εγγλιση προς ολους οσουσ πσιφιζουν ωστε να γινει κατι καλο στην εθνικη!!

Για να μης σασ κουραζω αλλο με αυτα ,θα σασ πω πως εγω θα δουλεψω αν εκλεχθω..κατ'αρχην λογο τ οτι η εθνικη αλλαζει προπονιτη για οπιον και να βγει η πρωτη χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη καθως θα ειναι χρονια προσαρμογης..εγω προσωπικα για την πρωτη χρονια θα στηριχθω σε εναν κορμο απο 10-12 παικτες(τουσ καλυτερους) για να ειναι οσο δυνατον καλυτερα τα αποτελεσματα στους αγωνες που θα δωσει η ομαδα..μεσα στη χρονια θα υπαρξει παρα πολυ σκαουτινκ στους παικτες ηλικιας 18-19 που θα εχουν καλα στοιχεια για να μπορεσουν μετα απο καποια χρονια να βοηθησουν την εθνικη..και μετα θα ζητησω απο τουσ προπονητες που θα εχουν τετοιους παικτες να προπονησουν τους συγκεκριμενους παικτες που θα μπορουν να ειναι τα μελοντικα ταλεντα της εθνικης και τη δευτερη χρονια να δουλεψω με αυτους τουσ παικτες..αυτο βεβαια θα πρεπει να γινει με συνεργασια απο τους προπονητες και απο οσους θελησουν να γινουν σκαουτερ,δηλαδη για να βρουμε ολους αυτους τουσ παικτες θα χρειστουν πολλοι σκαουτερ..αυτο σημαινει οτι η πρωτη χρονια θα ειναι πολυ δυσκολη με πολυ δουλεια και λογικα λιγες επιτυχιες αλλα πιστευω πως η δευτερη θα ειναι πολυ καλη χρονια αν δουλεψουμε ετσι γιατι θα εχουμε παρα πολυ καλο υλικο..

Ευχαριστω παρα πολυ οσους διαβασουν την ομιλια μου και να ξαναζητησω να σκεφτειτε πολυ και να ψηφισετε αυτον που κατα την γνωμη σας θα κανει την πιο καλη δουλεια και οχι χωρις λογο..
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

From: Lygas
This Post:
00
136166.14 in reply to 136166.11
Date: 3/24/2010 9:00:24 AM
Overall Posts Rated:
155155
Καλησπέρα παίδες!!!
Ονομάζομαι Γιώργος, γίνομαι 30 τον Ιούνιο και αποφάσισα να δηλώσω συμμετοχή για προπονητής της εθνικής νέων.

Λίγα πράγματα για εμένα:
Παίζω από την σεζόν 3 όπου και ανέβηκα τρένο μέχρι την 2η κατηγορία...Εκεί τις 2 πρώτες χρονιές έκανα πολύ καλή πορεία, αλλά οι λάθος επιλογές που έκανα ειδικά στην προπόνηση των παικτών μου με ανάγκασαν σε μια ριζική ανανέωση της ομάδας και να ξεκινήσω από την αρχή ουσιαστικά την προπόνηση επικεντρώνοντας σε 2 παίκτες (πριν την σεζόν 7 δεν ασχολούμουν και πολύ με το φόρουμ καθώς ήταν δύσκολο να το βρεις παλιότερα και δεν είχα την υπομονή να το ψάξω και να διαβάσω)...Αυτή η ανανέωση μου στοίχισε την παραμονή (την σεζόν 8 έπεσα στην 3η κατηγορία), αλλά μου έδωσε την δυνατότητα να πειραματιστώ πάρα πολύ στα συστήματα κάνοντας αρκετές αλχημείες με τους παίκτες σε διάφορες θέσεις και το ηθικό της ομάδας, μήπως και κατάφερνα να παραμείνω...Την σεζόν 9 στέφθηκα πρωταθλητής για μια ακόμα φορά στην 3η κατηγορία και από την σεζόν 10 και μετά πιστεύω πως έχω σταθεροποιηθεί στην 2η κατηγορία...Βλέψεις για Α1 υπάρχουν αλλά μετά απο 2 σεζόν ακομα, αφού θα έχω ολοκληρώσει το πλάνο που έχω στο μυαλό μου για ορισμενους παίκτες!!!

Είμαι στο τμήμα scouting αντιπαλων του Γιάννη (kavala44) απ'όταν ανέλαβε την εθνική νέων καθώς και στο τμήμα scouting των ντραφτ στην αρχή κάθε σεζόν!!!Αυτό ήταν και το μεγαλύτερο σχολείο για το παιχνίδι μέχρι στιγμής, καθώς οι συζητήσεις με τον Γιάννη με βοήθησαν πολύ στο να στήσω την ομάδα μου...

Σε αυτά που μας ενδιαφέρουν τώρα...Δεν πρόκειται να σας τάξω ότι θα φτάσω την ομάδα ψηλά και θα την φέρω στην θέση που της αξίζει κτλ....Αλλά θα σας τάξω πως όσο ελεύθερο χρόνο μπορώ να διαθέσω για την εθνική θα τον διαθέσω...Και για να λύσω απωρείες, και για να έρθω σε επαφή με μάνατζερ και σε ό,τι άλλο χρειαστεί....
Ποιο σημαντικό είναι μέσα από ένα κοινό πλάνο με τον Kajabbar να φτιάξουμε τους παίκτες που θα ανεβάσουν την μεγάλη εθνική ψηλά, και όχι να φτιάξουμε μερικούς παίκτες που θα παίξουν στην μικρή εθνική και μετά δεν θα μπορούν να κολυμπήσουν στα βαθιά...
Το πλάνο που θα ακολουθήσω δεν έχει πολλές διαφορές από το πλάνο του Γιάννη...Δεν θέλω να καταφύγω σε φάρμες, αλλά σε παίκτες που θα γουστάρουν να παίζουν το παιχνίδι και να φτιάχνουν τον παίκτη τους για την εθνική, καθώς αυτό θα κάνει καλό και στην ομάδα τους, ειδικά τώρα που το παιχνίδι προσπαθεί να πάει στην ανάγκη πιο ολοκληρωμένων παικτών και όχι στην δημιουργία τεράτων...
Το προπονητικό team θα αποτελειται από:
2 μάνατζερ για συζητηση προπόνησης νέων (ένας για 18χρονα και ένας για 19χρονα ταλέντα)
1 μάνατζερ για κάθε αντίπαλο της εθνικής
2 μάνατζερ συμβούλους για συζήτηση επιλογής της κατάλληλης τακτικής (assistant coach)
;; μάνατζερ για να σαρώσουν τα ντράφτ στις κατηγορίες να βρουν τα μελλοντικά ταλέντα (όσο περισσότεροι τόσο πιο γρήγορα θα γίνει το ξεδιάλεγμα)
μάνατζερ για ότι άλλο σκεφτώ στην πορεία :Ρ

Θα ήθελα τουλάχιστον όσους ήταν στην προπονητική ομάδα του Γιάννη, αν τους το επιτρέπει ο χρόνος, να είναι και στην δική μου ομάδα...Ιδιαίτερα μάνατζερ που έχουμε ανταλλάξει μερικές απόψεις πάνω στο παιχνίδι (ήδη μερικοί έχουν αποδεχτεί να με βοηθήσουν)...

Αλλά και να μην βγω να ξέρει ο νέος κοουτς πως θα τον βοηθήσω με όποιον τρόπο κρίνει αυτός τον πιο κατάλληλο!!!

Συγνώμη αν σας κούρασα...

Καλή επιτυχία σε όλους τους υποψήφιους!!!

Γιώργος

Last edited by Lygas at 3/24/2010 9:26:49 AM

This Post:
00
136166.15 in reply to 136166.14
Date: 3/24/2010 9:40:14 AM
Overall Posts Rated:
6767
Καλησπέρα! Με λένε Γιώργο και είμαι 16 ετών.Μένω στο Ρέθυμνο και κατάγομαι από το Ηράκλειο Κρήτης.Είμαι από την 9η σεζόν στο παιχνίδι.Έπειτα από 2 σερί ανόδους κατάφερα αν και νεωφώτιστος να μπω στα πλέι-οφ της 3της κατηγοριας. Δεν σας υπόσχομαι τίποτα όμως θεωρώ ότι η εθνική νέων πρέπει να αποτελεί την τροφή της ανδρών.Σκοπός της πρέπει να αποτελεί να ετοιμάζει παίκτες που θα μπορούν να πρωταγωνιστήσουν σε υψηλό επίπεδο.Την μεγαλύτερη ευθύνη την έχετε εσείς οι manager καθώς από σας εξαρτάται σε μεγάλο βαθμό το επίπεδο της εθνικής.Εσείς θα βγάλετε τα ταλέντα της χώρας.

Εσείς είστε οι manager! Εκμεταλευτείτε το!

Σας ευχαριστώ..και καλή επιτυχία σε όλους!

Last edited by Fragias -7- at 3/24/2010 9:40:50 AM

This Post:
00
136166.16 in reply to 136166.14
Date: 3/24/2010 9:42:00 AM
Overall Posts Rated:
66
Καλησπέρα και από εμένα.
Με λένε Παναγιώτη είμαι 30 χρονών και έχω δηλώσει υποψιότητα για την θέση του προπονητή νέων της εθνικής μας ομάδας.
Θεωρώ οτι με την καλή σας συνεργασία αλλά και επικοινωνία θα πάμε την U21 μπροστά και ψηλά. . . δηλαδή εκεί που ανήκει.
Σίγουρα οι περισσότεροι δεν με ξέρεται και θα φοβάστε για την ψύφο σας λόγο χαμηλής κατηγορίας που βρίσκομαι αλλά σας πληροφορώ οτι με την καλή προσπάθεια όλων μας και με διαθεση για την εθνική ομάδα θα μπορέσουμε αν όχι μη τι άλο να κάνουμε μια αξιοπρεπής πορεία.

Οι στόχοι θα είναι οι εξής:
1) Μια καλή και αξιοπρεπής πορεία
2)Βελτίωση της αμάδας και νέων παιχτών
3)Ψάξιμο για νέα ταλεντα 18 και 19 χρονών και βελτιωση αυτών για το προσεχές μέλον της εθνικής
4) Ενημέρωση στους Managers για τους παιχτες τους για την καλύτερη βελτίωση τους στην εθνική.
5)Αμεση και συνεχής επικοινωνία με τοθς coach και το τεχνικό επιτελείο.

Ευχαριστώ για τον χρόνο σας!!!
Καλή επιτυχία σε όλους

ΥΓ: Σε περίπτωση που δεν βγώ θα υπάρξει σημαντική βοήθεια από μέρους μου όποιος και να είναι στο τιμόνι της εθνικής

This Post:
00
136166.17 in reply to 136166.2
Date: 3/25/2010 4:56:33 PM
Overall Posts Rated:
136136
Ονομάζομαι Δημήτρης, και το όνομα που χρησιμοποιώ στο παιχνίδι είναι Pikaso.
Είμαι 32, ζω μόνιμα στο Λονδίνο (πλέον) και είμαι στο παιχνίδι 5 σεζόν τώρα και γουστάρω το παιχνίδι,κύριος την δημιουργία μιας πιο active ελληνικής κοινότητας
Τι εννοώ με αυτό; Το forum, την επικοινωνία, την παρέα, το να περνάμε καλά. Είναι παιχνίδι άλλωστε, σκοπός είναι η χαλάρωση, η πώρωση, η διασκέδαση και όχι οι καυγάδες και οι τσακωμοί.
Μέσω του παιχνιδιού γνωρίστηκα με παρα πολλά παιδιά, και με αρκετά από αυτά θεωρώ τον εαυτό μου φίλο, μοιράζουμε απόψεις, κάνουμε χαβαλέ, πειραζόμαστε και κύριος ξαναλέω γουστάρουμε να είμαστε στο παιχνίδι.
Ένα από τα παιδιά που γνώρισα είναι και ο Καβαλα44 ο προηγούμενος προπονητής τις Εθνικής, και έχοντας συχνή επικοινωνία με τον Γιάννη, έμαθα τι χρειάζεται η μικρή εθνική. 
Και εξηγώ.
Under21
Η μικρή εθνική έχει ως κύριο στόχο την ανάπτυξη παιχτών για την μεγάλη εθνική, οποτε πρώτος στόχος δεν είναι οι νίκες αλλα οι δημιουργία super παιχτών ώστε να μπορούν να πάνε στην μεγάλη εθνική μόλις είναι έτοιμοι. Παράλληλα, θεωρώ πολύ σημαντικό πως αυτοί οι παίχτες να είναι τόσο καλοί, ώστε να βοηθάνε τις δικες τους ομάδες. Τι να το κάνει άλλωστε ένας χρηστης ένα παιχταρά αν δεν κερδίζει η ομάδα του.
Οποτε αρχικός στόχος για την U21 εθνική είναι η δημιουργία παιχτών που θα μπορούν να πάνε μεγάλη εθνική αλλα να είναι αστερια στην ομάδα τους ώστε να κερδίζουν οι χρηστες που τους προπονούν
Ο Καβαλα44 που υποσχέθηκε να είναι διπλα μου και το team που έχει είδη φτιάξει στην εθνική ομάδα, μένει αυτούσιο ως έχει, μιας και έχει κάνει τρομερή δουλειά είδη σε όλα τα επίπεδα. Και στο οργανωτικό αλλα και στο αγωνιστικό. Η δουλειά στην εθνική θα συνεχίζει να χωρίζεται σε 2 μέρη
Οργανωτικό
Αυτό το κομμάτι είναι το πιο δύσκολο, μιας και αναφέρεται στην δημιουργία και ανάπτυξη παιχτών, την συχνή επικοινωνία με τους χρηστες και κύριος συνεχές τρέξιμο και πολύ χρόνο ώστε να είμαστε οργανωμένοι και να δυναμώσουμε παίχτες όπως επίσης να βρούμε καινούρια ταλέντα και να "πείσουμε" τους χρηστες τους να τα αξιοποιήσουν, για το συμφέρον τις δικης τους ομάδας αλλα και τις εθνικής.
Αγωνιστικό
Αυτό το κομμάτι έχει να κάνει με τους άγώνες τις εθνικής, και το ποσο καλοί και δυνατοί θα εμφανιστούμε. Εδώ χρειάζονται οι τεχνικές γνώσεις του καλού προπονητή και σε αυτό το κομμάτι υπάρχει είδη ομάδα που ασχολείται με scouting, αλλα το πιο σημαντικό ξέρω πως έχω διπλα μου μια ομάδα από 5 άτομα που έχουν τις γνώσεις και περισσότερες σεζόν από μένα στο παιχνίδι, ώστε να στηριχτώ και σε αυτούς για τους άγονες τις ομάδας.
Το άλλο κομμάτι...
Εδώ μιλάμε πλέον για εσάς. Η εθνική σίγουρα είναι υπόθεση όλον και απλά οποιος κερδίσει τις εκλογές είναι αυτός που είναι μπροστά, που παίρνει αποφάσεις και που κρίνεται. Αλλα το πιο σημαντικό είναι η μικρή εθνική να δώσει την δυνατότητα σε όλους να έχουν ένα επιπλέον κίνητρο να επικοινωνήσουν, να μάθουν, να φτιάξουν ακόμα καλύτερη ομάδα μέσο αξιοποίησης ταλέντων και σωστής προπόνησης, ώστε να δυναμώσουν και αυτοί και να κερδίσουν.
Δεν θα ζητήσω ποτε και από κανέναν, να θυσιάσει την ομάδα του, ώστε να φτιάξει έναν παίχτη για την Εθνική. Ποιος ο λόγος; Πρωταρχικός σκοπός του κάθε παίχτη είναι η δικη του ομάδα,και αυτό θα είναι στο μυαλό μου όταν μιλάμε και προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν παίχτη, να γίνει καλύτερος ώστε να βοηθήσει πρώτα την ομάδα του και έπειτα την εθνική.
Είμαι logged in στο παιχνίδι κάθε μέρα, οποτε έχω χρόνο να ασχοληθώ, και να τρέχω, έχω όρεξη για σκληρή δουλειά και είμαι έτοιμος να ακούσω απόψεις και άλλες γνώμες ώστε να πετύχουμε.
Δεν ζητάω υπομονή και ούτε ζητάω να με κρίνετε την δεύτερη σεζόν, μιας και έχω γνώση τις ευθύνης που θέλω να αναλάβω, ξέρω τι πρέπει να κάνω, με ποιον τρόπο να το πετύχουμε και πως να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για την εθνική μας αλλα και για τις ομάδες μας. Ας προχωρήσουμε μαζί να φτιάξουμε μια δυνατή U21 ομάδα, να έχουμε μεγαλύτερη επικοινωνία και να συνεχίσουμε να περνάμε καλά και να κάνουμε την εθνική μας κομμάτι όλων μας.

Aris kai den eimai kala
Message deleted