No see tänane mäng Taaniga oli alguses päris ehmatav. Et oli nigu väga tasavägine. Lõpus tuli 10-punnine võit. Nojah, kui ma vaatasin, et Taani pani agressiivsemalt, siis selline tulemus ka arusaadav. Aga väga veenvat esitust Eesti ikkagi ei teinud. Muidugi võib olla, et mu ootused on liiga üles krutitud, Taani pole ometi mingi külameeskond. Ainult 14. kohta maailmatabelis Eestist tagapool.
Edu Sloveenia vastu!
Muide, need on ka päris veenvalt esinenud. Millega üllatad?
Mulk,
alter ego
Tere.
Peaasi, et võit tuli. Sloveenia vastu ... no kaotama ikka ei lähe. :)
A sinna aega. Vaatab enne uued vormid ära, siis ründestrateegia ja kaitsetaktika.
Üks kuradi pilusilm on me koondises ülivajaliku tüübi ära rikkunud. Vorm praegu juba 6 peal ja saab jätkuvalt iga liigamäng 48 minutit.
Kas keegi suurte või noorte koondise varasematest juhtidest teab kosta, et kul koondisest lahti lasta mees, kes pole koondise eest ühtegi minutit mänginud, kas ka siis langeb koondise innustus 1 pügala võrra?
Ma laseks selle tüübi lahti, et manageri kuidagigi reageerima sundida. Meilidele (ka hiina tõlkele) ta ei vasta ja telefoninumbrit ei anna. :) Muidu sitsib mees koondises, mängida ei saa, aga mängija omanik hõõrub ikka käsi, sest mees on kondises ja nännimüügipappi tiksub ikkagi.
Mulk
Last edited by Mulk at 6/11/2012 2:55:37 PM