http://yfrog.com/2t54774009jTutaj jest dowód na to, że się jednak umówiłem z managerem ich selekcjonerem na TiE. Chciał nas wyruchać i to u nas w kraju. Nie udało mu się na szczęście i dobrze mu tak. Zastanawiam się czy nie dać tego linka też na forum selekcjonerów aby inni wiedzieli na przyszłość aby mu nie ufać:). Szczęśliwie się skończyło i oto chodzi. W pewnym momencie przegrywaliśmy i to z 8 punktami jak dobrze pamiętam a skończyło się bardzo pozytywnie.
Zbiórki skoczyły bo i RB jest trenowane przez zawodników. Nie którzy podkoszowi poprawili ten element, nie znacznie bo nie znacznie, zazwyczaj o 1 poziom ale już wygląda to lepiej niz było. To mnie bardzo cieszy. Szczególnie, że grał na pozycji PG Weszka który ma RB 1. Przez to, że on grał to Kordalewski siedział na rezerwie bo RB ma takie samo jak Marian. Nie chciałem aby dwóch z tak dużym niedorozwojem RB grało w pierwszej 5.
Teraz czeka nas przeprawa z Niemcami, będzie mega cięzko dlatego pokombinujemy troszkę;] Na czacie padło kilka pomysłów, można któryś zrealizować;]
Dokładniejsze podsumowanie meczu tradycyjnie po kolokwiach:P