Παιδιά συγγνώμη που άφησα το φόρουμ μας φέτος αλλά είμαι 3η λυκείου και δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω, πόσο μάλλον να γράφω τα σεντόνια που έγραφα πέρυσι.
Σας άφησα σε καλά χέρια όμως... ο Κώστας, ο Βενιαμίν ανάμεσα στους μάνατζερ του ομίλου μας είναι ορεξάτος και γιατί να μην είναι άλλωστε το παιδί, οπότε επειδή δεν θέλω η προσπάθεια μου να σταματήσει έτσι θα σας παρακαλούσα να συμμετάσχετε στο φόρουμ λιγουλάκι και να γίνεται συζήτηση, ώστε όταν χαλαρώνω το βράδυ να μπαίνω να βλέπω τα νέα του παλιού ομίλου μου αν με το καλό ανέβω στην 3η κατηγορία.
Σχετικά με τα παραπάνω που πόσταρε ο Κώστας και μπράβο για την ωραία αυτή ανάλυση που έκανε, έχω να παρατηρήσω πως:
1)φέτος το πρωτάθλημα πήρε μια τρελή πορεία αφού αρχικά ξεκίνησε με 6 διεκδικητές( εγώ, ο συνονόματος ελ, ο Χολαργός, ο Βασίλης, το Ρέθυμνο και γνώμη μου λόγω μπάτζετ ο Νεαρ-Ηστ), κατέληξε με μόλις 4 διεκδικητές στο τέλος αφού ο Νήαρ-Ηστ και ο Νίκος παραιτήθηκαν ουσιαστικά από αυτό είτε δηλώνοντάς το ανοιχτά και ξεπουλώντας τη μισή ομάδα, Campeones, είτε απλά αυτοκτονώντας με κάποια αποτελέσματα που έκαναν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, Νήαρ-Ηστ.
2) νομίζω πως φέτος άνετα ο Χολαργός μπορούσε να μη νικήσει στον προημιτελικό των play-off της Τρίτης, με το ρόστερ που έχει, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου και για να πετύχω την άνοδο έβαλα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και ότι οικονομίες μάζευα 4 σεζόν, περίπου 1,3 εκατομμύρια(Humza Muhammad-->552.00$, Waldemar Sendal--> 358 900$, Χu Sang-->416 200$) τα ξόδεψα για να φτιάξω μια υπερομάδα και να ανεβώ χωρίς άγχος στην 3η κατηγορία οπότε πιστέψτε με με το υλικό που διαχειρίζομαι στην ομάδα μου δεν θέλει ικανότητες για να ανέβεις. Ουσιαστικά αγόρασα την άνοδο.
Υ.Γ. Αυτά τα ολίγα για τώρα θα ξαναγράψω αυτές τις εβδομάδες που πιθανότατα είναι οι τελευταίες μου στον όμιλο.
The enemy of good is...the better!