BuzzerBeater Forums

Hellas - IV.27 > ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

ΡΕΚΟΡ-ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΕΖΟΝ 28

Set priority
Show messages by
This Post:
22
260977.9 in reply to 260977.7
Date: 8/3/2014 10:45:46 AM
Overall Posts Rated:
4141
Συγχαρητηρια στον Νικο για την εξαιρετικη του τακτικη απεναντι μου,πραγματικα ηταν κατι που δεν περιμενα!!!Εφαρμοσε τετια αμυνα ετσι ωστε οτι επιθεση κ να επαιζα να ηταν καλλυμενος,πραγματικα ειναι ο μονος προπονητης που τα εχω βρει μπαστουνια τοσα χρονια στο πρωταθλημα!!!

This Post:
22
260977.10 in reply to 260977.9
Date: 9/10/2014 10:48:57 AM
Overall Posts Rated:
2525
Μια ανακεφαλαιωση για το πρωταθλημα εως τωρα...

Στους μπλε πρωταθλητες βγαινουν οι Τhe Beasts BC (πρεπει να κατεβει ο ιδιος ο θεος κατω για να χασουν το πρωταθλημα αφου ειναι στο +3 5 αγωνιστικες πριν το τελος)....Απτην αλλη στους κοκκινους με ιδιαιτερη ευκολια το Ρεθυμνο κερδισε και μαθηματικα πλεον το πρωταθλημα αφου επικρατησε με 107-89 απεναντι στους NEAR-EAST 3 ...αναμενομενοι οι πρωταθλητες,ωστοσο σε κανεναν ομιλο δεν εχει καθαρισει η 2η,3η και 4η θεση...χθες οι CAMPEONES777 ηττηθηκαν 90-100 εκτος εδρας απτους Warriors...για μενα οι φιλοξενουμενοι εχασαν λογω του μικρου τραυματισμου του σουπερσταρ Phuc Nguyên στα μεσα της 2ης περιοδου...ακομα απροβλεπτο το αποτελεσμα καθως και οι 3 ομαδες εχουν απο 2 ντερμπυ η καθεμια ακομα...στον αλλον ομιλο οι Ποτες θα παρουν την 2η θεση(παρολο που ειναι στο +1 δεν πιστευω πως κινδυνευουν) ενω η 3η θεση θα κριθει στο ντερμπυ NEAR-EAST 3 - Απελπισμενες Αθλητριες στις 20 του μηνος....οσον αφορα την 5η θεση,στον μπλε ομιλο καταφερα να κατακτησω την 5η θεση ενω στον αλλον ομιλο υπαρχει πολυ μικρα διαφορα απεναντι σε 5ο-6ο και θα κριθει στο αναμεταξυ τους ματς..στα πλει αουτ δεν θα χουμε καμια διαφορα οπως και στις τελευταιες θεσεις...ελπιζω να ταν καλο "αρθρο" για ξεμουδιασμα ρε παιδι μουυ...

Καλή συνέχεια σε όλους....

Last edited by KostasSterg at 9/10/2014 10:49:43 AM

This Post:
22
260977.11 in reply to 260977.10
Date: 9/11/2014 6:14:37 PM
Overall Posts Rated:
4141
Καλησπερα κατ αρχας!!!ΕΓω θεωρω γενικως πολυ δυσκολο να μην παρουν το πρωταθλημα αυτο τα τερατα,ειμαι σιγουρος πως στο τελος αυτοι θα πανυγυρισουν...Γι αυτο και πουλαω τον βασικο μου επιθετικο πλει μεικερ,δεν εχει νοημα να τον κραταω ενω εχω καταλαβει πως στο τελος με τον ενα η τον αλλο τροπο τα τερατα θα κερδισουν,θες με το πλεονεκτημα εδρας,θες με την ασφυκτικη τους αμυνα.Θεωρω(προβλεπω) πως το μεγαλο ματς θα ειναι ο ημιτελικος με τους Warriors που θεωρω πως θα ειναι στην 2η θεση.Οποιος παρει την νικη παει για ανοδο.Καλη συνεχεια σε ολους και αντε να γραφουμε σιγα σιγα,τελειωσανε οι διακοπες και επισημα :P!!!!

This Post:
00
260977.12 in reply to 260977.11
Date: 9/12/2014 8:46:44 AM
Overall Posts Rated:
2525
Ναι και επισημα τελιωσαν οι διακοπεςςς...αντε να παρουμε τα πανω μαςς!!! χαχαχα :Ρ
μαζι σου el ...συμφωνω με ολα οσα ειπες...του χρονου θα 'ναι ισορροπημενα τα πραγματα...δηλαδη του χρονου θα δουμε σφαγη για την ανοδο

This Post:
00
260977.13 in reply to 260977.5
Date: 9/12/2014 9:02:20 AM
Overall Posts Rated:
2525
Προγνωστικά

1.THRYLOS7 - Rethymno AGEAN 2
2.ΠΑΝΝΑΞΙΑΚΟΣ - ramaya santorini 1
3.The Beasts BC - Golden State Warriors 1
4.Holargos BC - Iraklis Blue Devils 1
5.NEAR EAST-3 - Iwnikos BC 1
6.tsaf tsouf - ΠΗΓΑΣΟΣ ΑΛΙΜΟΥ 2
7.CAMPEONES777 - P.A.O.B.C 1
8.Απελπισμενες Αθλητριες - POTES BC 2

Να καλωσορισουμε τον amartolos_84 ιδιοκτητη της ομαδας P.A.O.B.C.....*ΣΤΑ ΕΥΚΟΛΑ ΣΕ ΒΑΛΑΜΕ ΠΡΩΤΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΑΠΟ ΤΙ ΒΛΕΠΕΙΣ*

This Post:
00
260977.14 in reply to 260977.11
Date: 9/20/2014 11:21:37 AM
Iraklis Blue Devils
IV.6
Overall Posts Rated:
1616
Ετσι για να μην ξεχνιωμαστε

4 GSW - 7 IRA - = 1

7 TSA -5 THR - = 1

3 HOL -1 BBC - = 2

6 IWN -2 POT - = 2

4 AA -3 NEA - = 1

8 P.A -6 RAM - = 2

5 PAN -2 CAM - = 2

1 RE8 -8 PAL - = ? 1...ισως!!

Καλα παιχνιδια και καλη διασκεδαση.!!!!

This Post:
22
260977.15 in reply to 260977.6
Date: 10/1/2014 6:28:37 AM
Overall Posts Rated:
2525
Καλησπέρα σε όλους και Καλό μήνα...άλλη μια σεζόν φτάνει προς το τέλος...
μερικές όμαδες πετυχαν τους στοχους τους,αλλες δεν εχουν τελιωσει τις υποχρεωσεις τους κτλπ.
εγω προσωπικα θα μπορουσα να πω πως ο στόχος επιτευχθει(η 5η θεση δηλαδη)...
Λιγα λογια για τα πλει οφ και πλει αουτ τωρα:
ΠΡΟΗΜΗΤΕΛΙΚΑ:

1.CAMPEONES777 74-94 Golden State Warriors
Δεν θα λεγα πως ηταν μεγαλη εκπληξη αυτη η ηττα των Καμπεονες...εκαναν μεγαλη κοιλια στις τελευταιες αγωνιστικες και φυσικα συνεχιστηκε απεναντι στον Βασιλη...

2.Holargos BC 62-90 The Beasts B.C
Με ιδιαιτερη ευκολια οι πρωταθλητες του μπλε ομιλου πανε φουλ για τον τελικο του πρωταθληματος καθως πιστευω οτι δεν θα βρουν μεγαλη αντισταση στον επομενο αγωνα με τον Βασιλη(να προσθεσουμε πως τραυματιστηκε το βασικο Ποιντ Γκαρντ τον WARRIORS)

3.Απελπισμενες Αθλητριες 70-113 Rethymno AGEAN
Πολυ καλυτερη στο παρκε οι Κρητικοι και λογικο αφου εχουν πολυ μεγαλυτερο μπαατζετ απτις Αθλητριες..προσπαθησαν ομως πολυ και φυσικα αυτη ειναι η αρχη ενος λαμπρου μελλοντος

4.POTES BC 98-108 NEAR EAST-3
για αυτο το ματς δεν εχω πολλα σχολια...η αληθεια ειναι πως στην αρχη της χρονιας πιστευα πως οι ΠΟΤΕΣ θα φταναν μεχρι τον τελικο του κοκκινου ομιλου με το Ρεθυμνο...υπαρχουν και περιπτωσεις ομως που..τα φαινομενα απατουν!

ΠΛΕΙ-ΑΟΥΤ
1.Iraklis Blue Devils 99-37 markinio
No comments....νομιζω οτι ο Ηρακλης ειναι η ομαδα που θα εκρποσωπησει τον μπλε ομιλο στον τελικο των πλει αουτ...

2.tsaf tsouf 100-93 ramaya santorini
Οι σαντοριναιοι τα δωσαν ολα για τα νικη αλλα δεν τα καταφεραν...αφου ο στοχος τους δεν επιιτευχθει λογικο που εβαλαν πωλητηριο σε ολους τους βετερανους παικτες τους...

ΠΡΟΒΛΕΨΕΙΣ

Λοιπόν,ειπαμε πιστευω πως τα Τερατα θα ανεβουν ωστοσο:
The Beasts BC - Golden State Warriors -1-
Rethymno AGEAN - NEAR EAST 3 -1-
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΤΕΛΙΚΟ
The Beasts BC - Rethymno AGEAN..(AN TΑ ΤΕΡΑΤΑ ΔΕΝ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 3-0,ΠΙΣΤΕΥΩ ΠΩΣ ΘΑ ΚΕΡΔΙΣΟΥΝ 3-1 )

ΓΙΑ ΤΑ ΠΛΕΙ ΑΟΥΤ ΤΕΛΙΚΟ ΕΧΟΥΜΕ
Iraklis Blue Devils - tsaf tsouf -2-
ναι πιστευω πως οι Βετερανοι και τα ταλεντα του Ηρακλη,δεν μπορουν να κερδισουν την καλη ομαδα φετος των τσαφ τσουφ

ΒΡΑΒΕΙΑ:
Most Points Per Game:Skender Bjelogrlić(POTES BC) με 33,2
Most Rebounds Per Game:Rob Pacheco(tsaf tsouf) με 18,4
Μost Assists Per Game:Hermínio Abrunhosa(Rethymno AGEAN) με 7,6
Παίκτης με τα περισσότερα λεπτά στο παρκέ ανα παιχνίδι:Kostas Diogos(Rethymno AGEAN)(47.1 λεπτα)
Περισσοτερα 3ποντα(ευστοχα)ανα παιχνδι:Skender Bjelogrlić(POTES BC)(2.5)
Περισσοτερες ευστοχες βολες ανα παιχνιδι:Skender Bjelogrlić(POTES BC) με 5.5
Καλυτερη Αξιολογη ανα παιχνιδι:Mansoor Omar Haj-Hamdan(Holargos BC) ΜΕ 14.7
Προπονητης της Χρονιας:Nikos Manetos(The Beasts B.C)γιατι?
1.Αηττητο πρωταθλημα(22-0) και αν ανεβει κατηγορια με 3-0 θα χει συνολικα 27-0
2.Καλυτερη επιθεση με 2205 ποντους(100,2 ποντους ανα αγωνα)
3.Καλυτερη αμυνα με 1282 ποντους(!) (58,2 ποντους ανα αγωνα! )

Καλύτερη 5αδα:
Point Guard:Skender Bjelogrlić(POTES BC)
Shooting Guard:Máximo Palmás (NEAR EAST 3)
Small Forward:Mansoor Omar Haj-Hamdan(Holargos BC)
Power Forward:Rob Pacheco(tsaf tsouf)
Center:Phuc Nguyên(CAMPEONES777)

2η καλύτερη 5αδα:
Point Guard:Emil Westfal(The Beasts BC)
Shooting Guard:Michel Hautbois(tsaf tsouf)
Small Forward:Xu Sang(The Beasts BC)
Power Forward:Ezio Carollo(The Beasts BC)
Center:Fanis Giouzelidis(The Beasts BC)

Υ.Γ:Όσοι έχουν διαφορετική άποψη ή διαφωνείτε σε κάτι κτλπ. γράψτε το να αρχίσει να "ζωντανεύει" και πάλι το φορουμ μας....

This Post:
22
260977.16 in reply to 260977.15
Date: 10/2/2014 8:32:28 AM
Overall Posts Rated:
7070
Παιδιά συγγνώμη που άφησα το φόρουμ μας φέτος αλλά είμαι 3η λυκείου και δεν προλαβαίνω ούτε να κατουρήσω, πόσο μάλλον να γράφω τα σεντόνια που έγραφα πέρυσι.
Σας άφησα σε καλά χέρια όμως... ο Κώστας, ο Βενιαμίν ανάμεσα στους μάνατζερ του ομίλου μας είναι ορεξάτος και γιατί να μην είναι άλλωστε το παιδί, οπότε επειδή δεν θέλω η προσπάθεια μου να σταματήσει έτσι θα σας παρακαλούσα να συμμετάσχετε στο φόρουμ λιγουλάκι και να γίνεται συζήτηση, ώστε όταν χαλαρώνω το βράδυ να μπαίνω να βλέπω τα νέα του παλιού ομίλου μου αν με το καλό ανέβω στην 3η κατηγορία.

Σχετικά με τα παραπάνω που πόσταρε ο Κώστας και μπράβο για την ωραία αυτή ανάλυση που έκανε, έχω να παρατηρήσω πως:

1)φέτος το πρωτάθλημα πήρε μια τρελή πορεία αφού αρχικά ξεκίνησε με 6 διεκδικητές( εγώ, ο συνονόματος ελ, ο Χολαργός, ο Βασίλης, το Ρέθυμνο και γνώμη μου λόγω μπάτζετ ο Νεαρ-Ηστ), κατέληξε με μόλις 4 διεκδικητές στο τέλος αφού ο Νήαρ-Ηστ και ο Νίκος παραιτήθηκαν ουσιαστικά από αυτό είτε δηλώνοντάς το ανοιχτά και ξεπουλώντας τη μισή ομάδα, Campeones, είτε απλά αυτοκτονώντας με κάποια αποτελέσματα που έκαναν στη διάρκεια του πρωταθλήματος, Νήαρ-Ηστ.

2) νομίζω πως φέτος άνετα ο Χολαργός μπορούσε να μη νικήσει στον προημιτελικό των play-off της Τρίτης, με το ρόστερ που έχει, αλλά φέτος ήταν η χρονιά μου και για να πετύχω την άνοδο έβαλα πολύ βαθιά το χέρι στην τσέπη και ότι οικονομίες μάζευα 4 σεζόν, περίπου 1,3 εκατομμύρια(Humza Muhammad-->552.00$, Waldemar Sendal--> 358 900$, Χu Sang-->416 200$) τα ξόδεψα για να φτιάξω μια υπερομάδα και να ανεβώ χωρίς άγχος στην 3η κατηγορία οπότε πιστέψτε με με το υλικό που διαχειρίζομαι στην ομάδα μου δεν θέλει ικανότητες για να ανέβεις. Ουσιαστικά αγόρασα την άνοδο.

Υ.Γ. Αυτά τα ολίγα για τώρα θα ξαναγράψω αυτές τις εβδομάδες που πιθανότατα είναι οι τελευταίες μου στον όμιλο.

The enemy of good is...the better!
This Post:
22
260977.17 in reply to 260977.16
Date: 10/2/2014 1:18:28 PM
Overall Posts Rated:
4141
Γεια σας παιδια κ απο εμενα.Τα πλει οφ πηγαν ακριβως ετσι οπως τα περιμενα δλδ να αποκλειστω εγω απο τους Γκολντεν Στειτ και να παιξουν τελικο του ομιλου με τα τερατα τα οποια δε πιστευω οτι μπορουν να κοντραριστουν απο κανενα φετος,το δειχνουν και οι πολλες ηττες που εχουν κανει :P!!!Καλη συνεχεια ευχομαι στον Νικο στην 3η Εθνικη,ευχομαι να μονιμοποιηθει εκει και γιατι οχι ακομα ψηλοτερα!!!Εγω τελευταια δεν εμπαινα στα λαιβ λογω δουλειας και διαφορων αλλων πραγματων,γι αυτο και αφησα το θεμα ανοδος καπου στα μεσα της σεζον,αλλα απο την νεα σεζον προειδοποιω οτι ερχομαι δυνατα για την πρωτια,εχω καταλαβει τι χρειαζεται για να ανεβεις πλεον και θα προσπαθησω να το πετυχω φετος...Ευχομαι επισης να αναθερμανθει η συμμετοχη στο φορουμ για να τα λεμε!!!!Περιμενουμε το Σαββατο τους 2 ημιτελικους και ευχομαι και να τα πουμε στο λαιβ με ολους σας!!!

This Post:
22
260977.18 in reply to 260977.17
Date: 10/7/2014 3:18:16 PM
Overall Posts Rated:
2525
Καλησπέρα κόσμε!
Σήμερα είχαμε τον 1ο τελικό του πρωταθλήματος...φυσικά τα προγνωστικά είχαν δίκιο αφου τα Τέρατα επικρατησαν με 92-62
απεναντι στους Ρεθυμνιώτες...άνετη νίκη καθως ο Νίκος προβλεψε πολυ σωστα και τον ρυθμο και την επικεντρωση...ωστοσο τα βλεμματα στραφηκαν στον πιο ακριβοπληρωμενη παιχτη των τερατων..ναι ναι!Για τον Ινδό Σέντερ Humza Muhammad μιλαω! Ο σουπερσταρ των Τερατων ηρθε εναντι ποσου 552.000$ για αυτον ακρινως τον λογο..να ανεβασει κατηγορια τα Τερατα...καταπληκτικα στατιστικα για εναν παικτη οποιος πολλοι λεγαν οτι δεν εχει προσαρμοστει και δεν θα δωσει τα απαιτουμενα..ωστοσο εχοντας 11-14 σουτ εντος πεδιας(78% ευστοχια δηλαδη),εχοντας 2/2 βολες,μαζευοντας 18 ριμπαουντ(και μαλιστα 5 επιθετικα),μοιραζοντας 3 ασσιστ , κλεινοντας το φως σε παικτες του Ρεθυμνου 4 φορες(4 ταπες) και κανοντας μολις 1 λαθος σε 36 λεπτα παιχνιδιου,νομιζω πως δεν θα ξεχαστει ευκολα αυτο το ονομα...εκει που θελω να καταληξω ειναι οτι αξιζαν και με το παραπανω τα 552 χιλιαρικα...ισως να ειναι νωρις αλλα: ΚΑΛΗ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΗΝ 3η ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΝΙΚΟ

This Post:
00
260977.19 in reply to 260977.18
Date: 10/12/2014 3:17:59 PM
Overall Posts Rated:
4747
Συγχαρητήρια!!!!!
Τα κατάφερες περίφημα!!
Καλές επιτυχίες!
Θα μας λείψει εδώ πέρα!

Advertisement