χωρίς να έχω παρακολουθήσει τόσο πολύ όλα τα δρωμενα και χωρίς να έχω γνώση από την ιστορία της Α1 , των παικτών και των μανατζαραίων, παραθέτω τις ψήφους μου
καλυτερο ροστερ Martiou United
Πιστεύω ότι στην καλύτερη δυνατή κατάστασή της, η Εθνική Μαρτίου νικάει όποια ομάδα θέλει και το απέδειξε με την κατάκτηση της 1ης κούπας. Σημαντικό ρόλο στην ψήφο μου παίζει το γεγονός ότι η υπερομάδα αυτή απαρτίζεται σχεδόν αποκλειστικά από Έλληνες.
-καλυτερος προπονητης Αris - μυκονος
Πραγματοποιεί τον στόχο κάθε μάνατζερ. Παίκτες με μικρό μισθό που κάνουν θαύματα και τακτικές που ξεχαρβαλώνουν πολύ δυνατότερες ομάδες. Νιώθω περήφανος για τους Παλικαράδες μου που κατάφεραν να νικήσουν την ομάδα του Άρη
-πολυτιμοτερος παιχτης Gustavo Gallard
Δε θα πω κανένα τέρας που βάζει 20 πόντους και παίρνει 20 ριμπάουντ στην καθισιά του, γιατί αυτό δεν είναι δα και το πιο σπάνιο είδος παίκτη στο μπάζερ. Δε θα πω ούτε καν τον Αγγελικό που είναι κάτι παραπάνω από ένα τέρας. Θα ψήφιζα πλαίυ μακερ αλλά αν ο Pryzwecki μου είναι δεύτερος σε ασσίστ και κάπου στην δεκάδα σαν σκόρερ τότε σόρι αλλά δεν αξίζει την ψήφο μου παίκτης τέτοιας θέσης. Θα ψηφίσω το τριάρι της ομάδας έκπληξης για φέτος , του φίλου μου του GreenDevils , τον περίφημο Gallard, o οποίος διέπρεψε στην πιο δύσκολη θέση και επιθετικά και αμυντικά και έκανε τη διαφορά στην ομάδα του.
-αγαπημενος παιχτης της ομαδας σου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΤΣΟΥΡΕΛΑΚΗΣ
Τα λόγια περιττά, ο Αλέξανδρος ανέβασε την ομάδα τρένο στην Α1 - και μην βιαστεί κανείς να πει ότι δεν έπαιξε πολύ. Ήταν το γούρι της ομάδας, χωρίς αυτόν να τονώνει συμπαίκτες, να κρατάει το καλό κλίμα στην ομάδα και να υποδέχεται με τον πιο υποδειγματικό τρόπο κάθε νέο Παλικαρά η ομάδα ποτέ δε θα κατάφερνε να φτάσει ως εδώ. Μικρό συμβόλαιο (πάντα δεν είναι αυτό κριτήριο για το αν αξίζει την ψήφο του ο παίκτης???), παίζει με την ίδια δυσκολία γκουχ γκουχ, ευκολία σε όλες τις θέσεις και σαν μάνατζερ των Παλικαράδων μου ανακοινώνω από αυτό το βήμα ότι ο Αλέξανδρος θα συνεχίσει να προσφέρει στην ομάδα μας όσο ο ίδιος επιθυμεί. Αλέξανδρε Τσουρελάκη σ ευχαριστούμε