BuzzerBeater Forums

Hellas - V.1 > Δελτία Τύπου για τους "Bluzzers"

Δελτία Τύπου για τους "Bluzzers"

Set priority
Show messages by
This Post:
00
155900.9 in reply to 155900.8
Date: 9/28/2010 9:20:43 PM
Overall Posts Rated:
4444
....

Στην συνεχεια είχαμε την τυπική "ανάκριση" με τον προπονητή:

<<E:Και πάλι συγχαρητήρια.Για ακόμα μια φορα δείξατε το αβανταζ που έχετε στον φετινό όμιλο.Ούτε αυτή η ομάδα μπόρεσε να σας κερδίσει,πράγμα αξιοθαύμαστο.Ο αντίπαλος έπαιξε με ζώνη,κάτι το οποιο σίγουρα σας επηρέασε.

A:Ξέραμε εκ των προτέρων ότι θα παίξουν ζώνη.Όλοι έχουν καταλάβει το παιχνίδι μας.Επενδύσαμε στην ρακέτα.Δεν θέλει κάποιο χάρισμα για να το καταλάβεις.Όμως οι ψηλοί μπορούν να πάνε μια θέση πίσω.Δηλαδή το 5 να γίνει ελαφρύ 4 και το 4 να γίνει ψιλό τριάρι.Έτσι όταν βλέπαμε την άμυνα να κλείνει τον διάδρομο και με την μπάλα σε ψιλό παίχτη δεν διστάζαμε για το σουτ.Όμως δεν φοβηθήκαμε την διείσδυση.Σήμερα δώσαμε ένα παιχνίδι τακτικής και θεάματος.

E:Πως είδατε την αντίπαλη ομάδα,και τι πιστεύετε ότι θα γίνει στο επόμενο αγώνα στο γήπεδο τους?

A:Οι Vromiloi δείξαν σε όλη την season ότι έχουν καλή ομάδα.Στο γήπεδο όμως άλλο είδα αυτή την φορα.Οι παίχτες μετά το πρώτο μισό,ήταν κουρασμένοι ταλαιπωρημένοι,σαν να μην μπορούν να ανταπεξέλθουν.Από το πρώτο λεπτό της τρίτη περιόδου και μετά δεν είχαμε αντίπαλο.Δεν είχαν όρεξη.Αυτό δείξανε.
Στον επόμενο αγώνα θα προσπαθήσουμε να τελειώσουμε αυτό που αρχίσαμε.Είμαστε μόλις ένα παιχνίδι από το να καταφέρουμε τον στόχο μας.

E:Καλή επιτυχία λοιπόν,ελπίζω να έχουμε την ευκαιρία να ξανά μιλήσουμε.

A:Οποτε θέλεις.Ευχαριστούμε.>>

Κορυφαίος για τους Βρομύλους ήταν ο Lusseau με 21 πόντους,έχοντας βεβαια και 7 λάθη.

Ο επόμενος αγώνας είναι το σάββατο 2/10 στο Thalamos Aeriwn Stadium.Για να δούμε.Θα γίνουν οι νέοι πρωταθλητές V1 οι bluzzer και θα ανεβούν στην IV ή θα μπορέσουν οι Βρομύλοι να ανασυγκροτηθούν και να δείξουν ότι μπορούν να διεκδικήσουν τον τίτλο.Αναμένουμε να έχουμε και πάλι πολύ θέαμα.

This Post:
00
155900.10 in reply to 155900.9
Date: 9/29/2010 11:14:28 AM
Overall Posts Rated:
4444
Εν όψη της ξεκούρασης των P.Ο μέχρι τον επόμενο αγώνα που είναι το σάββατο μπορέσαμε να αποσπάσουμε μια άκρως αναλυτική συνέντευξη από τον Αστέρα των Bluzzers,Βαλαούρα.

Ο μικρός και πολλά υποσχόμενος παίχτης που επιλέχθηκε ένατος στην season 11 από τους Bluzzers,έχει κερδίσει μια θέση ως βασικός,με αρκετό χρόνο συμμετοχής και με τον προπονητή να του δίνει ευθύνες παρα την απειρία του.
Καταφέραμε να μιλήσουμε με τον Οιδίποδα και είπαμε τα εξής
<<E:Καλησπέρα και ευχαριστούμε πολύ.Πως νιώθεις που από την ακαδημί μέσα στον δεύτερο χρόνο βρέθηκες να κατακτάς πρωτάθλημα με την ομάδα σου?

A:Καλησπέρα.Την περίοδο των draft ήμουν απαισιόδοξος.Ήθελα να δω σε πια ομάδα θα υπογράψω.Όλοι μου λέγαν ότι έχω ταλέντο και προοπτικές ανάπτυξης.Οποτε δεν ανησυχούσα.Έλεγα στον εαυτό μου ότι και σε μια καλή ομάδα να μην πας,το ταλέντο θα φανεί μέχρι να σε ζητήσει μια μεγάλη ομάδα.Αυτά βεβαια δεν τα πίστευα ούτε ο ίδιος(γελάκι).Υπέγραψα στους Bluzzers τελικά.Μέτρια ομάδα εκείνη την εποχή,και ήταν σε περίοδο μεταβατικότητας.Άλλαζαν πολλά πράγματα.Τεχνικό team,παίχτες,γήπεδο...όλα.Δεν περίμενα να φτάσουμε εδώ σε τόσο μικρό χρονικό διάστημα.

E:Από τον δεύτερο χρόνο κιόλας είχες βασικές αρμοδιότητες στην ομάδα,διακρίσεις,πολύ καλές επιδόσεις,2 τραυματισμούς,αγωνίζεσαι στα play off και όπως όλα δείχνουν από του χρόνου θα παίζεις IV.Πως θα χαρακτήριζες αυτή την season?

A:Γεμάτη θα έλεγα και ταυτόχρονα,season εμπειρίας.Από το τίποτα βρέθηκα βασικός σε ομάδα που θα κατακτήσει το πρωτάθλημα.Από το τίποτα βρέθηκα στο All Star.Έχω 5 double double,έχω σκοράρει 34 πόντους σε ένα παιχνίδι έχω μάθει να διαβάζω καλύτερα το παιχνίδι και έχω βελτιωθεί σχεδόν σε όλα.

E:Τι πιστεύεις ότι πρέπει να φτιάξεις ακόμα?

A:Τις ελεύθερες βολές μου.Για 2αρι οι βολές μου είναι πολύ κακές,αν και έχω ικανοποιητικό σουτ περιφέρειας στις βολές δεν έχω την ανάλογη ικανότητα.Είναι όμως κάτι που δουλεύουμε με την ομάδα καθώς πολλές φορες το match κρίνετε στις βολές.

E:Ποιος πιστεύεις ότι είναι ο πολυτιμότερος παίχτης της ομάδας φέτος?Θα έβαζες τον εαυτό σου σε αυτή την θέση?

A:Όχι,υπάρχουν πολλοί καλύτεροι παίχτες από εμενα στην ομάδα,ειδικά στην ρακέτα.Είμαστε ομάδα που βασίζεται σε αυτό το στοιχειο με αποτέλεσμα η δουλειά να γίνετε από τους ψηλούς.Εγώ κάνω απλά αυτό που πρέπει.Σουτ σε αρκετές φάσεις που δεν μπορούμε να λειτουργήσουμε εντός και τροφοδοτήσει μέσα.Ο καλύτερος είναι ο Dupuch πιστεύω και ο Zuster.Απίθανοι παίχτες και οι δυο.Ο ένας είναι παίχτης εμπειρίας και ο άλλος είναι νέος που το αίμα του βράζει.Μαζί είναι το πιο δυνατό δίδυμο 4-5 στην V1.Και αν με βρίσκουνε οι φίλαθλοι υπερβολικό μπορούν να κοιτάξουν τα αποτελέσματα.

E:Ποια είναι η άποψη σου για τον συμπαίκτη σου στην θέση 3?

A:Η καλύτερη.Ο Remberto είναι έμπειρος παίχτης,με καθοδηγεί μου δίνει συμβουλές.Θα έλεγα ότι με ενθαρρύνει και μου δίνει δύναμη.Πολύ καλός σουτέρ,που δεν θα φοβηθεί να πάρει το σουτ,για αυτό ίσως καμια φορα τα ποσοστά του είναι χαμηλότερα από αυτό που μπορεί.Ψύχραιμος στις βολές,σε αντίθεση με εμενα.Όσο καιρό ήμουν εκτος λόγο του τραυματισμού μου ήταν άψογος και έκανε σπουδαία δουλειά.

E:Και κάτι τελευταίο.Ποια είναι η αγαπημένη σου στιγμή της season,μαζί και τον Play off?

A:Δύσκολο.Η μια πάντως ήταν το "τρελό" τρίποντο του Hasene με τους βρομύλους.Δεν έχω λόγια.Και μια ακόμα πάλι από τον ίδιο παίχτη.Πήγα να κάνω μια διείσδυση και κλείστηκα έπρεπε να πετάξω την μπάλα σε κάποιον παίχτη αμέσως να πάρει το σουτ,την έδωσα στον Hasene και πήρε το σουτ από τα 8 μετρα.Και μπήκε μάλιστα άγγιχτο.Απίστευτος παίχτης.

E:Ευχαριστούμε πολύ για τον χρόνο σου,και σου ευχόμαστε τα καλύτερα για την καριέρα σου.

A:Και εγώ ευχαριστώ για την ευκαιρία>>

Αυτά ειπώθηκαν στην συνέντευξη.Σε λίγες μέρες ακολουθεί συνέντευξη από άλλον μεγάλο παίχτη της ομάδας,που τον φυλάμε για έκπληξη.

Last edited by Waxmaster at 9/30/2010 6:54:47 PM

This Post:
00
155900.11 in reply to 155900.10
Date: 10/5/2010 12:25:16 PM
Overall Posts Rated:
4444
<<Οι οπαδοί είναι τρελοί>>.Αυτό δήλωσε ο προπονητής των Bluzzers.Ο λόγος?
10 λεπτά πριν τελειώσει το παιχνίδι με την διαφορά να είναι στο +16 οι οπαδοί ήταν σίγουροι πως είναι πρωταθλητές 2010 στην κατηγορια V1.Και αυτό έγινε.
Με τους Vromilous να είναι είναι ανήμποροι να μειώσουν την διαφορα και με τους Bluzzers παρα τις δυσκολίες που συνάντησαν να έχουν ένα πολύ καλο τέταρτο 12λεπτο,κατάφεραν να γίνουν οι αναμφισβήτητοι πρωταθλητές.Το τελευταίο ακροβατικό καλάθι του Kolonko ήταν το κερασάκι στην τούρτα κλείνοντας το score στο 101 - 78.

Με το που ακούστηκε το Buzzer οι παίχτες από τον πάγκο και το τεχνικό team ξεχύθηκε στο parke.Πανηγύριζαν σαν τρελοί το πρωτάθλημα και την άνοδο.Οι κόποι,οι θυσίες,η ταλαιπωρία,τα έξοδα,η προσπάθεια και το όραμα της ομάδα απέδωσε καρπούς.

Μετά το mini γλέντι που επικράτησε στην έδρα των αντιπαλων,μπορέσαμε και μιλήσαμε με τον προπονητή των πρωταθλητών.

<<E:Συγχαρητήρια για την σπουδαία νίκη σας.Πως περιμένατε σήμερα τον αντίπαλο?

A:Σίγουρα δεν περιμέναμε κάτι τέτοιο.Μας έπιασε απροετοίμαστους.Η ζώνη που δοκιμάσαμε την προηγουμενη φορα ήταν εντελώς άχρηστη και έτσι στο τέλος της πρώτης περιόδου βρισκόμασταν πίσω στο score.Όμως μετά μπήκαμε προετοιμασμένοι στο γήπεδο.Έχουμε σπουδαίους περιφερειακούς,με εμπειρία σε τέτοιες καταστάσεις.Πίεση σε όλη την περιφέρεια με κλειστή ρακέτα,τρέχαμε πίσω από την μπάλα,με αποτέλεσμα να τους αναγκάζαμε να προβούν σε λάθη.Και όπως είναι γνωστό "Η καλή άμυνα είναι το κλειδί της σωστής επίθεσης".

Ε:Ποια είναι τα σχέδια σας αυτή την στιγμή?

A:Πρώτα από όλα σκεφτόμαστε την ξεκούραση,αυτό δεν σημαίνει ότι θα επιτρέψουμε να..."κρεμάσουμε κοιλια".Την Πέμπτη έχουμε φιλικό με τους Tsouik όπου μετά το τέλος του αγώνα θα γίνει η απονομή.Οι οπαδοί είναι προσκεκλημένοι να έρθουν για να αποθανατίσουν αυτή την σπουδαία στιγμή.Θα κανονίσουμε μερικά ακόμα φιλικά,μέχρι τα draft ώστε να δούμε ποίες είναι οι ανάγκες για να είμαστε έτοιμοι για την νέα season στην IV πλέον.

E:Τι έχετε να πείτε για την κατάσταση που επικρατούσε στο γήπεδο?

A:Οι οπαδοί είναι τρελοί.Ήταν η μειονότητα στο γήπεδο,αλλα ήταν οι μοναδικοί που ακουγόντουσαν.Έπρεπε να φωνάζω για να ακούνε οι παίχτες μου μερικές φορες.>>


Αυτά τα λίγα ήθελε να δηλώσει ο προπονητής εμφανώς ευχαριστημένος και χαρούμενος για την τεραστια niki της ομάδας του.

MVP του αγώνα αναδείχτηκε ο Dupuch.Όχι μονο πέτυχε 18 πόντους αλλα είχε και ισάριθμα rebounds(6 επιθετικά 12 αμυντικά),μοίρασε 3 stops,είχε ένα κλέψιμο,4-4 βολές και 53% στα εντός πεδίας.
Εξίσου σημαντικός ήταν και ο Hasene ο οποίος και αυτός ήταν πραγματικά παντού μέσα στο γήπεδο.17 πόντοι και 7 assist όσο αφορά την επίθεση και στον τομέα της άμυνα είχε κλείσει όλη την περιφέρεια μονος του με αποτέλεσμα τα 4 κλεψίματα.

Για τους βρομύλους οι παίχτες που κάναν την διαφορα ήταν οι Lusseau με 26 πόντους με 6/8 τρίποντα και ο Γιαννακάκος με 20 πόντους και 20 rebound,ωστόσο μονοι τους δεν μπόρεσαν να καλύψουν την κούραση και την μη-συνεργασία που είχαν σαν σύνολο.

Το ερώτημα είναι αν θα καταφέρουν να ανταπεξέλθουν στις δυσκολίες της IV.