Παλιο thread αλλα για να μην ανοίγω άλλο προτιμησα να ποσταρω εδω.
Παιζω εδω και κανα χρονο bb και αυτό δεν είναι η πρώτη φορά που συμβαίνει.
(33652688)Έχω στα 2 πρώτα δωδεκάλεπτα απίστευτη ευστοχία, ποσοστά πολύ καλά και διπλάσια σχεδόν ριμπάουντ και στο 2ο ημίχρονο ως δια μαγείας χάνονται όλα τα σούτ και οι παίχτες είναι λες και τα έφτυσαν.Έχει όμως μόνο 6 παίχτες και εγώ 10 και εναλλάσονται. Σε οποιαδηποτε άλλη περίπτωση να το καταλάβω αλλα όταν ο αντίπαλος παίζει κοίτα μέσα και εγώ 2-3 και κίνηση ενώ αυτός είναι στο μαν το μαν τοτε κατι είναι περίεργο μου φαίνεται και όταν σαν σύνολο θεωρητικά σύμφωνα με το rating του παιχνιδιού είμαι λίγο καλύτερος.
Και όταν προσπαθώ να μπλοκάρω τον καλύτερό του παίχτη με τον καλύτερό μου αμυντικό. Αλλα φυσικά με ο προπονητής επιλέγει αυστηρά απο την λίστα, ο προπονητής επέλεξε να βάλει τον χειρότερο αμυντικό μου να παίξει εναντίων του για 19 λεπτά.
Δεν ειναι οτι δεν εμπιστεύομαι την μηχανή παιχνιδιού αλλα δεν μπορώ πραγματικά να καταλάβω πως έχασα. Μπορεί κάποιος πλζ να εξηγήσει τι θα μπορούσα να κάνω.
edit : Και κάτι τελευταίο. Πως γίνεται να μειώσω αυτά τα προσωπικά φάουλ που σε κάθε παιχνίδι έχω ενα πρόβλημα?
Last edited by viper151 at 4/23/2011 2:29:35 PM