Zar laza e Gari, eve eden primer, ako ne se znae od napred pobednikot, koga ke zavrsat glasanjata neka se poglednat rezultati, kolkava e razlikata pomegu prviot i vtoriot kandidat, znaci ako ne se znae od napred selektorot razlikava ke bide minimalna, a ne so 10 i poveke glasa razlika. Ako ne e taka, slobodno kazete deka nesto zboram bez vrska. Samo poglednete po nekoi drugi zemji, selektori ima i od poniskite ligi, a za vo nasava drzava, ne moze ni zbor da stane za selektor od poniska liga, osven od elitata, i tuka ako gresam slobodno kazete nesto. A za toa jas kolku timovi sum imal, toa ama u opste nikoj da ne go zanima, ako sakam ke napravam i 50 tima, ke si go teram keifot. A za selektor ne se ni zamaram da se kandidiram, bidejki ne ja razbiram igrava, i ako nekogas se razvie nekoj mladinec za vo reprezentacija od mojava skola, nema potreba ni da racunajte, bidejki ne ja razbiram igrava. I prekinete da mi kazuvate deka ne znam nisto od igrava, eve po ne znam koj pat javno kazuvam, deka nisto ne razbiram od igrava. A da ve koregiram, okolu vasite glupavi razgovori, toa ne mozete da mi zabranite, edinstveno da me banirate.