konkret mam ale co on zmieni?
Moim zdaniem dzięki temu, niewielkim wysiłkiem można wprowadzić drobną zmianę plus, lub przynajmniej postarać się wyeliminować pewne błędy.
Gdybym był złośliwy i zastosował Twoją logikę, to bym napisał "po co zamieszczasz swoje wypociny na forum, skoro one nic nie zmienią?". ;)
brawo zatem skoro za klamanie uwazasz ze naleza sie Tobie czy wam oklaski.
Ja tam żadnych braw nie oczekuję, to raz. Dwa, nawet nie chciało Ci się sprawdzić kto jest w sztabie kadry - a mnie tam po prostu nie ma. Żeby ocenić ilość chętnych do treningu naszych graczy nie trzeba być specjalnie przenikliwym. Trzy, potrafię sobie wyobrazić sytuacje kiedy za kłamanie należą się brawa - np. jeśli jakiś polityk wszystkich i wszędzie oszukuje na arenie międzynarodowej, a jest to z korzyścią dla jego kraju - jak najbardziej zasługuje na słowa uznania. Żeby było jasne, nasi umiłowani przywódcy nie zaliczają się do tej kategorii, a jeśli już coś mają z tym wspólnego, to są właście oszukiwani przez innych. ;)
te zajawki mozna zrobic dwie czy trzy i nie mamic ludzi. albo chociaz bardziej racjonalne w przekazie.
Moje doświadczenie z podobną korespondencją jest takie, że zawsze jak miałem ciekawego gracza, to było zapytanie + pewne ogólne instrukcje, a dopiero w toku późniejszej korespondencji ustalaliśmy pewne szczegóły. Ja nie mam co do takiej formy zastrzeżeń, ale nie wszystkim to musi odpowiadać.
napisalem tylko ze nie zawsze skaut prawde powie :)
Nie ma ludzi nieomylnych. :)