BuzzerBeater Forums

Hellas - III.10 > Σεζον 21

Σεζον 21

Set priority
Show messages by
From: Getho

This Post:
00
224539.9 in reply to 224539.8
Date: 9/1/2012 10:35:23 PM
Overall Posts Rated:
162162
Δια πυρός και σιδήρου κάναμε το 3 στα 3...
Ανεβασμένος μου φαίνεται ο Τιπτόνερς φέτος...

Κατα τα άλλα ο Στέλιος άκοπα δευτερος μεχρι τωρά καθώς είτε υποτιμάτε απο τους αντιπάλους του είτε τον παίζουν όλοι χαλαρά για να χτυπήσουν την ομάδα μου που ακολουθεί...
Οχι τίποτα αλλα του χω πει οτι είναι και δύσκολος ο όμιλος και θα με πάρει στο ψιλό... :Ρ

Ο Ισραηλινός που πήρε η Μπομπάυ είναι μεγάλη παιχτούρα και αξίζει καθε σεντ που παίρνει...
Καθαρά παίχτης ΙΙ κατηγορίας...
Καμια σχέση με τον μέτριο βιετναμέζο που πούλησε παραπάνω απο οσο αγόρασε αυτόν...

From: tsohas

This Post:
00
224539.10 in reply to 224539.9
Date: 9/2/2012 3:40:32 AM
Overall Posts Rated:
7474
ισως να ευνοηθηκε κι απ την ηλιθια ζωνη που επαιξα...αν και χθες ο λιθουανος με διελυσε...

Last edited by tsohas at 9/2/2012 3:42:36 AM

This Post:
00
224539.11 in reply to 224539.10
Date: 9/2/2012 5:47:52 AM
Overall Posts Rated:
162162
Δεν μιλάω για το ματς Τσόχα αλλα για τα σκιλ του παίχτη που έτυχε να δω...
Ενα απο τα πλεονεκτήματα του Μπομπάυ είναι οτι μπορεί να είναι ευελικτος...
Αλλωστε οπως εχω δηλώσει απο πέρυσι για μενα είναι το μεγάλο φαβορί για το πλεονεκτημα εδρας τουλάχιστον...

This Post:
00
224539.12 in reply to 224539.11
Date: 9/4/2012 7:26:17 PM
Overall Posts Rated:
162162
Και άλλη δυνατή σήμερα και άλλη νίκη για την ομάδα μου...

2 Δυνατές 2 κανονικές μέχρι στιγμής αλλα η ομάδα μας δεν νοιώθει...
Τρένο λέμε... :Ρ

Πλάκα πλάκα στην κανονική περίοδο εχω 16 σερι νικές!!!
Οταν αυτό συμβαίνει σημαίνει οτι πλησιάζει η ωρα μου...

Το πρόβλημα μάλλον είναι ο Παο Αθενς που ακολουθεί στο πρόγραμμα και έχει ρόστερ ΙV κατηγορίας...

John#13 αν με λαμβάνεις σου στηνω ομάδα (εσωτερική-εξωτερικη οτι γουστάρεις) με 200χιλ μισθούς που να κεντάει...

Τι να κάνω παίδες πρέπει να κοιτάξω και εγω το συμφέρον μου, πόσες δυνατές να αντέξω ακόμα φέτος? :Ρ

Πάντως πρέπει να είναι κάπως στενάχωρο κατεβαίνεις δυνατά να κερδίσεις τον αντίπαλο και να χάνεις με 24 πόντους...Κρίμα ρε παιδί μου τόσος ενθουσιασμός να χάνεται έτσι...:Ρ

Πάντως ο Κ.τ.π. με 0-4 είναι για μενα είναι η αρνητική εκπληξη του πρωταθλήματος μέχρι στιγμής...

Απο την άλλη ο Στέλιος με τον Φόλερ είναι υπερπλήρης πλέον και χωρίς κύπελο χτυπάει τα μάτς αλύπητα...
Στέλιο περιμένω τιτανομαχία την άλλη Τρίτη...
Θα μας δείξουν και τα κανάλια ρε... :Ρ

Καλή συνέχεια σε οσους συνεχίζουν στο κύπελο... :(

From: stelaios

This Post:
00
224539.13 in reply to 224539.12
Date: 9/5/2012 7:07:36 AM
Overall Posts Rated:
10001000
Και άλλη δυνατή σήμερα και άλλη νίκη για την ομάδα μου...

έλα ρε!

πφφφφ

τα ίδια είχα πάθει πρόπερσι, αλλά αφενός έφτασα κύπελλο στους 32, και αφετέρου δεν είχα σωστή χημεία στο ρόστερ με αποτέλεσμα να πνιγώ τελικά.

είσαι καταπληκτικός πάντως. σε ξέρω από πριν παίξουμε στο κύπελλο και σε βλέπω και φέτος καλύτερα.

Στέλιο περιμένω τιτανομαχία την άλλη Τρίτη...
Θα μας δείξουν και τα κανάλια ρε... :Ρ

έχεις έδρα, έχεις καλύτερη ομάδα νομίζω, με νίκησες στο ιδιωτικό για πλάκα πρόσφατα, με καταστάσεις είμαι επίφοβος σε κάποια γρανάζια (απέναντι σου δεν υπάρχουν περιθώρια δλδ), κτλ

χαρά μου να παίξω αντίπαλος σου και ας χάσω. αλλά θα το παλέψω όσο μπορώ.

καλή συνέχεια να έχουμε και βασικά καλά να περνάμε εδώ και να ξεχνιόμαστε. αυτό έχει σημασία.

From: ktlp
This Post:
00
224539.14 in reply to 224539.13
Date: 9/9/2012 5:51:32 AM
ktlp panathinaikos
III.7
Overall Posts Rated:
3232
Αντε παιδια κοιμομαστε ακομα ? Το forum κοιμηθηκε σε 2 εβδομαδες 13 posts ?? Που ειναι τα pre-game,ta after game,οχι τιποτα αλλο η εισαγωγη μας προετοιμασε για αλλο επιπεδο συμετοχης αλλα δεν.Τsoxas where are you ? Παντος πρωτη φορα φετος δεν υπαρχει αδιαφιλονικητο φαβορι για να δουμε... Αυτα απο εμενα για φετος του χρονου παλι :Ρ

To: ktlp
This Post:
00
224539.15 in reply to 224539.14
Date: 9/9/2012 7:20:11 AM
Overall Posts Rated:
10001000
καλησπέρα,

να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω ούτε τα ονόματά σας και έτσι κόλλησα.

εγώ μέχρι τώρα, απέτυχα ήδη στον στόχο που λατρεύω, δλδ το κύπελλο. έφαγα μια δυνατούλα εκτός έδρας στον πρώτο γύρο από ομάδα ΙΙΙ κι ενώ είχα κενά ρόστερ και ηητήθηκα με 2 πόντους και αποχαιρέτησα το θεσμό.

κρατάω τα θετικά αναγκαστικά. με τις προπονήσεις που κάνω, τα 2 Ελληνάκια μου θα είναι σε όλες τις αποστολές των αγώνων πρωταθλήματος, πάντα ένας εκ των δύο βασικός, και κάποιες φορές και οι δύο τους.

με λίγα λόγια θα είμαι κάπως πιο ανταγωνιστικός σχετικά.

από κει και μετά έκανα κάποιες μεταγγραφούλες και για την ώρα νιώθω σχετικά καλά με τις τρύπες που έχω.
έδωσα εντολή και για μια επεκτασούλα στο γήπεδο που είχα σκοπό εξαρχής.
στο πρωτάθλημα δεν έχω παράπονο, αν και τα πολύ δύσκολα έρχονται σύντομα.

είχα την ατυχία να έχω ανταγωνιστή τον Γκέθο, και παίζω τηλεοπτικό στην έδρα του.
με λίγα λόγια κινδυνεύω σε 4 κατηγορίες στην έρευνα οπαδών να πατώσω από νωρίς και αυτό θα προκαλέσει μεγάλη οικονομική ζημιά.

αν κερδίσω, όλα καλά, αλλά είναι πάντα δύσκολο να νικήσεις τον Γιώργο και ειδικά στο σπίτι του.
μάλιστα πρόσφατα με νίκησε χαλαρά στο ιδιωτικό παίζουμε σπίτι μου!

μεγάλο παιχνίδι λοιπόν την Τρίτη που μας έρχεται και σίγουρα είμαι αουτσάιντερ.

γενικά σε εμάς τους κόκκινους έχει ξεχωρίσει ο Γιώργος ο Γκέθο και ο Τιπ. πολύ καλές ομάδες. από τους μπλε, η Βομβάυ σίγουρα ξεχωρίζει, αλλά χθες είχαμε ωραίες αναφορούλες μπορώ να πω από αρκετούς μάνατζερς.

σε κάθε περίπτωση για μένα Βομβάυ και Γκέθο είναι τα πρώτα φαβορί σήμερα για άνοδο.

This Post:
00
224539.16 in reply to 224539.15
Date: 9/9/2012 12:21:56 PM
Overall Posts Rated:
162162
Στέλιο τα παραλές και πας να μας φορτώσεις το αγχος του φαβορί :Ρ

Στο ιδιωτικό εχασες χωρίς Σιδηρόπουλο, Φόλερ οπότε τώρα θα γίνει άλλο ματς..

Με την ομάδα που εχω τώρα δύσκολα ανεβαίνω αν στο μελλον εχω όρεξη και κάνω κάποιες προσθήκες ακόμη ισως...

Επίσης αν χάσεις δεν θα ερθει η καταστροφή, μην ξεχνάς οτι έχεις ακόμα μπόνους ανόδου οπότε δεν θα επηρεαστεις πολύ ειτε θετικα είτε αρνητικά κατα την γνώμη μου..

@ κτπ : εχει ξεκίνησει η σεζον και μονο 3 είπαν μια καλησπέρα...
Εαν το 80% βαριέται η δε γουστάρει να χαραμήσει 10 δευτερα να πει μια καλησπέρα μην περιμένεις να δεις βελτίωση στο φόρουμ, και στην τελική γιατι να κάτσει να ασχοληθεί ο άλλος οταν επικρατει αυτη η κατάσταση ?
Ενας αλλος λόγος να φύγουμε μια ωρα αρχύτερα...

This Post:
00
224539.17 in reply to 224539.16
Date: 9/9/2012 12:56:22 PM
Overall Posts Rated:
10001000
Στέλιο τα παραλές και πας να μας φορτώσεις το αγχος του φαβορί :Ρ

άντε ρε!

χαχαχαχαχα

εσύ σχεδόν 5 πατήματα έχεις συγχρόνως!

και έχεις και άμυνες όταν εγώ δεν έχω επιθέσεις πάνω από δυνατός.

και παίζουμε και στην έδρα σου!!!

τι άλλος θες δλδ?

Με την ομάδα που εχω τώρα δύσκολα ανεβαίνω

άσε τα ψόφια! χαχαχαχα

Στο ιδιωτικό εχασες χωρίς Σιδηρόπουλο, Φόλερ οπότε τώρα θα γίνει άλλο ματς..

άλλο ματς σίγουρα. είναι και εκτός έδρας ετούτο!

χαχαχαχα

εγώ φυσικά και θα προσπαθήσω για νίκη, αλλά άμα φάω και καμιά 20άρα στο κεφάλι, δεν θα μου κάνει εντύπωση.

Επίσης αν χάσεις δεν θα ερθει η καταστροφή, μην ξεχνάς οτι έχεις ακόμα μπόνους ανόδου οπότε δεν θα επηρεαστεις πολύ ειτε θετικα είτε αρνητικά κατα την γνώμη μου..

οικονομικά δεν φτάνει από μόνη της η άνοδος για να βγάλω 4 αστέρια στην έρευνα με τίποτα.

αλλά γενικά, σιγά να μην χαλαστώ. θα συνεχίσω την προσπάθεια μου κανονικά. χαλάστηκα όταν είδα το πρόγραμμα!

χαχαχα

This Post:
00
224539.18 in reply to 224539.17
Date: 9/9/2012 2:47:16 PM
Overall Posts Rated:
162162
οικονομικά δεν φτάνει από μόνη της η άνοδος για να βγάλω 4 αστέρια στην έρευνα με τίποτα.

Ασχετο το ενα με το άλλο...

Και 0-6 να ειχες παλι θα εβγαζες παραπάνω απο τον μεσο ορο...

Εκτος αν πιστευεις οτι είσαι τοσο πάνω λογω της ερευνας οπαδων και οχι του μπόνους πραγμα που δεν ισχυει φυσικα σε καμια περίπτωση...

This Post:
00
224539.19 in reply to 224539.18
Date: 9/9/2012 5:44:34 PM
Overall Posts Rated:
10001000

Ασχετο το ενα με το άλλο...

Και 0-6 να ειχες παλι θα εβγαζες παραπάνω απο τον μεσο ορο...

Εκτος αν πιστευεις οτι είσαι τοσο πάνω λογω της ερευνας οπαδων και οχι του μπόνους πραγμα που δεν ισχυει φυσικα σε καμια περίπτωση...

κοίτα αυτό το μπόνους δεν το έχω πολυκαταλάβει είναι η αλήθεια.

χαχαχαχα

έχω 5 αστέρια στην κατηγορία για την περασμένη σεζόν. υπάρχει κάτι άλλο?

συνολικά τώρα, είμαι στα 4. αλλά κατασραφούν 2 κατηγορίες, θα αλλάξει αυτό, οπότε λογικά μιλάμε για 40,000 κάτω την εβδομάδα!

Advertisement