BuzzerBeater Forums

Hellas - I.1 > Πρωταγωνιστες της χρονιας(σεζον 13)

Πρωταγωνιστες της χρονιας(σεζον 13)

Set priority
Show messages by
This Post:
00
157561.10 in reply to 157561.9
Date: 9/22/2010 6:16:17 PM
AO Kentavros Dafnis
A1
Overall Posts Rated:
1818
Καλύτερο ρόστερ:
Η ομάδα του johny13

Καλύτερος προπονητής:
Πιστεύω ότι ο Μυκονιάτης αξίζει τουλάχιστον μια ψήφο

Πολυτιμότερος παίχτης:
Θα μεγαλώσει κι άλλο το fan club του Chociesław Napierski;

Παίχτης κλειδί:
Το βραβείο πάει για άλλη μια φορά στον Μενεγάκη (ας είναι καλά το βύσμα)

This Post:
00
157561.11 in reply to 157561.10
Date: 9/23/2010 2:34:53 AM
voutirostopsomimou
III.1
Overall Posts Rated:
6060
Καλύτερο ρόστερ: Ασυγκράτητος. Εχει τη δυνατότητα πλέον των επιλογών χωρίς πολύ άγχος και βελτιώνει συνεχώς την ομάδα του. Αναλογικά βέβαια, με τις κατατάξεις και τα οικονομικά δεδομένα, αλλά και τις ηλικίες, θα έδινα έναν δεύτερο ψήφο στον Ροτόντο

Καλύτερος προπονητής: Για μένα μακράν ο καλύτερος είναι ο Εκτορ Ραούλ Κούπερ! Εκανε τον Αρη φέτος να μοιάζει Μπαρτσελόνα. Ειδικά στο παιχνίδι με τον Ολυμπιακό Μπου Σου, ο σκώληξ με έκανε να πιστέψω ότι θα βγω αληθινός για μια μεγάλη έκπληξη των πλέυ ουφ...

Πολυτιμότερος παίχτης:
Ποιος Chociesław Napierski... Ο Μανταλενάκης του κολλητού ήταν όλο το πρωτάθλημα... :-)))

Παίχτης κλειδί:
Γενικώς, Ο Μαντζιος. ξεκλειδώνει μόνος του μέχρι και παραμονή στην κατηγορία.
Οσον αφορά στην ομάδα μου ο Grouls

Last edited by Rantanplan at 9/23/2010 2:50:27 AM

This Post:
00
157561.12 in reply to 157561.11
Date: 9/23/2010 11:49:11 AM
Overall Posts Rated:
66
Ρόστερ: Εγώ προτείνω να σταματήσουμε να ψηφίζουμε για την εν λόγω κατηγορία, δε νομίζω ότι έχει αξία ύπαρξης.. Hellas A(sigratitos)1.

Προπονητής: Διπλωματία κετς.. Συν ότι θέλω να παρουσιάσω κάτι από βρ. Ωρίων.. Έχουμε και λέμε: 4 υποψήφιοι.. 1)Ασυγκράτητος, 2)Ροτοντίδης, 3)Μεσοχωρομυκονιάτης, 4)Βουτυροχάνουμο. Οι λόγοι προφανείς και αναλύθηκαν εκτενώς από τους προλαλήσαντες. Θα ήθελα να ψηφίσω μετά το Σαββάτο, αλλά δέχομαι απειλές να ψηφίσω άμεσα.. Τζόνυ ψηφίζω.. Μιλάμε για τον καλύτερο, όχι τον πιο βελτιωμένο ή τον πιο..όμορφο :)) Και βάση της σιχαμερής πλέον μονοτονίας που έχει επιβάλει στην Α1, εγώ λέω Τζόνυ.

Παίκτης: Για να λέτε όλοι Ναπιερσκυ κάτι παραπάνω θα ξέρετε.. Άλλωστε μου φέρθηκε ευγενικά προχτές οπότε οφείλω και γω να τον τιμήσω..

Κλειδί: Θα πω Ακουινιτς και ας κράξουν μερικοί επιτήδειοι που δεν τον πιστεύουν.. :) Είναι όλη μου η αμυνα και επιθετικά πλέον την παλεύει χαλαρά.. MVP (αν και δεν ρωτήθηκα) Πορσέλι..

ΥΓ Εξαφανίστηκα για τους γνωστούς-άγνωστους λόγους :)
ΥΓ2 Δεν θα πάρεις κύπελλο ποτέ Αρειανέ (δις)..

Last edited by lAzaRo at 9/23/2010 11:51:15 AM

This Post:
00
157561.13 in reply to 157561.12
Date: 9/25/2010 2:06:03 PM
Overall Posts Rated:
7070
Roster: Asigratitos alla pou tha paei kapou tha ton piasoume.Proponitis tha po Peristeris mou arese poli i ananeosi pou ekane.Paremeine kai stin katigoria eukola kai tou xronou tha einai poli dinatos.Paiktis tha po ton musa tou bulls etsi gia na kano tin diafora exallou to palikari exei to kalitero rating stin hellas.Paiktis kleidi gia mena einai o mantzios.De xodepsa tzampa 6,6m tha ton proponiso opos exo sto nou mou kai tha einai toumpano.

This Post:
00
157561.15 in reply to 157561.14
Date: 9/26/2010 5:16:53 AM
Olympiacos B.C.
II.3
Overall Posts Rated:
3434
Καλυτερο ροστερ: Δεν χειαζεται ερωτημα, χωρις τον καλυτερο του παικτη παιρνει και παλι πρωταθλημα. Δεν υπαρχει αμφιβολια.

Καλυτερος προπονητης: Ο προπονητης του Αρη. Μεγαλη βελτιωση, τελικος κυπελλου και τρομερο στησιμα στα πλει οφ. Και να φανταστειτε οτι μεχρι 1 ωρα πριν τον αγωνα ειχα στις εντολες "πλει οφ κανονική". Δεν θα ηξερα απο που μου ηρθε.

Καλυτερος παικτης: Μοραν, εξηγησα στο αλλο φορουμ τους λογους.

Παικτης κλειδι: Δεν μπορω να ψηφισω γι αυτη την κατηγορια γιατι καθε προπονητης ξερει τους παικτες-κλειδια της ομαδας του, ειναι δυσκολο να τους αναγνωρισεις σε αλλες ομαδες. Παντως μπορουμε απο του χρονου να βαλουμε και κατηγορια value for money στην οποια να ψηφιζουμε παικτες που εχουν πολυ καλη αποδοση σε σχεση με το μισθο τους.

Advertisement