u21 és NT , jó kérdés, melyik fontosabb, hogy nézne az ki hogy elindulok az u 21-es választásokon és azt mondom hogy az NT fontosabb?
Sztem alapesetben MVP legenda potú játékosokat tekintve az NT kellene fontosabbnak lennie.
náluk 22év kor elejére nem szabad a 70ezer+ fizetést elérni legalábbis én igy gondolom, persze lehetnek extrém helyzetek.. amikor az alapskillek és a extra magasság nem összeegyeztethető. vagy épp a tulaj mindenképp el akarja érni a 17-es 2 pontos 21éves korában...
én már nagyon régen felvetettem talán először 5-6szezonnal ezelőtt hogy 2fajta taktikára kellene konkrétan keretet építeni..
egy gyp- és egy belső vagy külső taktika... most mivel fogy a létszám , ugy gondolom hogy ha marad ez a tendencia akkor muszájból is meg kell lépni ezt..
most az új meccsmotor már elvileg élt már az edzőmeccsek illetve a PL meccsek alatt megmondom őszintén hogy nagy változást én nem vettem észre..
de az biztos hogy most egy magas belső védelemmel és egy erős kinti támadással szinte az egész u21-es társadalmat meg lehetne akár egy olyan bd.vel akinek van egy 9-es kv 12-es bv és 14/12-es tempo/dt mellette egy min7-es passz és egy min 9-es lepattanó.
alapvetően ugy gondolom hogy ha nincs kihegyezve egy egy skill a játékosnál és nem száll el a fizetése attól még simán lehet NT játékos. mert oda meg ha külső támadás is a fő irány oda azért multis játékosok kellenek már.
Szabolcs Csiki:Mvp pot
Tempódobás: csodálatos (14) Dobótáv: nagyszerű (9)
Külső védekezés: csodálatos (14) Technika: kiemelkedő (10)
Labdavezetés: kiemelkedő (10) Passzolás: ragyogó (11)
2 pontos: gyenge (4) Belső védekezés: gyenge (4)
Lepattanózás: gyenge (4) Blokkolás: középszerű (5)
Erőnlét: középszerű (5) Büntető: pocsék (2)
ő nálam pattogtat, nem teljesen jó példa de talán a lényeg látható, odaért U21-re is bár nem volt húzóember, de ha kellett helytállt, jelenleg 30ezer körüli fizetése van igaz nem sok esélye van NT-re de még most is elötte van min 2lehetőség..
sztem: 1. dobótávot elkezdeni húzni 2-3szezonig és min 16-ig KV
2. 6-7ig felvinni a 2pontost támadótempóval (lassan 5-őt eléri) majd sok -sok passzt és KV-t adni