Mam trochę inne wrażenia:) Teraz widzę, że Legiony są murowanym kandydatem do mistrzostwa ligi. To mocny skład bez dziur, a menager świetnie dba o minuty zawodników i na TIE praktycznie wszystkich pokonuje. Zbiera enta co w playoffach będzie nie do przecenienia. W ogóle jak zdążyłem się zorientować w poprzednim sezonie była dziwna sytuacja. Legiony grały w finale rozprawiając się w playoffach z zespołem Imantib. Co ciekawe to Imantib a nie Legiony awansował do 3 ligi. Zastanawiające :) O ile ktoś się nie włączy (np Górnik;) to pozostają do obsadzenia w naszej konferencji miejsca od 2 do 5. Tutaj jest rzeczywiście wyrównany poziom. Może być ciekawie i o to właśnie chodzi:) Gram drugi sezon i nie miałem ambicji od razu zawojować 4 ligi, ale widzę że miejsca premiowane awansem do playoff są chyba w moim zasięgu. Mało tego nie chciałbym być 4 bo to oznacza od razu odpadnięcie z playoff po nierównym meczu właśnie z Legionami:)
Jeśli chodzi o NBA to nie oglądam meczów. Swoją wiedzę czerpię praktycznie z jednego źródła z youtube przerwy na żądanie. To ciekawe audycje radiowe montowane co tydzień. Koledzy komentują wydarzenia w NBA z dużym znawstwem i humorem. Jakby ktoś nie znał to gorąco polecam:) Lubię GSW ale kibicuję strasznie standardowo Cavsom i Washingtonowi:)