Eesti @ Slovensko 102:115 (20923)Do ME sme vstupili uspesne a porazili supera z Pobaltia. Videl som len prvu stvrtinu, v ktorej, ako sa neskor ukazalo, sme si vybudovali rozhodujuci naskok 11 bodov. Na zaklade toho priebehu som cakal rozdiel aspon 20 bodov, ale zvysne 3 stvrtiny boli velmi vyrovnane a dokazali sme tam ziskat len 2 body k dobru.
Super isiel podla ocakavanie pod kos, kde mal pri nasej nalade 5 celkom vysoku uspesnost strelby, ale podarilo sa nam ho prestrielat a prva vyhra je doma. Zaostali sme len na doskoku, celkovo sme lepsie strielali, mali sme lepsie TH a aj ostatne ukazovatele boli na nasej strane. Potesil ma vykon Bukszegiho, ktory podal konecne adekvatny vykon a takisto podal velmi pekny vykon aj Duba pri svojej premiere. Nesklamali ani dalsi novacikovia Kabasta s Bulakom, akurat druhy menovany si este bude musiet pockat na prve body v repre.
Prekvapenia v skupine neboli, aj ked takmer vyhral nas buduci super Wales na CT nad Islandom. Okrem toho zvladli svoje zapasy aj timy Litvy a Chorvatska. Kvoli zlemu skore spomedzi vitaznych timov budeme na 3. priecke v tabulke. O tyzden nas caka ako som spominal Wales (82. tim sveta), ktory je po CT.
Last edited by Psycho1_1_1 at 9/4/2012 5:11:54 AM