Hvala na ovom lepom spamu :)
Ocekivao sam da nas tim odigra egal sa Amerima, ali nisam mislio da cemo ih ovako odvaliti. Bez obzira na razliku u zalaganju, ovo je sjajan uspeh. Uvek je lepo pobediti Amere, pa makar i u bocanju :)
Nasa odbrana je ponovo izdominirala i to je kljuc uspeha vec sezonama. Ove sezone imamo mnogo pehova sa povredama pa je veliko pitanje koliko ce nas to unazaditi... Backovic, Vrtikapa, Purovic i Stosic su vec bili ili jesu povredjeni. Forma Brcanskog i Damjanica je takodje problem, ali se nadam da ce se to promeniti.
Opet nas je zadesila teska grupa sa 3 evropske ekipe (naspram samo 2 evropske ekipe u drugoj grupi), Kinom iz Azije, i Argentinom iz Amerike. Cak je i Senegal daleko jaca ekipa od Maroka, koji je u drugoj grupi. Idemo korak po korak, pa neke 3 pobede u prvom delu bi bile uspeh. Bitne su nam utakmice protiv onih koji ce proci u drugu fazu, a mislim da ce to biti FR, Nemci, Argentina i mi. Ove sezone mi Kina deluje malo slabije nego inace. Bilo bi super ako bi mogli nekako upecati pobedu protiv Argentine i protiv jedne od ove 2 ekipe za koje mislim da ce proci dalje.
Prva utakmica je protiv Senegala i to se mora pobediti sa nekih 20ak razlike, ali o njima nesto vise u ponedeljak.
Pratite u21... :)
Last edited by Lale at 12/7/2015 1:23:44 PM